Konica Minolta презентує оновлену лінійку AccurioPress C4080

Європа | 1 грудня 2020

Konica Minolta презентує оновлену лінійку AccurioPress C4080, що стала послідовницею AccurioPress C3080

Сьогодні, 1 грудня 2020 року, Konica Minolta оголосила про запуск нової лінійки універсальних кольорових цифрових машин для продуктивного друку AccurioPress C4080. Це симбіоз чудової якості та продуктивності попередніх моделей з додатковими функціями та опціями, що створені допомогти клієнтам адаптуватися до змін на ринку та виходити на нові джерела доходу.


Як послідовники AccurioPress C3080, нові AccurioPress C4080 мають широкий вибір можливостей для фінішної обробки в лінію, оснащені функціональністю для автоматичного регулювання якості в режимі реального часу та мають оптимізовані робочі процеси, що легко інтегруються з програмними застосунками.
 

AccurioPress C4080 друкує зі швидкістю 81 стор./хв, AccurioPress C4070 — 71 стор./хв та AccurioPrint C4065 — 66 стор./хв. Ці моделі є послідовниками C3080, C3070 та C3070L відповідно. З початком продажів, лінійка AccurioPress C4080 забезпечить друкарням легкий перехід на "цифру". Її функціональності достатньо для друку комерційних замовлень та виконання завдань CRD центрів з високими очікуваннями.

 

Серія AccurioPress C4080 друкує на різних типах паперу, в тому числі на дизайнерському папері щільністю до 360 г/м² при односторонньому та двосторонньому друці. Нові машини друкують на банерному папері довжиною 1300 мм та 864 мм в режимі одностороннього та двостороннього друку відповідно. Новий опційний датчик носія оцінює щільність та тип паперу, а функція друку на конвертах та режим для друку на папері з тисненням є частиною стандартного пакета.

 

Нові машини можуть бути оснащені опційними фінішними модулями для виготовлення буклетів методами степлювання, скріплення на клей та на пружину тощо. Для серії AccurioPress C4080 доступний фінішний блок для чотиристоронньої обрізки в лінію TU-510 від Konica Minolta, який був успішно впроваджений у виробництво з виходом лінійки AccurioPress C14000. TU-510 — це чотиригранний тример та фреза, що забезпечують повну обробку банерів, буклетів, конвертів та візитних карток.

 

Машини прості у налаштуванні, безперебійно подають папір та мають продуктивність до 4399 сторінок формату А4 на годину зі збереженням сталої якості відбитку. AccurioPress C4080 має до 700 варіантів конфігурації. Це гарантує, що клієнти отримають ті параметри, що необхідні саме для їхніх повсякденних потреб.

 

Ексклюзивна система інтелектуального контролю якості IQ-501 від Konica Minolta забезпечує автоматичне регулювання кольору та реєстрації в режимі реального часу та створення профілів без необхідності спеціальних навичок. Це зменшує час на виконання завдань та сприяє уникненню помилок.

 

Серед інших можливостей: автоматизована лінеаризація модуля друку, автоматична реєстрація у дуплексі, автоматичне профілювання та функція очищення. Серія AccurioPress C4080 також використовує вдосконалену технологію обробки кольорів Screen-Enhancing Active Digital Process (S.E.A.D). Вона поєднує в собі цілий ряд технічних інновацій, що гарантують надзвичайне відтворення кольорів при максимальній швидкості друку.

 

Крім того, Konica Minolta пропонує власні контролери IC-609 для AccurioPress C4080 та AccurioPress C4070 та IC-607 для C4065. Серед інших доступних контролерів: внутрішній контролер зображення Fiery IC-419 та зовнішній контролер зображення IC-317 Fiery. Серія AccurioPress 4080 також використовує AccurioPro Suite, потужний набір цифрових рішень від Konica Minolta для професійного друку, одного з найбільш універсальних і потужних інструментів в галузі для оптимізації друку та робочих процесів.

 

Інес Веннеманн, Production Printing Manager, Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH, коментує: "Серія AccurioPress C4080 є важливою опорою в нашому розширюваному асортименті виробничих принтерів. Можливості безмежні. Починаючи від двостороннього друку банерів, професійних можливостей фінішної обробки, найвищої якості та продуктивність, а також автоматичне регулювання якості в режимі реального часу, повністю інтегровані робочі процеси та багато іншого."

Людмила Зимбович під час REX 2019
quotation marks

AccurioPress С4080 залишатиметься нашою базовою моделлю, що розрахована на малий та середній бізнес. Враховуючи непросту ситуацію на ринку, з новими AccurioPress С4080 вартість обладнання та відбитку стають доступнішими

Людмила Зимбович

Стратегічний менеджер напрямку професійного друку Konica Minolta Ukraine


"Станом на сьогодні в Європі інстальовано вже понад 7000 машин серії AccurioPress С3080. Ми щасливі анонсувати вихід нової лінійки, що стала наступним її поколінням, — додає стратегічний менеджер напрямку професійного друку Konica Minolta Ukraine, Людмила Зимбович. —  AccurioPress С4080 залишатиметься нашою базовою моделлю, що розрахована на малий та середній бізнес. Враховуючи непросту ситуацію на ринку, з новими AccurioPress С4080 вартість обладнання та відбитку стають доступнішими. Сподіваємося, що оновлена лінійка стане ще успішнішою, ніж її попередниця".

Ми продовжуємо розв'язувати проблеми наших клієнтів та рухатися вперед на поліграфічному ринку. Підходи до виконання звичних завдань постійно змінюються, тому ми пропонуємо технологічні рішення, як-от нові AccurioPress C4080. Прийшов час переосмислити все, що можливо.


Новини по темі

Новини по темі

Європа |

Двохсота AccurioPress C14000 буде інстальована в Європі

Konica Minolta заявила про двохсоту інсталяцію AccurioPress C14000 у Європі всього через вісім місяців після старту продажів. Машина, що була представлена по всьому світі рік тому, друкує зі швидкістю 140 сторінок за хвилину і на 40% швидше за...