Quocirca визнала Konica Minolta лідером з безпеки друку

Київ, Україна | 11 січня 2022

Найсвіжіший звіт визначає вендорів-лідерів та підкреслює важливість безпеки друку для компаній будь-якого розміру

У своєму останньому звіті аналітики з Quocirca визнали Konica Minolta лідером в галузі безпеки друку, зважаючи на її вагоме портфоліо продуктів та експертизу: «У Quocirca вважають, що попри традиційні рішення для безпеки друку, глибокий досвід Konica Minolta в області ІТ-послуг сильно вирізняє її серед ключових конкурентів, особливо на ринку малого та середнього бізнесу». Водночас у звіті підкреслюють, що для більшості організацій безпека друку є важливою, а дві третини опитаних для звіту компаній мають намір збільшити свої бюджети на ці задачі.



quotation marks

Бути названим «лідером» у сфері безпеки друку відображає нашу видатну позицію на ринку. Завдяки стратегічній спрямованості ми постійно збільшуємо експертизу та рішення для безпечного друку наших клієнтів.

Олаф Лоренз

Head of International Marketing Division, Konica Minolta Business Solutions Europe

Таким чином, Quocirca вважає Konica Minolta лідером у галузі безпеки друку серед обраної групи вендорів «з сильним стратегічним баченням і комплексним портфелем продуктів і послуг».
 
«One Stop Shop»: стандартизований парк обладнання від постачальника послуг керування друком підвищує безпеку даних

Згідно зі звітом, за останні 12 місяців 68% організацій зіткнулися із втратою даних через небезпечні методи друку. Втрати даних коштували їм у середньому 750 000 євро. 73% компаній, що користуються змішаним парком принтерів, повідомили про порушення безпеки даних, тоді як серед компаній зі стандартизованим парком обладнання таких випадків всього 58%. Зважаючи на цей факт, у Quocirca вважають, що перехід на послуги керування друком від одного постачальника є кращим рішенням задля контролю безпеки даних. Ба більше, згідно з цим же дослідженням, 84% компаній, що користуються послугами керування друком, впевнені у безпеці друку, у порівнянні з 49% компаній, що не користуються такими послугами.
 
За словами аналітиків з Quocirca, це «демонструє, як послуги керування друком можуть допомогти організаціям знизити ризики витоку інформації та подбати про їхню безпеку». Konica Minolta керується концепцією «One Stop Shop»: постачальник цифрового робочого місця пропонує широкий спектр послуг з керування процесами створення документів – від консультування, впровадження та обслуговування пристроїв до програмних рішень, що підвищують безпеку та автоматизують рутинні процеси з паперами.
 
Наприклад, офісні хаби bizhub i-Series мають опціональну антивірусну систему BitDefender. Тестові випробування проведені NTT DATA не виявили вразливих місць і довели високу безпеку пристроїв Konica Minolta. Хмарне рішення Shield Guard, що буде запущене в лютому 2022 року, дасть можливість віддаленого моніторингу безпеки та управління пристроями, забезпечить автоматичні сповіщення та змогу організаціям контролювати декількома БФП з будь-якого місця. Shield Guard без потреби працює з рішеннями Konica Minolta bizhub SECURE, які пропонують три різних рівня обслуговування для потреб кожного окремого бізнесу.

 
Безпека друку: ключова тема для лідерів думок в галузі IT
Останній звіт Quocirca підкреслює високу важливість безпеки друку для організацій. До 70% опитаних осіб, які приймають ІТ-рішення, розраховують збільшити свої витрати на безпеку друку у 2022 році. «Konica Minolta залишатиметься партнером вибору для організацій, а також впровадження та управління їхнім безпечним середовищем друку», – підсумовує Олаф Лоренц. «Завдяки оптимізованим службам друку Konica Minolta відгородила організацію від управління їхньою інфраструктурою друку та дає їм змогу зосередитися на своєму основному бізнесі».
 

Звіт Quocirca з безпеки друку за 2022 рік

Завантажити

Вам також може бути цікаво

Вам також може бути цікаво
Rethink work