Firus Druck вдосконалює друк з AccurioLabel 400

Лагенхаген, Німеччина | 18 квітня 2023

Firus Druck тепер друкує етикетки за допомогою нової цифрової системи для друку етикеток AccurioLabel 400 від Konica Minolta. Таким чином, сімейна друкарня з Крева, Німеччина пропонує своїй основній клієнтській базі з виноробного регіону Мозель (Moselle) вирішальну конкурентну перевагу: винні етикетки з вау-ефектом для найкращих зразків вина регіону. Завдяки високоякісному друку з подальшою обробкою та контрольованому цифровому робочому процесу, Firus вже сьогодні швидко задовольняє поточні потреби клієнтів, а в майбутньому — ще розвиватиме друкарську продукцію.


Друкарня Firus Druck, клієнт Konica Minolta вже багато років, інвестувала в AccurioLabel 400. Таким чином, друкарня з долини Мозеля стала одним із перших покупців цифрової системи друку етикеток, яка з'явилася на ринку на початку 2023 року. "Завдяки новій системі друку етикеток ми можемо запропонувати нашим клієнтам малі та середні наклади швидко та економічно ефективно. Дивлячись на технічні характеристики та загальну вартість володіння, AccurioLabel 400 є надзвичайно конкурентоспроможною", — говорить Себастьян Фірус, керуючий директор Firus Druck. Завдяки швидкості друку до 39,9 метрів на хвилину, машина забезпечує високу продуктивність. Крім того, загальну довжину одного завдання можна збільшити до 3 000 погонних метрів, що значно підвищує пропускну спроможність і швидкість друкарського виробництва.

Сімейний бізнес спеціалізується на виробництві та обробці етикеток. Компанія налічує 200 клієнтів, здебільшого це невеликі виноробні компанії, для яких важливе не лише якісне вино, але й етикетка, що привертає увагу. Два роки тому молодий підприємець очолив поліграфічну компанію, вибудував процеси та почав робити кроки на майбутнє, інвестувавши в AccurioLabel 190. Поряд з етикетками, наклеєними мокрим клеєм, і високоякісними канцелярськими товарами Firus Druck також виробляє самоклеючі етикетки цифровим способом відповідно до індивідуальних вимог замовника. Для оздоблення, наприклад, золотою фольгою, використовується Grafisk a DC330 Mini від Grafisk Maskinfabrik (GM). За допомогою цифрового друку етикеток виробництво у Крёві виробляє рекламні та інформативні етикетки, які привертають увагу покупців. Завдяки цій новій інвестиції Firus може ще більше розширити свій профіль як консультанта з питань рекламної ефективності та поліграфічної компанії в одній особі.

Конкурентною перевагою поліграфічної компанії є її здатність виробляти продукцію в незвичний і привабливий спосіб, як-от з використанням білого тонера. Адже додатковим 5-м кольором в AccurioLabel 400 є білий колір. Загалом, білий тонер ідеально підходить для друку безпосередньо на кольорових носіях. На відміну від звичайного кольору шрифту, білий колір більше виділяється і справляє набагато сильніше враження. AccurioLabel 400 також виграє з точки зору екологічності, яка все більше привертає увагу клієнтів. Завдяки цифровому процесу друку та технології Konica Minolta Intelligent Quality Care AccurioLabel 400 працює особливо швидко та чітко, що дозволяє економити папір і тонер, а також енергію, що витрачається на друк.

Про Konica Minolta

 

Шлях Konica Minolta розпочався 150 років тому з прагнення інакше дивитися на світ і діяти відповідно такому баченню. Тому й сьогодні ми впроваджуємо інновації на благо суспільства та світу. Що наснажувало тоді — наснажує нас і зараз.


Konica Minolta — глобальний провайдер комплексних рішень для бізнесу, послуг паперового та електронного документообігу, керування корпоративним контентом і професійним друком. Konica Minolta Ukraine (ДП «КОНІКА МІНОЛТА УКРАЇНА») з Києва (Україна) — дочірнє підприємство Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH (КОМПАНІЯ «КОНІКА МІНОЛТА БІЗНЕС СОЛЮШЕНЗ ЮРОП ГМБХ») з Лангенгагена (Німеччина), що є частиною холдингу Konica Minolta Inc. з Токіо (Японія).


