Принтери Konica Minolta друкують "листи щастя" порушникам ПДР

Київ, Україна | 3 червня 2020

Адмінпостанови про порушення ПДР, зафіксовані автоматичною системою фотовідеофіксації, друкуються на цифрових продуктивних системах Konica Minolta AccurioPress 6136P на Поліграфкомбінаті "Україна".


Як відомо, 1 червня 2020 року в Україні розпочала роботу автоматична система фотовідеофіксації порушень правил дорожнього руху. Дізнатися про факт фіксації порушення можна трьома способами:

 

  • на офіційних вебсайтах МВС та Головного сервісного центру МВС у "Електронному кабінеті водія";
  • від листоноші, який доставляє постанову за місцем реєстрації правопорушника;
  • від представників Державної прикордонної служби України, які вручають постанову при перетині кордону – іноземцям та особам без громадянства, які ввозили транспортний засіб на територію України, зареєстрований за її межами.

 

Офіційною підставою для сплати штрафу є паперова постанова. Державне підприємство "Поліграфічний комбінат "Україна" по виготовленню цінних паперів" друкує адмінпостанови на продуктивних системах Konica Minolta AccurioPress 6136P.

 

Принтери Konica Minolta друкують листи щастя порушникам ПДР

 

Відповідно до процедури, постанова про скоєння порушення швидкісного режиму на дорогах України друкується на бланку зі спеціальними елементами захисту та протягом трьох днів надсилається відповідальній особі. Постанова набирає законної сили після її вручення або отримання поштового повідомлення про вручення або про відмову в її отриманні, або повернення поштового відправлення з позначкою про невручення. 

 

Принтери Konica Minolta друкують листи щастя порушникам ПДР

 

"Основними вимогами нашого клієнта були стабільна якість, висока швидкість друку та обробки великих об'ємів персоналізованих завдань. Адже кожна адмінпостанова містить особисті дані порушників та унікальну інформацію, які можуть бути надруковані лише на цифровому обладанні, — розповідає екперт з продуктивного друку Konica Minolta Ukraine, Валентина Малишева. — Замовник передбачав пікові завантаження обладнання, тому велике значення мали надійність сервісу та своєчасного постачання витратних матеріалів та змінних вузлів. Konica Minolta є лідером на ринку продуктивної поліграфії України. З професійною командою сервісних інженерів, а також власним складом ми здатні забезпечити надійний ланцюг постачання та безперебійний друк."

 

Сьогодні, 3 червня, перші 2400 надрукованих адмінпостанов було відправлено порушникам ПДР.  

 

Фото: Міністерство внутрішніх справ/Facebook


AccurioPress 6136P друкує перші 2400 "листів щастя" порушникам ПДР

Автоматизована система друку адмінпостанов про порушення ПДР, що зафіксовані автоматичною системою фотовідеофіксації, побудована з використанням цифрових продуктивних систем Konica Minolta AccurioPress 6136P на Поліграфкомбінаті "Україна"


Контакти Konica Minolta Ukraine для ЗМІ:

Ірина Годованюк

Iryna.Hodovaniuk@konicaminolta.ua

Вам також буде цікаво

Вам також буде цікаво