Конві Прінт обрала AccurioPress 6120 для друку завдань зі змінними даними

Київ, Україна | 6 квітня 2020

Konica Minolta Ukraine інсталювала нову цифрову монохромну продуктивну систему для друку Konica Minolta AccurioPress 6120 у київській друкарні "Конві Прінт".


Компанія обрала машину для друку рахунків на вимогу, завдань зі змінними даними та для друку коротких накладів чорно-білих видань.


“Ми працюємо з Konica Minolta вже протягом трьох років та дійсно задоволені якістю сервісу. Обладнання компанії повністю задовольняє наші потреби працювати з широким діапазоном матеріалів, в тому числі з крейдованим папером високої щільності (до 350 г/ м² — прим. ред),” — говорить керівник напрямку персоналізованого друку, Петро Ружицький.


За словами керівника, вакуумна касета подачі матеріалу забезпечує високу стабільність та надійність роботи.


Це не перша цифрова машина в розпорядженні друкарні. Компанія володіє великим парком офсетного обладнання, а також обладнанням для післядрукарської обробки. Конві Прінт надає послуги із виготовлення всіх видів поліграфічної продукції та друкує книги. У складі післядрукарського парку також обладнання для вкладення у конверти та формування безконвертних поштових відправлень.


quotation marks

Ми працюємо з Konica Minolta вже протягом трьох років та дійсно задоволені якістю сервісу. Обладнання компанії повністю задовольняє наші потреби працювати з широким діапазоном матеріалів, в тому числі з крейдованим папером високої щільності

Про AccurioPress 6120

AccurioPress 6120 — флагманська монохромна продуктивна цифрова система. Машина друкує зі швидкістю до 7034 сторінок формату A4 за годину на широкому спектрі матеріалів, в тому числі на крейдованому папері та папері з тисненням щільністю від 40 до 350 г/м2. Система оснащена високошвидкісним кольоровим сканером та можливостями для автоматичного регулювання насиченості та реєстрації. AccurioPress 6120 надзвичано гнучка, вона комбінується з великою кількістю фінішних рішень, як Konica Minolta, так і інших виробників. 

Вам також буде цікаво

Вам також буде цікаво