У Druk.cv інвестували в обладнання, щоби потроїти обсяги друку після війни

Чернівці, Україна | 4 травня 2022

Перша AccurioPress C4070 з 24 лютого: в Druk.cv інвестували в обладнання щоби потроїти обсяги друку після війни

В чернівецькій друкарні Druk.cv придбали професійну друкарську машину Konica Minolta AccurioPress C4070. Це перша професійна друкарська машина, інстальована за останні два місяці в Україні. За словами власників, в компанії мають на меті вийти на новий рівень та потроїти обсяги їхнього друку після закінчення війни.



quotation marks

На нашу думку, зараз найліпший час для інвестиції

Владислав Чорногуз

Керівник друкарні Druk.cv

З появою виробничої системи AccurioPress С4070 у базовій комплектації власники друкарні планують втричі збільшити обсяги та вважають цю інвестицію поштовхом до переходу на новий рівень та розвитку друкарні. «Ми готуємося до післявоєнного періоду. На нашу думку, зараз найліпший час для інвестиції», — розповідає Владислав Чорногуз, керівник друкарні Druk.cv.

При виборі нової системи в друкарні керувалися бажанням придбати саме офіційну друкарську техніку в Україні та бути забезпеченими якісним сервісним обслуговуванням. Досі в компанії мали від Konica Minolta лише офісний bizhub, але були задоволені і його роботою. Тому рішення приймали швидко.

Наразі, планують друкувати на AccurioPress C4070 весь спектр поліграфічної продукції.

Чернівецька друкарня Druk.cv працює на ринку вже понад 20 років. Компанія пропонує своїм клієнтам широкий вибір поліграфічних послуг: від додрукарської дизайнерської обробки та друку, до післядрукарських послуг. На виробництві також здатні виготовити зовнішню рекламу, сувенірну продукцію та паковання.


 

Більше новин

Більше новин

Все буде Україна |

Друкувати = підтримувати. Як працює поліграфічний бізнес під час війни

Коштом чого у Ріббон ЮА збільшили об’єми друку в рулонах, для яких проєктів друкують у New Media, і навіщо у ФОРМАТ СТ тимчасово розмежували замовників. Поговорили з представниками українських друкарень, наших клієнтів, що працюють під час...