Konica Minolta представить нові рішення та продукти на drupa 2024

Дюссельдорф, Німеччина | 24 квітня 2024

Компанія Konica Minolta представить свою продукцію на drupa 2024, провідній міжнародній виставці рішень для друку та крос-медіа, на своєму стенді площею 2400 м² (зал 8B), Дюссельдорф, Німеччина, З 28 травня по 7 червня 2024 року Konica Minolta представить свою продукцію на drupa 2024, провідній міжнародній виставці рішень для друку та крос-медіа.



Демо українською ❤️

Протягом виставки на стенді будуть представники Konica Minolta Ukraine та зможуть провести демонстрацію обладнання трьома мовами на вибір.

Погляньте по-новому на мистецтво друку

Konica Minolta підтримує стійке зростання та розширення поліграфічного бізнесу, забезпечуючи високу додану вартість друкованої продукції та високу продуктивність завдяки цифровому друку.
Konica Minolta пропонує бачення майбутнього для поліграфічних компаній, використовуючи свої унікальні технології та досвід.

Головним пріоритетом Konica Minolta є автоматизація та впровадження новітніх технологій для забезпечення максимальної продуктивності друку. Завдяки скороченню рутинної роботи, необхідної для підготовки до друку, підвищується продуктивність усього процесу друку та зменшується навантаження на оператора. Водночас, зосереджуючись на професійній якості, якої вимагають поліграфічні компанії, Konica Minolta підвищує задоволеність клієнтів і довіру до друкарень. Крім того, різноманітні допоміжні функції дають змогу навіть менш кваліфікованим і недосвідченим операторам працювати з комфортом і досягати високої продуктивності. Konica Minolta сприяє поліпшенню робочого середовища поліграфічних компаній, зменшенню впливу на навколишнє середовище та покращенню безперервності бізнесу.


 

План експозиції Konica Minolta на drupa 2024


1. AccurioJet 60000 — високошвидкісна УФ-струменева друкарська машина нового покоління B2 (НОВИНКА)

Konica Minolta вперше представить найсучаснішу модель AccurioJet 60000, яка ще більше підвищує якість і функціональність принтерів AccurioJet KM-1 і KM-1e, що використовуються по всьому світу з моменту випуску в 2016 році для різних завдань друку, як-от друк на різних типах паперу і ПВХ-пластику. AccurioJet 60000 максимізує пропускну здатність завдяки високій продуктивності 6 000 аркушів на годину та покращує автоматизацію й економію робочої сили. Завдяки використанню чорнила HS-UV (High-definition, Single-pass UV) принтер підтримує високу якість зображення та відтворюваність глянцю, що наближається до офсетного друку, а високий рівень стабільності кольору досягається завдяки простоті експлуатації.
 

2. AlphaJET — виробнича лінія від друку до фінішної обробки

Щоб створити відчуття розкоші та задовольнити різноманітні потреби клієнтів, на упаковку наносять декоративний друк, використовуючи точкове лакування для створення рельєфного ефекту, тиснення фольгою тощо. Оскільки у створенні форм і кожного процесу задіяно багато компаній і відділів, у галузі існує проблема надлишкового друку та витрат часу.
AlphaJET, створений Konica Minolta спільно з французьким партнером MGI Digital Technology, виконує всі процеси, необхідні для друку упаковки, від струменевого друку до декорування та постобробки, і все це за один крок. Це значно скорочує час процесу, зменшує площу установки та кількість відходів, а також забезпечує чисте робоче середовище.
Konica Minolta вперше продемонструє динамічну експозицію повної системи на цій виставці drupa.
 

3. Підвищення ефективності всього робочого процесу друку за допомогою унікальних технологій


З моменту виходу на ринок цифрового друку з тонерними виробничими машинами компанія Konica Minolta здобула високу репутацію за розуміння  потреб клієнта та їх втілення за допомогою своєї унікальної технології.

Наприклад, компанія пропонує варіанти оптимізації якості та інструменти керування кольором, оснащені функціями автоматичного керування вимірюванням кольору та автоматичної перевірки, такі як IQ-501, в якому використовується власна технологія датчиків Konica Minolta. Це допомагає вдосконалити процеси друку без потреби в кваліфікації чи досвіді та досягти значної економії робочої сили й ефективної роботи.
Крім того, застосовуючи власну унікальну технологічну платформу для обробки зображень FORXAI, Konica Minolta демонструє скорочення часу простою за рахунок візуалізації робочого стану принтера, роботизованої руки Cobot та автоматизованої системи доставки паперу за допомогою AMR (Autonomous Mobile Robot). Компанія пропонує економію робочої сили, а також безпеку та захист на поліграфічних майданчиках.
 

4. Струменева технологія для широкого спектру використання

Konica Minolta використовує струменеві голови для власних цифрових принтерів, які базуються на високоточних та хімічних технологіях, які компанія розробила у своїх попередніх компаніях, що займалися виробництвом фотоапаратів та плівок. Компанія також співпрацює з широким колом виробників промислових принтерів, як-от широкоформатні принтери для вивісок, і постачає струменеві голівки по всьому світу. Крім того, використовуючи переваги широкоформатного друку, Konica Minolta розширює сферу його застосування до промислових застосувань, на доповнення до друку на картоні та будівельних матеріалах, які, як очікується, зростатимуть у майбутньому.

Konica Minolta прагне вирішувати соціальні проблеми

Власники брендів, які замовляють друковану продукцію, хочуть все більш індивідуальні замовлення та маленькі наклади. Зі збільшенням кількості приватних і локальних брендів зростає попит на невеликі наклади, з більшою маркетинговою ефективністю рекламних матеріалів, упаковок, етикеток тощо. Крім того, поліграфічні компанії стикаються з проблемами нестачі кваліфікованих працівників і старіння населення, а також стають все більш свідомими щодо екологічних міркувань.

Konica Minolta прискорить впровадження цифрового друку, розширюючи сферу його застосування, щоб охопити весь процес друку та ланцюжок поставок, а також зосереджуючись на інноваціях та вдосконаленні з точки зору клієнта. Таким чином, компанія зробить свій внесок у зміну способу роботи в поліграфії та підвищення задоволеності людей роботою. Водночас Konica Minolta прагне зменшити втрати в кожному процесі життєвого циклу друку та зменшити його вплив на навколишнє середовище.
Konica Minolta пропонує бачення майбутнього для поліграфічних компаній, які будуть стабільно розвиватися зі зростанням значення цифрового друку.

Вас може зацікавити

Дюссельдорф, Німеччина |

Konica Minolta представить нові рішення та продукти на drupa 2024

Компанія Konica Minolta представить свою продукцію на drupa 2024, провідній міжнародній виставці рішень для друку та крос-медіа, на своєму стенді площею 2400 м² (зал 8B), Дюссельдорф, Німеччина, З 28 травня по 7 червня 2024 року Konica...