Konica Minolta запропонувала переосмислити друк всім відвідувачам REX 2019

Київ, Україна | 27 вересня 2019

Підсумки та фотозвіт з REX 2019

24-26 вересня, на своєму стенді під час REX 2019, Konica Minolta презентувала ряд рішень, що дозволять її клієнтам та партнерам стати ще більш продуктивними на висококонкурентному ринку цифрової поліграфії.


В якості основи експозиції було використано машину для цифрового друку AccurioPress C3080, оснащену системою автоматичного контролю якості та genARate – інструмент для створення проектів з доповненою реальністю.


Auto Inspection Technology або AIT - це новий етап розвитку для систем автоматичного контролю, що працюють на основі інтелектуального модуля IQ-501. Ручна перевірка відбитків та необхідність втручання оператора в процес контролю друку в майбутньому не знадобиться. Технологія AIT автоматично перевіряє кожен окремий аркуш під час друку та гарантує, що на виході друкар отримає лише ті аркуші, що відповідають вимогам.


Всього компанія провела 12 демонстраційних сеансів IQ-501 впродовж заходу.


Також під час REX 2019 Konica Minolta продемонструвала genARate – одне із інноваційних рішень компанії в галузі програмного забезпечення, інструмент для створення проектів з доповненою реальністю або AR (augmented reality).


REX 2019: як це було

REX 2019: як це було

Про захід

Про захід

Нагадаємо, REX — це найгучніша подія України в сфері реклами і маркетингу, майданчик для презентації рекламних послуг — від традиційної сувенірної продукції і поліграфії до послуг рекламних агентств і новітніх цифрових розробок.


Виставка T-REX є головним майданчиком країни для презентації усіх новинок і останніх розробок в галузі друку, технологій виробництва реклами, обміну досвідом та вивчення потреб клієнтів. T-REX представляє устаткування, технічні рішення, матеріали для друку та виробництва реклами.