Konica Minolta відкрила шоурум у Харкові

Харків, Україна | 4 червня 2021

Konica Minolta першою серед вендорів обладнання для професійного друку відкрила шоурум не лише в столиці

Після успішного оновлення київського шоуруму в грудні минулого року, Konica Minolta Ukraine відкрила ще один у Харкові. Компанія представила в ньому нову серію машин для цифрового друку AccurioPress C4070 з рядом корисних опцій та MGI JETVARNISH 3DS & iFOIL-S для цифрового оздоблення лаком та фольгою. В шоурумі також працюють комплексні відеорішення Mobotix з портфоліо компанії.


З початком пандемії живе спілкування та зустрічі набули особливої цінності. В Konica Minolta певні, що клієнти, які мають намір придбати рішення для професійного друку, мають мати змогу оглянути його в найзручнішому місці — неважливо, як далеко вони знаходяться від центрального офісу компанії. 

У новому шоурумі Konica Minolta в Харкові будуть демонструвати повний цикл виробництва листової продукції на місці: від підготовки макету та керування чергою завдань до друку макету на AccurioPress С4070 та миттєвого його оздоблення на MGI JETVARNISH 3DS & iFOIL-S. Клієнти матимуть змогу тестувати друк своїх власних ідей та отримувати точну інформацію про ціноутворення готової продукції.


quotation marks

Зараз Konica Minolta — єдина компанія в Україні з повноцінно оснащеними шоурумами в Києві та Харкові. Я хочу, щоби клієнти, які мають намір придбати рішення для професійного друку, мали змогу протестувати його в найзручнішому місці.

Євгеній Шиляєв

Директор з продажу рішень для професійного друку Konica Minolta Ukraine

Індустріальна система для цифрового оздоблення лаком та фольгою MGI JETVARNISH 3DS & iFOIL-S


MGI JETVARNISH 3DS & iFOIL-S, що представлена в шоурумі в Харкові, виконує вибіркове лакування та покриває фольгою будь-які цифрові або офсетні відбитки, виділяє обумовлені області або додає 3D-эфекти.

Такі системи вже інстальовані в друкарні "Копір-центр" в Запоріжжі та в "Карбон-Сервіс" у Києві.

 

Нова AccurioPress C4070 — базова модель для невеликих та середніх друкарень

AccurioPress C4070, як послідовниця AccurioPress C3080, залишається базовою моделлю в портфоліо Konica Minolta для невеликих та середніх друкарень.

AccurioPress C4070, що інстальована в новому шоурумі, оснащена набором корисних опцій, як-от подовженою касетою для автоматичного подавання паперу подовжених форматів та фінішером для виробництва буклетів в лінію. На локації також представлений спектрофотометр FD-9 для професійної колориметрії: калібрування обладнання, створення кольорових профілів, глибокого налаштування машин для продуктивного друку. 
 

Новітні відеорішення Mobotix

Особливістю харківського шоуруму є те, що там функціонують відразу декілька новітніх відеосистем Mobotix з портфоліо компанії: IoT IP відеокамера Mobotix M73, купольні Mx c26 та Mx i26. На локації демонструється повноцінна система контролю доступу з функцією розпізнавання облич.

Дані відеорішення інстальовані за принципом ситуаційного центру: камера фіксує зображення в Харкові та передає інформацію на сервер, який встановлено у шоурумі в Києві.

Найближчим часом у шоурумі буде інстальовано рішення для розпізнавання номерних знаків машин, що в'їжджатимуть на територію офісу, домофонія, а також аналітика від технологічних партнерів: INNI та Luxriot. Харківські клієнти матимуть змогу оцінити всі переваги професійних систем відеонагляду для ритейлу, логістики та комплексного захисту об'єктів.

Контакти для ЗМІ

Контакти для ЗМІ

Ірина Годованюк

iryna.hodovaniuk@konicaminolta.ua

Останні новини

Останні новини

Konica Minolta втретє поспіль увійшла до списку 100 найкращих світових інноваторів, Clarivate 2024

Clarivate Analytics, світовий лідер у наданні цінних даних і надійної аналітики для прискорення інновацій, третій рік поспіль включила Konica Minolta до списку 100 найкращих світових інноваторів. Цього разу у Top 100 Innovators 2024.