Переосмисліть 3D-ефекти з AccurioShine 3600

Лагенхаген, Німеччина | 4 квітня 2023

Konica Minolta оголосила про запуск своєї новітньої струменевої УФ-системи AccurioShine 3600, що працює на основі інноваційної технології лакування MGI, щоб задовольнити найвибагливіші потреби сучасного друку.


AccurioShine 3600 — це компактне рішення, яке дає змогу наносити точкове УФ-лакування та цифрове гаряче тиснення фольгою, від створення прототипів до повного виробництва, без використання трафаретів, пластин або штампів. Цифрове точкове УФ-лакування та цифрове гаряче тиснення допомагає будь-якому проекту виділятися з натовпу.
 
Створене на основі успіху MGI JETvarnish 3D One, обладнання було додано до розширеного портфоліо Konica Minolta під власною торговою маркою. Konica Minolta співпрацювала з MGI для вдосконалення вже перевіреної технології, що призвело до подальшого покращення стабільності, надійності та зручності обслуговування.
 
Повністю цифрова система AccurioShine 3600, з провідною в галузі технологією обробки на основі штучного інтелекту та екологічно чистою світлодіодною системою затвердіння, є ще й вражаюче компактних розмірів. AccurioShine 3600 є революційною технологією для додавання 2D і 3D глянцевих ефектів, а також тактильного ефекту тиснення фольгою — за розумну ціну без складних етапів, характерних для традиційних систем, що дозволяє друкарям створювати широкий спектр високоефективних оздоблювальних ефектів, підвищуючи при цьому рентабельність.
 
Завдяки максимальному формату паперу B3+ (364 мм х 750 мм), машина ідеально підходить для оздоблення найпоширеніших друкованих матеріалів, як-от іменні картки, вітальні листівки, обкладинки для фотокниг і навіть паковання на замовлення.
 
AccurioShine 3600 також підтримує друк змінних даних (VDP), що додає ефектності завданням, персоналізованим упаковкам та етикеткам, запрошенням, індивідуальному маркетингу тощо. За допомогою сканера штрих-коду можна змінювати завдання так само просто, як і штрих-код. Сканер штрих-коду AccurioShine 3600 зчитує штрих-коди з попередньо надрукованого аркуша і миттєво вибирає відповідний TIFF-файл, вже збережений на робочій станції. Поєднання сканера штрих-кодів VDP з автоматичним перетворювачем PDF-файлів забезпечує дійсно безперебійний робочий процес, який передає файли з PDF у вихідний лоток за лічені хвилини.

quotation marks

"Запуск AccurioShine 3600 є свідченням нашої прихильності до поліграфічної галузі та ринку оздоблення преміум-класу. З переходом на цифровий друк все більше уваги приділяється оцифровуванню додрукарських і післядрукарських процесів, а також друку коротких накладів на вимогу. Поєднуючи AccurioShine 3600 з іншими цифровими кольоровими принтерами Konica Minolta, наші клієнти не лише розвивають свій бізнес новими способами, але й додають цінності своїм клієнтам, з економічно виправданими, ефектними, преміальними послугами короткострокового друку".

Tony Charlet

General Manager, MGI Global Business

Пан Шарле додає: "У поліграфічній індустрії вже недостатньо пропонувати лише якість і швидкість за низькою ціною. Йдеться вже про додаткову цінність та унікальність друкованої продукції. Тоді ви зможете досягти кращого зростання бізнесу. Тепер, завдяки Konica Minolta AccurioShine 3600, друкарні можуть задовольнити найвибагливіші потреби сучасного друку".