Розширені можливості цифрового друку з новою серією Konica Minolta AccurioPress 7136

Лангенхаген, Німеччина | 4 вересня 2023

Konica Minolta розширила свій портфель монохромних рішень для цифрового друку новою серією AccurioPress 7136. Системи нового покоління були розроблені, щоб допомогти комерційним друкарням та друкарням, що надають послуги друку на вимогу, розширити свій бізнес і підвищити операційну ефективність.


Konica Minolta розширила свій портфель монохромних рішень для цифрового друку новою серією AccurioPress 7136. Машини нового покоління були розроблені, щоб допомогти комерційним друкарням, копіцентрам та видавництвам центрам розширити свій бізнес і підвищити операційну ефективність. Нова серія буде доступна з вересня 2023.

Konica Minolta Business Solutions Europe підвищила рівень виробництва монохромного цифрового друку, випустивши серію AccurioPress 7136. Наступник серії AccurioPress 6136 втілив у собі 20-річну перевірену технологію, пропонує підвищену операційну ефективність завдяки покращеній автоматизації та більшій гнучкості виробництва з використанням паперу формату А3 та інших різноманітних типів. Він призначений для того, щоб допомогти середнім комерційним друкарням і центрам оперативної поліграфії в освітніх установах переосмислити свою діяльність і відкрити нові можливості для розширення своєї бізнес-пропозиції.

Універсальна та економічно вигідна серія складається з трьох моделей: AccurioPress 7136, AccurioPress 7136P і AccurioPress 7120. Кожне з цих високопродуктивних рішень підвищує продуктивність, надійність і гнучкість. Вони дають змогу розширити можливості застосування.

Інес Веннеманн (Ines Wennemann), старший менеджер з продуктів для професійного друку, Konica Minolta Business Solutions Europe: "Konica Minolta продовжує свій новаторський підхід до галузі та прагнення відкривати нові можливості для клієнтів з цією останньою розробкою серії монохромних продуктів наступного покоління. Створена на основі успішної серії AccurioPress 6136, вона зосереджена на забезпеченні високої якості друку, швидкості виробництва та універсальності застосування, що відповідає дедалі вибагливішим потребам ринку".

Як і його попередник, Konica Minolta AccurioPress 7136 може щомісяця виробляти до 3,24 мільйона сторінок формату А4. Він також пропонує найвищу в своєму класі гнучкість роботи з різними носіями і дає змогу постачальникам послуг друку створювати більше бізнес-можливостей, працюючи з широким спектром основних програм цифрового друку. Гнучкість носіїв, що забезпечує максимальну продуктивність для користувача, забезпечується інтелектуальним каталогом паперу та опціональним пристроєм термофіксації конвертів. Принтер пропонує найбільший вибір типів паперу на ринку, включаючи крейдований і рельєфний папір від 40 г/м2 до 350 г/м2.

Час введення даних зменшено, а кількість помилок знижено завдяки додатковому модулю IQ-501. Він забезпечує автоматичне регулювання щільності та реєстрації в режимі реального часу, а також створює профілі принтера, що не потребують спеціальних навичок. Регулювання скручування здійснюється за допомогою RU-518m.

Високу якість друку навіть без кваліфікованого досвіду забезпечують 220 попередньо завантажених профілів паперу, які допомагають зменшити кількість помилок і підвищити якість друку.

Відповідальна та стійка експлуатація гарантується досягненням золотого рейтингу Electronic Product Environmental Assessment Tool (Інструмент екологічної оцінки електронних продуктів). Принтери серії Konica Minolta AccurioPress 7136 також зі значним відривом перевершили показники типового енергоспоживання (TEC) за версією 3.2 міжнародної програми ENERGY STAR.

Безперебійну роботу та щоденну ефективність забезпечує інтерфейс OpenAPI, який забезпечує високу сумісність між виробничими друкарськими пристроями Konica Minolta, робочими процесами AccurioPro та рішеннями сторонніх розробників. Зручні, масштабовані та гнучкі системи потоків друку, які автоматизують та оптимізують весь робочий процес компанії, забезпечує AcurrioPro Flux, а AccurioPro Dashboard надійно і точно збирає, агрегує та аналізує дані. Підтримується облік, автентифікація або маршрутизація сканування, наприклад, YSoft Safe Q і Nuance eCopy Sharescan. Уніфікований користувацький інтерфейс і віддалена панель керування допомагають спростити налаштування, а операціями можна гнучко керувати за допомогою мобільного пристрою. Внутрішній вебсервер Konica Minolta IWS (Internal Web Server) також дозволяє налаштовувати інтерфейс користувача відповідно до вимог оператора, а IM-101 та ICCU розширюють можливості автоматизації та зменшують потребу в кваліфікованих операторах.

Найвища гнучкість фінішної обробки у своєму класі забезпечується 728 різними можливостями конфігурації. Серед них - власні розробки Konica Minolta, як-от інноваційний вбудований обрізувач TU-510, що заощаджує цінний час оператора та зменшує витрати на ручну працю. Він може різати та обрізати все - від невеликих візитних карток до аркушів формату SRA 3. Інтелектуальна система контролю якості IQ-501 забезпечує стабільність і точність реєстрації кожного надрукованого аркуша. Konica Minolta також встановила партнерські відносини з такими компаніями, як GBC та Plockmatic.

