Konica Minolta визнана лідером у віддаленому сервісі

| 10 листопада 2022

Konica Minolta отримала нагороду BLI 2023-2024 Pacesetter Award у сфері надання віддаленої сервісної підтримки від Keypoint Intelligence

Konica Minolta Business Solutions Europe отримала нагороду від Keypoint Intelligence Buyers Lab (BLI) 2023-2024 Pacesetter Award у сфері надання віддаленої сервісної підтримки на західноєвропейському ринку. Keypoint Intelligence — провідна світова компанія з дослідження ринку та незалежний експерт з оцінювання обладнання, програмного забезпечення та послуг оброблення документів. Нагорода — результат ретельних досліджень, — визнає Konica Minolta лідером у сфері дистанційного обслуговування. Для отримання нагороди компанії оцінювали за сімома ключовими показниками: Бачення, Інновації, Досягнення (залучення клієнтів), Обслуговування віддалених працівників, Обслуговування підприємств, Регіональний маркетинг та Діяльність каналів збуту.


Дистанційні послуги стають все важливішими, оскільки все більше компаній переходять на гібридні форми роботи. Після першого спалаху пандемії COVID-19 компанія Konica Minolta поставила собі за мету запровадити в Європі "Дистанційне обслуговування за замовчуванням та за задумом", щоб усунути потребу в обслуговуванні на місцях.

Keypoint Intelligence підкреслила "сильне бачення та інноваційні рішення Konica Minolta, які дають змогу компаніям з легкістю розв’язувати технічні питання віддалено, підтримуючи гібридні робочі групи". Також компанія високо оцінила "функціональність доповненої реальності (AR) за допомогою AIRe Link, інструменту візуальної підтримки Konica Minolta, завдяки якому технічні фахівці можуть розв’язувати проблеми віддалено в режимі реального часу без необхідності виїздів на місце". Легко оптимізовані та комплексні інструменти Konica Minolta "гарантують, що пристрої отримають саме той вид обслуговування, який необхідний для розв’язування будь-яких проблем, що виникають", а клієнти будуть обслуговуватися "швидко і без необхідності великої адміністративної роботи".

"Konica Minolta є лідером у наданні зразкових віддалених сервісних послуг з ремонту БФП на західноєвропейському ринку", - сказав Кіт Хаас, аналітик Keypoint Intelligence. "Завдяки розвитку технології доповненої реальності з AIRe Link, постійному вдосконаленню моделей прогнозування та наданню підприємствам різних послуг для моніторингу та управління своїми віддаленими працівниками, серед інших інновацій, клієнти Konica Minolta налаштовані на продуктивну та ефективну роботу незалежно від того, де вони працюють". 


quotation marks

Ми пишаємося тим, що отримали чергову нагороду BLI Pacesetter Award від Keypoint Intelligence. В рамках нашого бачення цифрового робочого місця, яке ми називаємо "Розумно організоване робоче місце", компанія Konica Minolta впровадила підхід "віддалене за замовчуванням та за бажанням" для надання допомоги клієнтам.

Андре Зіманн (André Ziemann)

Керівник міжнародного сервісу, Konica Minolta Business Solutions Europe

Він додав: "Ми маємо понад 800 000 віддалено керованих пристроїв друку на нашій IOT-платформі (DRM), де щомісяця відбувається приблизно 25 000 міжмашинних з'єднань. Наші клієнти отримують не лише швидку та якісну підтримку, і максимальний час безперебійної роботи, але й зменшують навантаження на власні ІТ команди. Завдяки такому підходу більш як 30% всіх звернень в службу підтримки сьогодні вирішуються дистанційно без необхідності виїзного втручання. Для Konica Minolta це означає, що ми можемо продовжувати пропонувати високоякісні конкурентоспроможні послуги, одночасно скорочуючи викиди CO2".

Якщо проблему неможливо вирішити віддалено, команда Konica Minolta може скористатися своїм портфоліо віддалених послуг і підтримки, щоб допомогти користувачеві або члену ІТ-команди замовника розв’язати проблему на місці. Крім того, за необхідності виїзду інженера на місце, інформацію про проблему можна зібрати заздалегідь, щоби зробити візит максимально ефективним.

Для визначення переможця Keypoint Intelligence залучила провідних виробників систем візуалізації документів до участі в поглибленому дослідженні, що охоплює широкий спектр віддалених сервісних зон. Потім аналітики компанії застосували запатентовану матрицю оцінювання для визначення переможця на ринку Західної Європи.

Про Keypoint Intelligence
Протягом 60 років клієнти в галузі цифрової обробки зображень покладаються на незалежне практичне тестування, лабораторні дані та широкі маркетингові дослідження Keypoint Intelligence, які сприяють успіху їхніх продуктів та продажів. Завдяки багаторічному досвіду роботи аналітиків Keypoint Intelligence визнана найбільш надійним джерелом об'єктивної інформації, аналізу та нагород в галузі. Клієнти використовують ці важливі знання для прийняття стратегічних рішень, щоденного стимулювання продажів та операційної досконалості для покращення бізнес-цілей та збільшення прибутку. Орієнтуючись на клієнтів, Keypoint Intelligence розвивається в умовах змін у галузі, розширюючи пропозиції та оновлюючи методи, одночасно глибоко розуміючи та обслуговуючи трансформацію виробників, каналів збуту та їхніх клієнтів у галузі цифрового друку та обробки зображень. 

