Лідер ринку Konica Minolta представляє серію AccurioPress C14000e

Лангенхаген, Німеччина | 22 травня 2023

Konica Minolta, лідер у галузі високопродуктивного тонерного цифрового друку, з моменту виходу на ринок трохи понад трьох років тому, нарешті представила вдосконалену серію AccurioPress C14000e.


Konica Minolta, яка розпочала свою діяльність у жовтні 2019 року, інсталювала в Європі вже понад 700 машин AccurioPress C14000/C12000, які отримали кілька міжнародних нагород і надрукували близько 8,4 мільярда аркушів формату А4 за три роки.

Konica Minolta отримала акредитацію INGEDE від Міжнародної асоціації виробників етикеток і міжнародно визнаний стандарт BS 5609 для друку етикеток з клейким покриттям, чутливих до тиску, для товарів, що транспортуються морським транспортом. Крім того, системи AccurioPress C14000 і C12000 були сертифіковані для безпечного використання тонера з харчовими продуктами (TÜV Rheinland, Каталог критеріїв PROOF для друкованого паперу, що контактує з харчовими продуктами). Konica Minolta також отримала нагороду "Good Design Award 2020" від японського інституту розвитку дизайну (JDP), а також нагороду reddot 2021 року за свої машини.
 
Цифрова система AccurioPress C14000e від Konica Minolta друкує зі швидкістю 140 сторінок на хвилину в A4 форматі, що на 40% швидше, ніж будь-який інший тонерний пристрій Konica Minolta. Разом з AccurioPress C12000e, другою моделлю серії зі швидкістю 120 сторінок на хвилину, ці відзначені нагородами флагманські виробничі машини стали першою новацією Konica Minolta в сегменті тонерного друку великих обсягів, темпи зростання якого повернулися практично до допандемічного рівня.
 
Удосконалення найбільш популярних серій AccurioPress C14000/C12000 відбулося завдяки відгукам клієнтів, оскільки Konica Minolta продовжує зміцнювати свої позиції на ринку кольорових тонерних машин для великих обсягів друку.
 
До важливих нових функцій Konica Minolta AccurioPress C14000e/C12000e належать:
  • Оновлення кольорів і зображень, підвищена продуктивність, управління та підключення за допомогою контролера EFI Fiery Controller версії 2.1
  • Найновіша прошивка з десятками програмних доповнень та покращень
  • Серед них — автоматичне регулювання якості IQ-501 AQA (автоматичне регулювання якості), RIP, датчик носія та вдосконалення PrintManager, а також збільшення щільності паперової основи, підтримка банерного друку та загальне покращення зручності використання.
  • Широкий вибір автоматизованих опцій фінішної обробки для створення готової друкованої продукції, що заощаджує час.

quotation marks

Друкарські машини C14000e/C12000e — ще одна значна історія успіху Konica Minolta. Удосконалення систем допомагають клієнтам розширювати та оптимізувати свій бізнес. Завдяки вдосконаленій автоматизації, зменшенню кількості точок дотику з людиною та підвищенню продуктивності з відчутними ефектами та меншою кількістю відходів, а також нижчою сукупною вартістю володіння. В тісному партнерстві, ми постійно допомагаємо нашим клієнтам переосмислити можливості в світі, що постійно розвивається, створюючи нові та захоплюючі можливості.

Карл Фрідріх Еденгайзен

Product Manager Colour Devices, Professional Printing Group, at Konica Minolta Business Solutions Europe

Флагманські друкарські машини для листового друку AccurioPress C14000e/C12000e від Konica Minolta призначені для максимізації споживчої цінності завдяки можливостям розширення бізнесу, підвищенню операційної ефективності та покращенню сукупної вартості володіння (TCO), а також швидшому поверненню інвестицій.
 
На додачу до неперевершеної ефективності серії AccurioPress C14000e у великосерійному виробництві, Konica Minolta вперше в галузі запропонувала функції автоматичного налаштування додрукарської підготовки та перевірки якості друку, а також датчик носія, який дає змогу користувачам визначити оптимальні налаштування друку. Ці інновації допомагають поліграфічним компаніям не лише мінімізувати втрати часу, але й наймати операторів з різним досвідом роботи без спеціальних навичок.