Пані Веннеманн додає: "Ефективна робота, яка мінімізує відходи та максимізує час виробництва, дозволяє комерційним друкарням і CRD забезпечити максимально безперебійну та прибуткову роботу. IQ-501 допомагає стабільно отримувати бездоганний друк, а інтелектуальні робочі процеси можна створювати без особливих зусиль. Процес виробництва друку завершується оперативно завдяки різноманітному вибору високоякісного фінішного обладнання".


Про Konica Minolta

 

Шлях Konica Minolta розпочався 150 років тому з прагнення інакше дивитися на світ і діяти відповідно такому баченню. Тому й сьогодні ми впроваджуємо інновації на благо суспільства та світу. Що наснажувало тоді — наснажує нас і зараз.


Konica Minolta — глобальний провайдер комплексних рішень для бізнесу, послуг паперового та електронного документообігу, керування корпоративним контентом і професійним друком. Konica Minolta Ukraine (ДП «КОНІКА МІНОЛТА УКРАЇНА») з Києва (Україна) — дочірнє підприємство Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH (КОМПАНІЯ «КОНІКА МІНОЛТА БІЗНЕС СОЛЮШЕНЗ ЮРОП ГМБХ») з Лангенгагена (Німеччина), що є частиною холдингу Konica Minolta Inc. з Токіо (Японія).


Konica Minolta сприяє цифровій трансформації, створює актуальні бізнесові рішення для своїх клієнтів — малого та середнього бізнесу, великих підприємств приватного та державного сектору, — та розв’язує проблеми, що постають перед суспільством. Усе завдяки унікальному досвіду в галузі обробки зображень, даних та прийняття рішень на основі даних.


Konica Minolta допомагає своїм клієнтам визначити та розкрити потенціал, який несе в собі цифровізація, та вийти на новий рівень цифрової зрілості організації, переосмисливши робоче місце. Для втілення концепції «Розумно організованого робочого місця» як постачальник комплексних ІТ-рішень Konica Minolta пропонує послуги керування «хмарою», ІТ та друком та рішення для відеоспостереження та відеоаналітики — для віддаленої роботи, спільної роботи, керування робочими процесами, автоматизації та безпеки. Konica Minolta має статус Microsoft Global Managed Partner з 2021 року.


Що стосується рішень для офісного друку, у «IDC MarketScape: World Print Transformation 2020 Vendor Assessment» Konica Minolta визнано «світовим лідером трансформації друку». За даними InfoSource, уже понад 10 років Konica Minolta є лідером ринку виробничого друку у Європі. Компанія пропонує бізнесовий консалтинг, сучасні технології та програмне забезпечення клієнтам на поліграфічному ринку.


Для дедалі більшої кількості організацій успіх сьогодні — це не лише вузьке визначення фінансового процвітання, а й захист довкілля, позитивний вплив на працівників і суспільство. Дотримуючись цілей сталого розвитку (ЦСР або «Глобальних цілей» — ключових напрямків розвитку країн, що були ухвалені на Саміті ООН зі сталого розвитку у 2015 році), Konica Minolta зобов’язалася послідовно реалізовувати стратегію досягнення поставлених цілей сталого розвитку у сфері захисту довкілля та соціальної відповідальності.


Компанія неодноразово здобувала визнання як за свою багату історію соціальних внесків, так і за роботу з досягнення ЦСР у рамках усього бізнесу та ланцюжка постачання. Konica Minolta входить до списку «2022 Global 100 Most Sustainable Corporations in the World» та отримала найвищий рівень у «рейтингах стійкості» EcoVadis (EcoVadis Sustainability Ratings).


Центр бізнесових інновацій у Лондоні та чотири науково-дослідні лабораторії в Європі дають змогу Konica Minolta впроваджувати інновації, співпрацюючи зі своїми клієнтами, а також академічними, промисловими та бізнес-партнерами. За інноваційний підхід до обслуговування клієнтів Konica Minolta була відзначена престижною нагородою «Buyers Lab PaceSetter Award for Serviceability and Support 2020/2021» від Keypoint Intelligence.


Konica Minolta Business Solutions Europe представлена дочірніми компаніями та дистриб’юторами в понад 80 країнах Європи, Центральної Азії, Близького Сходу та Африки. Станом на квітень 2022 року штат компанії налічує приблизно 8700 працівників. У 2021/2022 фінансовому році чистий виторг Konica Minolta Europe склав 1,9 мільярда євро.


Загалом по світі Konica Minolta налічує більше як 39000 співробітників у понад 150 країнах.


Більше інформації на сайті konicaminolta.ua та в соцмережах: Facebook, Linkdein, Instagram та YouTube

Терміни або назви продуктів можуть бути торговельними марками чи зареєстрованими знаками для товарів і послуг відповідних власників, що визнається цим текстом.

Більше новин

Більше новин

Дюссельдорф, Німеччина |

Konica Minolta представить нові рішення та продукти на drupa 2024

Компанія Konica Minolta представить свою продукцію на drupa 2024, провідній міжнародній виставці рішень для друку та крос-медіа, на своєму стенді площею 2400 м² (зал 8B), Дюссельдорф, Німеччина, З 28 травня по 7 червня 2024 року Konica...