Konica Minolta відкрила перший шоурум на заході України

Львів, Україна | 10 серпня 2022

5 серпня у Львові відкрито перший на заході країни шоурум професійного обладнання Konica Minolta для виробничого друку.

Друкарська галузь України поступово адаптується до воєнних дій, й навіть інвестує в нове обладнання. Відкриття нового шоуруму у відносно мирному регіоні надає змогу наочно демонструвати можливості друкарського обладнання, нових технологій та способів розширення потенціалу виробництва.


За пів року бізнесові процеси в Україні перевернулися догори дриґом. Ще декілька місяців тому компанії не могли дозволити собі стратегічне планування, інвестиції у розвиток бізнесу. Тепер, попри продовження російської агресії, українські компанії вже почали активно відновлювати роботу, а здебільшого й шукати нову аудиторію у містах релокейту.

Зараз захід України – місце скупчення новаторів та професіоналів зі всієї України. Релоковані компанії вже шукають нових клієнтів на місцях, адаптуються до ринкових умов нового регіону. Поступово обсяги друку зростають та можуть досягти довоєнних показників.

«Вторгнення росії в Україну спричинило дефіцит та подорожчання імпортної продукції, тож українські крафтові виробники почали працювати більше та якісніше. Наприклад, на полицях магазинів кожного регіону можна помітити продукти українських крафтярів. Отже, чим більше людей підтримують локальні бренди, тим більше українських товарів виробляється. Чим більша потреба в пакованні та етикетці, тим більше замовників в українських друкарнях, – коментує Євген Шиляєв, директор з продажів рішень для професійного друку. – В деяких друкарнях ми вже навіть фіксуємо кількість відбитків довоєнного рівня».

quotation marks

В деяких друкарнях ми вже навіть фіксуємо кількість відбитків довоєнного рівня

Євген Шиляєв

директор з продажів рішень для професійного друку



У львівському шоурумі вже представлена повнофункціональна друкарська машина, AccurioPress C4070. Вона здатна друкувати на звичайних аркушах, двосторонніх аркушах довжиною до 864 мм чи фінішувати відбитки одразу після друку, працює з найбільшим асортиментом паперу на ринку. Також є опція додаткової інсталяції інтелектуального модуля контролю якості IQ-501, який дасть змогу зменшити кількість ручних процесів та регулярних втручань оператора шляхом автоматизованого контролю якості друку кожного відбитка та налаштування машини.

«Уявіть собі одну-єдину друкарську машину, у якій поєднано все, на що чекає друкар: двосторонній друк банерів, професійну фінішну обробку, відмінну продуктивність, автоматичне налаштування та контроль якості друку в процесі роботи — і результат, який перевершує очікування клієнтів», — резюмує Євген Шиляєв. — «Такою і є AccurioPress C4070 від Konica Minolta — наша професійна кольорова друкарська машина, можливості якої дозволять вашій компанії вийти на нові ринки та освоїти нові канали отримання прибутку».

Запланувати демонстрацію виробничої системи у львівському шоурумі можна зв’язавшись з нами.

Вас може зацікавити

Вас може зацікавити

Європа |

Удвічі продуктивніша та швидша: Konica Minolta представляє нову виробничу систему AccurioPress 6272P

Компанія Konica Minolta сьогодні оголосила про запуск друкарської машини AccurioPress 6272P, яка допоможе клієнтам переосмислити можливості друку одноколірних відбитків. Основними цільовими ринками для повністю налаштованої цифрової друкарської...