Konica Minolta виводить на ринок пристрої серії AccurioPrint 850i та 950i, які допоможуть користувачам по-новому поглянути на ефективність роботи

Європа | 30 січня 2023

Компанія Konica Minolta представляє нову лінійку тонерних монохромних пристроїв, які допоможуть клієнтам переосмислити ефективність роботи в офісах, корпоративних та комерційних друкарнях. Принтери Accurio Print 850i та 950i відзначаються простотою експлуатації та високою продуктивністю, а також забезпечують повну інтеграцію з хмарними сервісами та процесами для автоматизації повторюваних завдань.


Клієнти сьогодні потребують максимальної ефективності та високоавтоматизованих, ефективних систем, а також новітніх технологій захисту для забезпечення надійного та захищеного середовища для користувачів. Принтери Konica Minolta серій AccurioPrint 850i та 950i відповідають усім цим вимогам і навіть пропонують дещо більше.

Досягнувши небаченого для багатофункціональних принтерів (БФП) рівня довговічності та надійності, ці дві моделі, що друкують зі швидкістю до 85 сторінок і 95 сторінок на хвилину відповідно (до 48 сторінок формату А3 на хвилину), забезпечують виняткову стабільність друку завдяки численним поліпшенням базової функціональності. Пристрої i-Series пропонують передові можливості цифрового доступу, що забезпечує друк у будь-який час і з будь-якого місця, як і потужні функції фінішної обробки.

Konica Minolta AccurioPrint 850i/950i — це модель найвищого класу bizhub i-Series, яка зберегла рушій Minerva та об’єднала в собі уніфіковані функції, операції та сервіси. Ці моделі підійдуть для дрібносерійного друку та офісного друку великих обсягів, наприклад, для освітніх, державних та комерційних установ, а також для відділів репрографії, комерційних друкарень та друкарень, що надають платні послуги друку приватним клієнтам.

Серед інших особливостей Konica Minolta AccurioPrint 850i/950i:

  • Інноваційний датчик носія, який автоматично визначає тип і щільність паперу, завдяки чому застосовує правильні налаштування. Датчик також розпізнає конверти, заощаджуючи час і мінімізуючи втручання оператора.
  • Підтримання різноманітних носіїв (до 300 г/м2).
  • Новий відсік для паперу, що дає змогу завантажувати папір різних форматів.
  • Можливість створення готової поліграфічної продукції, наприклад, виготовлення буклетів на 20 аркушів, зшивання до 100 аркушів і фальцювання листів.
  • Реальна роздільна здатність 1200x1200 точок на дюйм і тонер технології Simitri HD.
  • Високоякісний контролер друку з інноваційною кольоровою сенсорною панеллю.
  • Безперешкодна інтеграція із системами документообігу.
  • Покращені екологічні характеристики та низьке енергоспоживання.


Андре Статкус (Andre Statkus), старший менеджер із продуктів професійного друку в Konica Minolta Business Solutions Europe, зазначив: «Для нас надзвичайно важливо розширювати можливості наших клієнтів за допомогою наших рішень у рамках партнерського підходу до розвитку їхнього бізнесу. Принтери Konica Minolta серії AccurioPrint 850i/950i — це ще один важливий крок у бік переосмислення клієнтами можливостей друку та максимізації його продуктивності».

Пан Статкус додав: «Простота експлуатації та висока якість друку — це передумови для досягнення максимальної ефективності та виконання всієї офісної роботи швидко й без зайвої метушні. Водночас повна інтеграція з хмарними сервісами гарантує виконання правильних процесів у правильний час для організації більш зручних робочих схем. Сучасні технології захисту та безліч варіантів оздоблення також додають привабливості цим передовим системам».


Про Konica Minolta

 

Шлях Konica Minolta розпочався 150 років тому з прагнення інакше дивитися на світ і діяти відповідно такому баченню. Тому й сьогодні ми впроваджуємо інновації на благо суспільства та світу. Що наснажувало тоді — наснажує нас і зараз.


