Quocirca визнала Konica Minolta ключовим гравцем на ринку послуг хмарного друку

Європа | 4 липня 2022

У своєму останньому звіті «Ринок послуг хмарного друку, 2022» (The Cloud Print Services Market Landscape) галузеві аналітики з Quocirca визнали Konica Minolta «ключовим гравцем» у сфері послуг хмарного друку: «Konica Minolta накопичує потужне портфоліо послуг для підтримки клієнтів на різних етапах на їхньому шляху до хмарного друку. Компанія уніфікує своє програмне й апаратне забезпечення для друку та послуги для підтримки роботи змішаних команд після пандемії». У звіті також зазначено: «Технологія хмарних обчислень Konica Minolta лежить в основі цифрової трансформації, даючи компаніям змогу переносити робочі навантаження в безпечне хмарне середовище, яке відповідає законодавству і за потреби може масштабуватися».


У своєму звіті «Cloud Print Services Market Landscape, 2022» Quocirca підкреслює здатність Konica Minolta надавати хмарні послуги на основі уподобань клієнтів і докладно розповідає про розширену підтримку клієнтів на шляху до хмарного друку: «Цей підхід включає інтеграцію та розробку нових хмарних технологій, предикативною аналітику, віддалений моніторинг й іншу інтелектуальну власність для стимулювання не лише розробки платформ для друку, але й цифрових рішень для роботи з документами й робочими процесами. Одним із прикладів нещодавніх інвестицій у науково-дослідну діяльність є пряма інтеграція обладнання з такими застосунками, як справді хмарні застосунки для безпечного друку та керування безпекою пристроїв».

 

У звіті зазначено, що загалом 43% організацій уже впровадили хмарну платформу керування друком, а ще 37% повідомили, що вони планують це зробити в найближчі два роки. Далі у звіті розглядається весь хмарний асортимент рішень для друку від Konica Minolta та те, як вони сприяють цифровій трансформації, а також хмарні інструменти для керування парком обладнання для централізованого моніторингу й керування, а також Глобальна платформа віддаленого сервісного обслуговування (Worldwide Remote Service Platform, WWRSPF) багатофункціональних принтерів Konica Minolta.

 

Крім того, у «The Cloud Print Services Market Landscape, 2022» розглядаються рішення для хмарного друку від Konica Minolta: Workplace Pure, Dispatcher Paragon Cloud і EveryonePrint Hybrid Cloud Platform і зазначається: «Сервіси хмарного друку Konica Minolta надають користувачам значні переваги, як-от зниження вимог до обслуговування серверів та програмного забезпечення завдяки безсерверній роботі й керуванню програмним забезпеченням виробником, економія бюджету, оскільки не потрібні попередні інвестиції, просте та легке впровадження, яке забезпечує швидкий старт, гнучка масштабованість, яка адаптується до мінливих потреб клієнтів, і можливість друкувати з будь-якого місця в будь-який час».

 

Workplace Pure

Хмарна платформа Workplace Pure від Konica Minolta (раніше відома як bizhub Evolution) забезпечує економічно ефективний цілодобовий доступ до платформи послуг, що включає централізоване завантаження в хмарні репозиторії, хмарний факс, хмарний друк, безпечний друк за принципом «слідуй за мною» (технологія FollowMe), розумну конвертацію та переклад документів – все автоматизовано та доступно на єдиній надійній платформі. У звіті Quocirca підкреслюються такі ключові функції Workplace Pure, як «простота використання», «Безпечний друк», «Друк будь-де», «Масштабованість і гнучкість», «Можливості підключення», «Додаткові переваги» і «Безпека даних та відповідність GDPR». '.

  

Dispatcher Paragon Cloud

Dispatcher Paragon Cloud, запущений у лютому 2022 року, є безпечним програмним забезпечення як послуга (SaaS), що дає змогу клієнтам спростити операції друку та передати свою інфраструктуру друку на аутсорсинг. У звіті Quocirca зазначено: «Це повністю керований хмарний сервіс, а завдяки розподіленій інфраструктурі ще й не дорогий. Це ідеальний варіант для малого та середнього бізнесу». У звіті також високо оцінено досвід клієнтів, які впроваджують це рішення: «…підвищена продуктивність, безперервність бізнесу, планування витрат та структура, масштабованість і гнучкість, а також безпека та відповідність нормативним вимогам».

 

Гібридна хмарна платформа EveryonePrint

Гібридна хмарна платформа (Hybrid Cloud Platform, HCP) EveryonePrint Konica Minolta оптимізує інфраструктуру друку організації, позбавляє необхідності користуватися серверами друку та з легкістю інтегрує хмарні технології. Ця універсальна гібридна платформа друку пропонує оптимальну безпеку та гнучкі параметри друку, а також зменшує навантаження на ІТ організації. У звіті Quocirca зазначено: «... вона усуває потребу в локальній інфраструктурі, прискорюючи реалізацію стратегії «спершу хмара» та даючи змогу користувачам отримувати доступ до своїх завдань друку з будь-якого пристрою. Гібридна хмарна платформа EveryonePrint розміщується, керується та підтримується Konica Minolta та пропонує компаніям найвищі стандарти безпеки, включно з сертифікатами ISO 27001 та ISO 27017».

  

Shield Guard і bizhub SECURE

Крім того, Quocirca також підкреслює сильні сторони Shield Guard: «Shield Guard — це нове хмарне рішення, яке пропонує віддалений моніторинг безпеки та керування БФП. Shield Guard працює з портфоліо bizhub SECURE від Konica Minolta, яке пропонує три різні рівні обслуговування для потреб кожного окремого бізнесу. Послугу bizhub SECURE можна активувати на будь-якому багатофункціональному пристрої Konica Minolta bizhub як на місці, так і перед доставленням. За допомогою Shield Guard усі налаштування безпеки можна контролювати в хмарі».


quotation marks

Ми пишаємося тим, що є ключовим гравцем у звіті Quocirca Cloud Print Services. Оскільки гібридні робочі середовища виходять на перший план для багатьох організацій, наше рішення для хмарного друку забезпечує життєво важливий компонент робочого середовища з усіма перевагами, як-от низькі витрати на адміністрування та інвестиції, висока гнучкість і масштабованість, висока безпека та полегшення робочого навантаження на ІТ підприємства.

Олаф Лоренс

Head of International Marketing Division, Konica Minolta Business Solutions Europe

Quocirca: звіт «Ринок послуг хмарного друку», 2022

Завантажити PDF 👉

Вас може зацікавити

Вас може зацікавити

Konica Minolta втретє поспіль увійшла до списку 100 найкращих світових інноваторів, Clarivate 2024

Clarivate Analytics, світовий лідер у наданні цінних даних і надійної аналітики для прискорення інновацій, третій рік поспіль включила Konica Minolta до списку 100 найкращих світових інноваторів. Цього разу у Top 100 Innovators 2024.