 

Konica Minolta визнана лідером у віддаленому сервісі

Konica Minolta Business Solutions Europe отримала нагороду від Keypoint Intelligence Buyers Lab (BLI) 2023-2024 Pacesetter Award у сфері надання віддаленої сервісної підтримки на західноєвропейському ринку.

Детальніше тут 👉

Про Konica Minolta

 

Шлях Konica Minolta розпочався 150 років тому з прагнення інакше дивитися на світ і діяти відповідно такому баченню. Тому й сьогодні ми впроваджуємо інновації на благо суспільства та світу. Що наснажувало тоді — наснажує нас і зараз.


Konica Minolta — глобальний провайдер комплексних рішень для бізнесу, послуг паперового та електронного документообігу, керування корпоративним контентом і професійним друком. Konica Minolta Ukraine (ДП «КОНІКА МІНОЛТА УКРАЇНА») з Києва (Україна) — дочірнє підприємство Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH (КОМПАНІЯ «КОНІКА МІНОЛТА БІЗНЕС СОЛЮШЕНЗ ЮРОП ГМБХ») з Лангенгагена (Німеччина), що є частиною холдингу Konica Minolta Inc. з Токіо (Японія).


Konica Minolta сприяє цифровій трансформації, створює актуальні бізнесові рішення для своїх клієнтів — малого та середнього бізнесу, великих підприємств приватного та державного сектору, — та розв’язує проблеми, що постають перед суспільством. Усе завдяки унікальному досвіду в галузі обробки зображень, даних та прийняття рішень на основі даних.


Konica Minolta допомагає своїм клієнтам визначити та розкрити потенціал, який несе в собі цифровізація, та вийти на новий рівень цифрової зрілості організації, переосмисливши робоче місце. Для втілення концепції «Розумно організованого робочого місця» як постачальник комплексних ІТ-рішень Konica Minolta пропонує послуги керування «хмарою», ІТ та друком та рішення для відеоспостереження та відеоаналітики — для віддаленої роботи, спільної роботи, керування робочими процесами, автоматизації та безпеки. Konica Minolta має статус Microsoft Global Managed Partner з 2021 року.


Що стосується рішень для офісного друку, у «IDC MarketScape: World Print Transformation 2020 Vendor Assessment» Konica Minolta визнано «світовим лідером трансформації друку». За даними InfoSource, уже понад 10 років Konica Minolta є лідером ринку виробничого друку у Європі. Компанія пропонує бізнесовий консалтинг, сучасні технології та програмне забезпечення клієнтам на поліграфічному ринку.


Для дедалі більшої кількості організацій успіх сьогодні — це не лише вузьке визначення фінансового процвітання, а й захист довкілля, позитивний вплив на працівників і суспільство. Дотримуючись цілей сталого розвитку (ЦСР або «Глобальних цілей» — ключових напрямків розвитку країн, що були ухвалені на Саміті ООН зі сталого розвитку у 2015 році), Konica Minolta зобов’язалася послідовно реалізовувати стратегію досягнення поставлених цілей сталого розвитку у сфері захисту довкілля та соціальної відповідальності.


Компанія неодноразово здобувала визнання як за свою багату історію соціальних внесків, так і за роботу з досягнення ЦСР у рамках усього бізнесу та ланцюжка постачання. Konica Minolta входить до списку «2022 Global 100 Most Sustainable Corporations in the World» та отримала найвищий рівень у «рейтингах стійкості» EcoVadis (EcoVadis Sustainability Ratings).


Центр бізнесових інновацій у Лондоні та чотири науково-дослідні лабораторії в Європі дають змогу Konica Minolta впроваджувати інновації, співпрацюючи зі своїми клієнтами, а також академічними, промисловими та бізнес-партнерами. За інноваційний підхід до обслуговування клієнтів Konica Minolta була відзначена престижною нагородою «Buyers Lab PaceSetter Award for Serviceability and Support 2020/2021» від Keypoint Intelligence.


Konica Minolta Business Solutions Europe представлена дочірніми компаніями та дистриб’юторами в понад 80 країнах Європи, Центральної Азії, Близького Сходу та Африки. Станом на квітень 2022 року штат компанії налічує приблизно 8700 працівників. У 2021/2022 фінансовому році чистий виторг Konica Minolta Europe склав 1,9 мільярда євро.


Загалом по світі Konica Minolta налічує більше як 39000 співробітників у понад 150 країнах.


Більше інформації на сайті konicaminolta.ua та в соцмережах: Facebook, Linkdein, Instagram та YouTube

Терміни або назви продуктів можуть бути торговельними марками чи зареєстрованими знаками для товарів і послуг відповідних власників, що визнається цим текстом.

Більше новин

Європа |

Konica Minolta додає потужні можливості автоматизації сканування до рішення для керування друком Dispatcher Paragon

Компанія Konica Minolta Business Solutions Europe анонсувала розширення можливостей свого рішення для керування друком Dispatcher Paragon: тепер у ньому доступні потужні функції автоматизації сценаріїв сканування, які дають змогу легко взаємодіяти...