Поліграфсервіс став першим власником AccurioPress C12000 в Україні

Рівне, Україна | 14 вересня 2020

З AccurioPress С12000 Поліграфсервіс має всі шанси потіснити не лише "цифрових" колег в регіоні, але і ускладнити життя офсетним гігантам

Друкарня "Поліграфсервіс" у Рівному стала власником першої в Україні високопродуктивної цифрової друкарської системи AccurioPress C12000. Машина була інстальована в Поліграфсервісі на початку вересня, а вже на наступний день після запуску друкувала перші комерційні наклади. За прогнозами Konica Minolta, з AccurioPress С12000 Поліграфсервіс має всі шанси потіснити не лише "цифрових" колег в регіоні, але і ускладнити життя офсетним гігантам.


З Konica Minolta AccurioPress C12000 Поліграфсервіс планує скоротити терміни виконання замовлень, збільшити їх кількість за рахунок зниження сукупної вартості поліграфічної продукції та почати друкувати більш довгі наклади на замовлення своїх клієнтів.

quotation marks

Обираючи AccurioPress C12000 від Konica Minolta ми мали на меті збільшити продуктивність нашої друкарні та зменшити вартість копії

Віталій Опанасик

Власник Поліграфсервісу

"Обираючи нову систему для друку ми мали на меті збільшити продуктивність нашої друкарні та зменшити вартість копії, — розповідає один із власників Поліграфсервісу Віталій Опанасик. — Так вибір пав на AccurioPress C12000 від Konica Minolta. До того ж, ми були впевненими в надійному сервісі компанії."


За словами Віталія перші надруковані наклади викликають лише позитивні емоції: "Ми задоволені якістю друку та подачею паперу. Надруковані відбитки на виході рівні, не скручені, та збиті в акуратну стопку. В цілому, сумніватися в якості обладнання Konica Minolta нам ще не доводилося".

quotation marks

Сумніватися в якості обладнання Konica Minolta нам ще не доводилося

Віталій Опанасик

Власник Поліграфсервісу

Клієнтами Поліграфсервісу є переважно друкарні та рекламні агенції з усього західного регіону України. Власники планують продовжувати фокусуватися на B2B сегменті та сподіваються, що нова AccurioPress C12000 стане їхньою конкурентною перевагою. 


"Ми співпрацюємо з рівненською друкарнею "Поліграфсервіс" вже більше 10 років і я щиро радію, що перша в Україні AccurioPress C12000 запустилася саме тут, — розповідає директор з продажів рішень для продуктивного та індустріального друку Евгеній Шиляєв. — Така потужна система легко задовольнить потреби регіону в оперативній поліграфії та дозволить нашому клієнтові вийти на нові ринки".

quotation marks

Поліграфсервіс має всі шанси потіснити не лише "цифрових" колег, але і ускладнити життя офсетним гігантам

Євгеній Шиляєв

Директор з продажів рішень для продуктивного та індустріального друку Konica Minolta Ukraine

За словами Євгенія, однією з ключових тенденцій в сегменті цифрової поліграфії є консолідація. "Великі друкарні стають ще більшими та поступово витісняють слабкіших конкурентів. Зараз, в умовах карантину, коли об’єми друку майже всіх видів готової продукції, крім паковання, скоротилися, AccurioPress С12000 дозволить забирати середні наклади навіть у офсетних друкарень. Тобто Поліграфсервіс має всі шанси потіснити не лише "цифрових" колег, але і ускладнити життя офсетним гігантам," — зауважив він.


Поліграфсервіс працює на ринку України з 2005 року. Серед послуг компанії: цифровий друк, зокрема фотокниг, виготовлення CTP-форм для друкарень, проведення кольоропроб, широкоформатний друк, УФ-друк, виготовлення сувенірної продукції, пластикових карток та об’ємних наклейок, розробка дизайну. З Konica Minolta Ukraine друкарня співпрацює з 2010 року. AccurioPress C12000 стала третьою цифровою друкарською системою від Konica Minolta у парку обладнання Поліграфсервісу.


Вам також буде цікаво

Вам також буде цікаво