Konica Minolta представила нову AccurioPrint 2100

Київ | Україна | 27 січня 2022

Konica Minolta запустила нову монохромну машину для виробничого друку AccurioPrint 2100 зі швидкістю друку 100 сторінок на хвилину та широкими можливостями фінішного оброблення. Перші машини з нової серії вже запущені в Одесі та Житомирі.



quotation marks

З початку 2022 року машина AccurioPrint 1100 буде замінена на AccurioPrint 2100 наступного покоління. Між собою вони схожі, втім нова машина має низку оновлень, що дали змогу зробити її надійнішою, скоротити інтервали сервісного обслуговування та автоматизувати виробництво.

Євген Шиляєв

директор з продажу рішень для професійного друку

В Україні AccurioPrint 1100 полюбили й поліграфісти, що спеціалізуються на друку книжок, і керівники CRD ділянок, де обладнання забезпечує потреби бізнесу. Серед власників AccurioPrint 1100: «БСХ Побутова Техніка», Управління справами Верховної Ради, Секретаріат Кабінету Міністрів України, друкарня Карбон-Сервіс та багато інших.
 

Друкарська машина AccurioPrint 2100 міцна та має високу продуктивність. Вона створена із застосуванням новітніх технологій і призначена для підвищення прибутковості клієнтів завдяки більшій продуктивності. AccurioPrint 2100 допоможе клієнтам переосмислити свої можливості та впорядкувати виробництво, економлячи час на завантаження паперу та зменшивши кількість помилок.

Доступна та рентабельна AccurioPrint 2100 працює зі швидкістю 100 сторінок формату A4 на хвилину та може друкувати до 2,25 мільйона сторінок A4 на місяць. Підтримує різні типи паперу: від 40 г/м2 до 350 г/м2 (до 300 г/м2 в дуплексі), а додатковий інтелектуальний датчик носія IM-101 підтримує функцію автоматичного визначення типу та щільності паперу.

Серед характеристичних особливостей AccurioPrint 2100 — кольоровий інтерфейс, розширені функції підключення та високошвидкісний сканер. Власна технологія обробки кольору другого покоління від Konica Minolta (SEAD) поєднує в собі низку технічних інновацій, щоби забезпечити виняткову якість зображення навіть на максимальній швидкості.

Konica Minolta має власний набір програмних рішень для професійного друку, як-от AccurioPro. Застосунок пропонує централізоване керування, автоматизовану обробку робочого процесу, керування кольором, плавну інтеграцію різних технологій друку та повне підключення всіх систем друку Konica Minolta.
Менеджер друку Konica Minolta AccurioPro також дає змогу клієнтам керувати завданнями: моніторинг, редагування та функції ‘hot folder’.

AccurioPrint 2100 пропонує можливість подавання до 4200 аркушів і різноманітні варіанти обробки, як-от двоточкове кутове зшивання до 100 аркушів, виготовлення буклетів до 80 сторінок, складання в три рази та перфорацію на 2 та 3 отвори. Інші варіанти обробки включають переплетені дротом книги, штампування, бігування та перфорацію.

«AccurioPrint 2100 забезпечить реальну цінність будь-якому виробництву завдяки високій швидкості, якості відбитку, вбудованому контролеру друку та компактному розміру, що дає змогу заощадити простір», — коментує Інес Веннеманн, Konica Minolta Business Solutions Europe. «Машина допоможе клієнтам розширити та впорядкувати свій бізнес за допомогою розширеної автоматизації, меншої кількості точок контакту з людьми, вищій продуктивності та меншій кількості відходів, і це все з нижчою сукупною вартістю володіння».
 

Запустили "ВДРУК" — влог не про залізо, а про бізнес: про людей, гроші та процеси

Перший випуск влогу зі співвласниками Одеської друкарні New Media вже в ефірі. В ньому багато про тонкощі ведення сімейного бізнесу, про конкуренцію, маркетинг, дефіцит кадрів і зарплатню в галузі. Загалом, досить відверта публічна розмова про важливі речі для кожного підприємця.

На канал

Вам також буде цікаво

Вам також буде цікаво

Київ, Україна |

Етикетка — драйвер зростання поліграфічного ринку у 2021. Аналітика

На наше замовлення журналісти записали цю статтю зі слів власників цифрових рулонних друкарських машин для виготовлення етикетки, постачальників обладнання, програмного забезпечення та матеріалів для виробництва такої етикетки. Повна версія...