Konica Minolta сприяє цифровій трансформації, створює актуальні бізнесові рішення для своїх клієнтів — малого та середнього бізнесу, великих підприємств приватного та державного сектору, — та розв’язує проблеми, що постають перед суспільством. Усе завдяки унікальному досвіду в галузі обробки зображень, даних та прийняття рішень на основі даних.


Konica Minolta допомагає своїм клієнтам визначити та розкрити потенціал, який несе в собі цифровізація, та вийти на новий рівень цифрової зрілості організації, переосмисливши робоче місце. Для втілення концепції «Розумно організованого робочого місця» як постачальник комплексних ІТ-рішень Konica Minolta пропонує послуги керування «хмарою», ІТ та друком та рішення для відеоспостереження та відеоаналітики — для віддаленої роботи, спільної роботи, керування робочими процесами, автоматизації та безпеки. Konica Minolta має статус Microsoft Global Managed Partner з 2021 року.


Що стосується рішень для офісного друку, у «IDC MarketScape: World Print Transformation 2020 Vendor Assessment» Konica Minolta визнано «світовим лідером трансформації друку». За даними InfoSource, уже понад 10 років Konica Minolta є лідером ринку виробничого друку у Європі. Компанія пропонує бізнесовий консалтинг, сучасні технології та програмне забезпечення клієнтам на поліграфічному ринку.


Для дедалі більшої кількості організацій успіх сьогодні — це не лише вузьке визначення фінансового процвітання, а й захист довкілля, позитивний вплив на працівників і суспільство. Дотримуючись цілей сталого розвитку (ЦСР або «Глобальних цілей» — ключових напрямків розвитку країн, що були ухвалені на Саміті ООН зі сталого розвитку у 2015 році), Konica Minolta зобов’язалася послідовно реалізовувати стратегію досягнення поставлених цілей сталого розвитку у сфері захисту довкілля та соціальної відповідальності.


Компанія неодноразово здобувала визнання як за свою багату історію соціальних внесків, так і за роботу з досягнення ЦСР у рамках усього бізнесу та ланцюжка постачання. Konica Minolta входить до списку «2022 Global 100 Most Sustainable Corporations in the World» та отримала найвищий рівень у «рейтингах стійкості» EcoVadis (EcoVadis Sustainability Ratings).


Центр бізнесових інновацій у Лондоні та чотири науково-дослідні лабораторії в Європі дають змогу Konica Minolta впроваджувати інновації, співпрацюючи зі своїми клієнтами, а також академічними, промисловими та бізнес-партнерами. За інноваційний підхід до обслуговування клієнтів Konica Minolta була відзначена престижною нагородою «Buyers Lab PaceSetter Award for Serviceability and Support 2020/2021» від Keypoint Intelligence.


Konica Minolta Business Solutions Europe представлена дочірніми компаніями та дистриб’юторами в понад 80 країнах Європи, Центральної Азії, Близького Сходу та Африки. Станом на квітень 2022 року штат компанії налічує приблизно 8700 працівників. У 2021/2022 фінансовому році чистий виторг Konica Minolta Europe склав 1,9 мільярда євро.


Загалом по світі Konica Minolta налічує більше як 39000 співробітників у понад 150 країнах.


Більше інформації на сайті konicaminolta.ua та в соцмережах: Facebook, Linkdein, Instagram та YouTube

Терміни або назви продуктів можуть бути торговельними марками чи зареєстрованими знаками для товарів і послуг відповідних власників, що визнається цим текстом.

Більше новин

Європа |

Konica Minolta виводить на ринок пристрої серії AccurioPrint 850i та 950i, які допоможуть користувачам по-новому поглянути на ефективність роботи

Компанія Konica Minolta представляє нову лінійку тонерних монохромних пристроїв, які допоможуть клієнтам переосмислити ефективність роботи в офісах, корпоративних та комерційних друкарнях. Принтери Accurio Print 850i та 950i відзначаються...