Konica Minolta Ukraine взяла участь у виставці друку та реклами REX-T-REX 2023. Звіт

Київ, Україна | 20 листопада 2023

Konica Minolta Ukraine взяла участь у цьогорічній виставці друку та реклами REX-T-REX 2023, яка зібрала лідерів галузі і не тільки. Розповідаємо найголовніше та ділимося фотозвітом ;)

15 та 16 листопада в Києві відбулася щорічна виставка друку та реклами. Щорічна, аж до 2020 року — через пандемію та розпал війни виставку декілька років не проводили. Тож, цьогорічний офлайн був ще більш бажаним та очікуваним для поліграфістів.



quotation marks

Цьогорічна виставка стала першим поліграфічним офлайном з 2020 року. Вкрай важливо було зустрітися всім разом, впевнитися, що бізнеси працюють.

Євген Шиляєв

директор з продажів рішень для професійного друку Konica Minolta Ukraine

"Ми зустрілися з багатьма нашими великими клієнтами, власниками бізнесів з послуг друку, поспілкувалися, обмінялися досвідом, побачили один одного не лише через екран Тімса. Крім того, наші клієнти привезли найсучасніші зразки етикеток та листівок з лаком та фольгою, щоби продемонструвати всі можливості обладнання та сучасного мистецтва друку, — коментує Євген Шиляєв, директор з продажів рішень для професійного друку Konica Minolta Ukraine, — На нашому стенді вийшло створити справжній поліграфічний нетворкінг."

Цілих два дні присвятили професійному обладнанню для друку, новітнім технологіям та послугам, етикетці та упакуванню, візуальним комунікаціям, мерчу тощо. Провели у виставковому центрі АККО ІНТЕРНЕШНЛ, прямо серед осіннього парку імені Івана Багряного.

Konica Minolta Ukraine, своєю чергою, на стенді представила три види цифрового обладнання для професійного друку: Accuriolabel 230 для друку етикетки в рулоні, флагман Konica Minolta AccurioPress C7090 та бестселлер 2023 року AccurioPrint C4065, компактну, але продуктивну систему. Крім того, представили інтелектуальний модуль контролю якості друку IQ-501, який допомагає точновимірювати колір, регулювати кольоропередачу та робити коригування в режимі реального часу.

Попри тривогу та можливі ракетні обстріли, два дні виставки вийшли дуже насиченими: сотні смолтоків з представниками галузі, демонстрації з поліграфістами, блискучі зразки з лаком та фольгою, рулони етикетки, міні лекції для студентів, нові корисні та цікаві знайомства…

Сподіваємося наступного року буде ще краще у вільній, мирній та незалежній Україні.
 

Вам може бути цікаво

Вам може бути цікаво

Дюссельдорф, Німеччина |

Konica Minolta представить нові рішення та продукти на drupa 2024

Компанія Konica Minolta представить свою продукцію на drupa 2024, провідній міжнародній виставці рішень для друку та крос-медіа, на своєму стенді площею 2400 м² (зал 8B), Дюссельдорф, Німеччина, З 28 травня по 7 червня 2024 року Konica...