Про Konica Minolta

 

Шлях Konica Minolta розпочався 150 років тому з прагнення інакше дивитися на світ і діяти відповідно такому баченню. Тому й сьогодні ми впроваджуємо інновації на благо суспільства та світу. Що наснажувало тоді — наснажує нас і зараз.


Konica Minolta — глобальний провайдер комплексних рішень для бізнесу, послуг паперового та електронного документообігу, керування корпоративним контентом і професійним друком. Konica Minolta Ukraine (ДП «КОНІКА МІНОЛТА УКРАЇНА») з Києва (Україна) — дочірнє підприємство Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH (КОМПАНІЯ «КОНІКА МІНОЛТА БІЗНЕС СОЛЮШЕНЗ ЮРОП ГМБХ») з Лангенгагена (Німеччина), що є частиною холдингу Konica Minolta Inc. з Токіо (Японія).


Konica Minolta сприяє цифровій трансформації, створює актуальні бізнесові рішення для своїх клієнтів — малого та середнього бізнесу, великих підприємств приватного та державного сектору, — та розв’язує проблеми, що постають перед суспільством. Усе завдяки унікальному досвіду в галузі обробки зображень, даних та прийняття рішень на основі даних.


Konica Minolta допомагає своїм клієнтам визначити та розкрити потенціал, який несе в собі цифровізація, та вийти на новий рівень цифрової зрілості організації, переосмисливши робоче місце. Для втілення концепції «Розумно організованого робочого місця» як постачальник комплексних ІТ-рішень Konica Minolta пропонує послуги керування «хмарою», ІТ та друком та рішення для відеоспостереження та відеоаналітики — для віддаленої роботи, спільної роботи, керування робочими процесами, автоматизації та безпеки. Konica Minolta має статус Microsoft Global Managed Partner з 2021 року.


Що стосується рішень для офісного друку, у «IDC MarketScape: World Print Transformation 2020 Vendor Assessment» Konica Minolta визнано «світовим лідером трансформації друку». За даними InfoSource, уже понад 10 років Konica Minolta є лідером ринку виробничого друку у Європі. Компанія пропонує бізнесовий консалтинг, сучасні технології та програмне забезпечення клієнтам на поліграфічному ринку.


Для дедалі більшої кількості організацій успіх сьогодні — це не лише вузьке визначення фінансового процвітання, а й захист довкілля, позитивний вплив на працівників і суспільство. Дотримуючись цілей сталого розвитку (ЦСР або «Глобальних цілей» — ключових напрямків розвитку країн, що були ухвалені на Саміті ООН зі сталого розвитку у 2015 році), Konica Minolta зобов’язалася послідовно реалізовувати стратегію досягнення поставлених цілей сталого розвитку у сфері захисту довкілля та соціальної відповідальності.


Компанія неодноразово здобувала визнання як за свою багату історію соціальних внесків, так і за роботу з досягнення ЦСР у рамках усього бізнесу та ланцюжка постачання. Konica Minolta входить до списку «2022 Global 100 Most Sustainable Corporations in the World» та отримала найвищий рівень у «рейтингах стійкості» EcoVadis (EcoVadis Sustainability Ratings).


Центр бізнесових інновацій у Лондоні та чотири науково-дослідні лабораторії в Європі дають змогу Konica Minolta впроваджувати інновації, співпрацюючи зі своїми клієнтами, а також академічними, промисловими та бізнес-партнерами. За інноваційний підхід до обслуговування клієнтів Konica Minolta була відзначена престижною нагородою «Buyers Lab PaceSetter Award for Serviceability and Support 2020/2021» від Keypoint Intelligence.


Konica Minolta Business Solutions Europe представлена дочірніми компаніями та дистриб’юторами в понад 80 країнах Європи, Центральної Азії, Близького Сходу та Африки. Станом на квітень 2022 року штат компанії налічує приблизно 8700 працівників. У 2021/2022 фінансовому році чистий виторг Konica Minolta Europe склав 1,9 мільярда євро.


Загалом по світі Konica Minolta налічує більше як 39000 співробітників у понад 150 країнах.


Більше інформації на сайті konicaminolta.ua та в соцмережах: Facebook, Linkdein, Instagram та YouTube

Терміни або назви продуктів можуть бути торговельними марками чи зареєстрованими знаками для товарів і послуг відповідних власників, що визнається цим текстом.