Konica Minolta взяла участь в Offf Kyiv 2019

Київ, Україна | 19 вересня 2019

13-14 вересня в Києві вперше відбувся найбільший європейський фестиваль креативу та пост-дігітал культури

Konica Minolta Ukraine, у колаборації з компанією 24Print, створили стіну з моментів та людей під час міжнародного фестивалю креативності та дизайну OFFF.


Стіна Offf - це композиція з фото учасників заходу, що створювалася в реальному часі. Ідея інсталяції належить команді 24Print, а в основі процесу її реалізації була використана машина для цифрового друку AccurioPress C3080 від Konica Minolta. 

 

"Ми вирішили вийти за рамки своєї вузької цільової аудиторії та налагодити зв'язок із талановитою молоддю. З цією метою беремо участь у різноманітних заходах, аби знайомитися з цікавими людьми, розповідати про нас та наші ідеї.  Разом з 24Print ми мали на меті подарувати учасникам заходу можливість зберегти емоції від Offf Kyiv 2019. Здається - місія виконана", - говорить Людмила Зимбович, менеджер з продуктивного друку компанії Konica Minolta Ukraine.

 

13-14 вересня в Києві вперше відбувся міжнародний фестиваль креативності та дизайну OFFF. Це найбільший європейський фестиваль креативу та пост-дігітал культури. Щороку до Барселони приїздять дизайнери, арт-директори, власники студій, режисери, моушн-дизайнери, іллюстратори з усього світу. Окрім Барселони OFFF проходить у Відні, Лондоні, Нью-Йорку та Тель-Авіві. В список найкрутіших столиць світу в цьому році потрапив і Київ. 

 

Серед спікерів Offf Kyiv 2019 були Joshua Davis (Нью Йорк, США), Will MacNeil (Лондон, Англія, CG Design Director The Mill), Ricardo Gonzalez (NY, USA), Zack McDonald та Oscar Erlandsson (Нью Йорк, США, креативний та стратегічний директори B-Reel), Paloma Rincon (Мадрид, Іспанія). Організатори заходу: Projector та Depositphotos.