Drupa 2021: офіційна заява

Європа | 8 жовтня 2020

Konica Minolta не братиме участі в drupa 2021

Konica Minolta відмовляється від участі в drupa 2021, але взаємодіятиме зі своїми клієнтами іншими креативними шляхами


Сьогодні Konica Minolta Business Solutions Europe заявила про вихід зі складу учасників drupa 2021, щоби йти новим шляхом та скористатися спеціально розробленими форматами взаємодії зі своєю клієнтською базою.

Konica Minolta є лідером ринку продуктивного друку протягом вже більше десяти років (за даними InfoSource). Компанія вже використовує нові, адаптовані до викликів сьогодення цифрові та гібридні формати взаємодії зі своїми цільовими групами та буде продовжувати слідувати цим новим підходам.

quotation marks

Ми все ще віримо в силу персональних зустрічей з клієнтами, а також в силу реальних презентацій нашого обладнання та відбитків, що друкуються та оздоблюються на ньому, але враховуємо потенційні можливості поєднувати реальне та віртуальне життя. В умовах нинішньої ситуації у світі, участь в drupa або інших виставках не має для нас ніякого сенсу. Наш головний пріоритет — бути певними, що наші колеги, клієнти та їхні сім'ї у безпеці та залишаються здоровими. Зважаючи на те, що пандемія коронавірусу продовжує набирати обертів в глобальному масштабі, ми прийняли рішення відмовитися від фізичної присутності на drupa, а також на інших виставках найближчим часом

Олаф Лоренц

General Manager International Marketing Division, Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH

У зв'язку з тим, що drupa, запланована на червень 2020, була перенесена, компанії мали адаптуватися та переосмисли все, що можливо для своїх клієнтів та перспектив. Так, Konica Minolta запустила віртуальний шоу-рум, в якому представлено безліч можливостей для інтерактивного вивчення пропозицій в області друку. В компетент-центрі струменевого друку, що в Братиславі, компанія пропонує віртуальні демонстрації у прямому ефірі, де клієнти можуть ознайомитися з продукцією за допомогою двосторонньої камери та поспілкуватися зі спеціалістами Konica Minolta.


Крім того, Konica Minolta вивчає можливості проведення заходів на локальному рівні із врахуванням індивідуальних потреб замовників та поєднати можливості двох світів: реального та віртуального. Перебуваючи на території своєї країни, без обмежень на переміщення, клієнти зможуть ознайомитися з новими рішеннями та можливостями, які пропонує Konica Minolta, а також на власні очі побачити глобальні інновації та всю технологічну потужність світового лідера в області друку.


Олаф Лоренц підсумував: "Нашою метою було і завжди залишатиметься сприяння реалізації ідей наших клієнтів — незалежно від каналу зв'язку, лицем до лиця чи віртуально. Ми переконані, що друк залишиться засобом комунікації. Вважалося, що розвиток цифрових, мобільних та віртуальних каналів сигналізував про смерть нашого засобу комунікації. Але, попри пандемію та непередбачуване середовище, в якому ми зараз живемо, друк розвивається та знаходить нові засоби впливу та свої нові переваги, часто поряд із іншими медійними каналами. Ми будемо продовжувати досліджувати нові цінності друку разом із нашими клієнтами та з нетерпінням чекаємо на те, що попереду".


Він додає: "З важкістю на серці та сумом ми прийняли це рішення. Бажаємо організаторам успіху під час усіх майбутніх виставок. Drupa завжди була прикладом офлайн заходів для світової поліграфічної індустрії. Для мене персонально це мала б бути п'ята за ліком drupa — це буда родзинка календаря. Тож я з нетерпінням чекатиму повернення до заходів у майбутньому, коли все налагодиться".