Konica Minolta — глобальний провайдер комплексних рішень для бізнесу, послуг паперового та електронного документообігу, керування корпоративним контентом і професійним друком. Konica Minolta Ukraine (ДП «КОНІКА МІНОЛТА УКРАЇНА») з Києва (Україна) — дочірнє підприємство Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH (КОМПАНІЯ «КОНІКА МІНОЛТА БІЗНЕС СОЛЮШЕНЗ ЮРОП ГМБХ») з Лангенгагена (Німеччина), що є частиною холдингу Konica Minolta Inc. з Токіо (Японія).


Konica Minolta сприяє цифровій трансформації, створює актуальні бізнесові рішення для своїх клієнтів — малого та середнього бізнесу, великих підприємств приватного та державного сектору, — та розв’язує проблеми, що постають перед суспільством. Усе завдяки унікальному досвіду в галузі обробки зображень, даних та прийняття рішень на основі даних.


Konica Minolta допомагає своїм клієнтам визначити та розкрити потенціал, який несе в собі цифровізація, та вийти на новий рівень цифрової зрілості організації, переосмисливши робоче місце. Для втілення концепції «Розумно організованого робочого місця» як постачальник комплексних ІТ-рішень Konica Minolta пропонує послуги керування «хмарою», ІТ та друком та рішення для відеоспостереження та відеоаналітики — для віддаленої роботи, спільної роботи, керування робочими процесами, автоматизації та безпеки. Konica Minolta має статус Microsoft Global Managed Partner з 2021 року.


Що стосується рішень для офісного друку, у «IDC MarketScape: World Print Transformation 2020 Vendor Assessment» Konica Minolta визнано «світовим лідером трансформації друку». За даними InfoSource, уже понад 10 років Konica Minolta є лідером ринку виробничого друку у Європі. Компанія пропонує бізнесовий консалтинг, сучасні технології та програмне забезпечення клієнтам на поліграфічному ринку.


Для дедалі більшої кількості організацій успіх сьогодні — це не лише вузьке визначення фінансового процвітання, а й захист довкілля, позитивний вплив на працівників і суспільство. Дотримуючись цілей сталого розвитку (ЦСР або «Глобальних цілей» — ключових напрямків розвитку країн, що були ухвалені на Саміті ООН зі сталого розвитку у 2015 році), Konica Minolta зобов’язалася послідовно реалізовувати стратегію досягнення поставлених цілей сталого розвитку у сфері захисту довкілля та соціальної відповідальності.


Компанія неодноразово здобувала визнання як за свою багату історію соціальних внесків, так і за роботу з досягнення ЦСР у рамках усього бізнесу та ланцюжка постачання. Konica Minolta входить до списку «2022 Global 100 Most Sustainable Corporations in the World» та отримала найвищий рівень у «рейтингах стійкості» EcoVadis (EcoVadis Sustainability Ratings).


Центр бізнесових інновацій у Лондоні та чотири науково-дослідні лабораторії в Європі дають змогу Konica Minolta впроваджувати інновації, співпрацюючи зі своїми клієнтами, а також академічними, промисловими та бізнес-партнерами. За інноваційний підхід до обслуговування клієнтів Konica Minolta була відзначена престижною нагородою «Buyers Lab PaceSetter Award for Serviceability and Support 2020/2021» від Keypoint Intelligence.


Konica Minolta Business Solutions Europe представлена дочірніми компаніями та дистриб’юторами в понад 80 країнах Європи, Центральної Азії, Близького Сходу та Африки. Станом на квітень 2022 року штат компанії налічує приблизно 8700 працівників. У 2021/2022 фінансовому році чистий виторг Konica Minolta Europe склав 1,9 мільярда євро.


Загалом по світі Konica Minolta налічує більше як 39000 співробітників у понад 150 країнах.


Більше інформації на сайті konicaminolta.ua та в соцмережах: Facebook, Linkdein, Instagram та YouTube

Терміни або назви продуктів можуть бути торговельними марками чи зареєстрованими знаками для товарів і послуг відповідних власників, що визнається цим текстом.