Новітні системи Konica Minolta AccurioPress C7100 та C7090 пройшли сертифікацію Fogra

Лангенхаген, Німеччина | 28 лютого 2023

Ще дві професійні системи кольорового цифрового друку від Konica Minolta здобули міжнародну сертифікацію FograCert Validation Printing System (VPS). Системи AccurioPress C7100/C7090 приєдналися до серій AccurioPress C14000 та AccurioPress C4080, які вже мають цю престижну галузеву акредитацію.


Fogra, науково-дослідний інститут медіатехнологій у Німеччині, перевіряє системи друку на відповідність стандартам ISO на основі вимірних критеріїв.

Fogra встановив, що друкарські системи Konica Minolta AccurioPress C7100 та AccurioPress C7090 «відповідають усім критеріям цієї програми в протестованих конфігураціях». Тепер системи сертифіковані для роботи з додатковими контролерами EFI Fiery або Konica Minolta.
 
Сертифікація Fogra була отримана після тривалого тестування в різних умовах друку, що охоплює широкий спектр можливостей. Серед них — відповідність стандарту PDF/X, однорідність, стабільність, світлостійкість, вимоги до якості матеріалу для друку та вимоги до точності кольоровідтворення. Серед інших показників — стійкість пігментів, довготривала та короткочасна повторюваність, стійкість до стирання зображення, передача тону відповідно до колориметричного значення, обмеження відтворення значення тону, реєстрація зображення на листі, роздільна здатність та інформація про поля.
 
Серія AccurioPress C7100 від Konica Minolta, яка отримала нагороду Buyers Lab (BLI) 2022 Colour PRO Award, оснащена інноваційними технологіями для створення нових можливостей для бізнесу. Запущена в червні 2021 року, ця машина для друку в листах вирізняється інтелектуальною автоматизацією, покращеною фінішною обробкою, бездоганною якістю, розширеними можливостями для друку та винятковою довговічністю. AccurioPress C7100 друкує зі швидкістю 100 сторінок на хвилину у форматі A4, а AccurioPress C7090 — зі швидкістю 90 сторінок на хвилину. Системи розроблені, щоб допомогти друкарням оптимізувати продуктивність, пропонувати нові та вдосконалені роздруківки, а також розвивати весь свій бізнес.

quotation marks

«Ця сертифікація є ще одним визнанням того, що наші друкарські машини забезпечують стабільно надійні, високоякісні результати кольору та відкривають нові можливості для клієнтів. Усі вони ідеально відповідають сучасним вимогам виробництва, допомагаючи клієнтам розширювати та створювати нові прибуткові програми для їхнього бізнесу.

Карл Фрідріх Еденуйзен (Karl Friedrich Edenuizen)

Product Manager Colour Devices, Professional Printing Group, at Konica Minolta Business Solutions Europe


 

Він додав: «Серія AccurioPress C7100/C7090 була розроблена для підтримки високочутливих умов роботи в друкарнях. Саме тому ми пропонуємо на вибір різні інтерфейси контролерів, зокрема наші власні та EFI технології. Ми тісно співпрацюємо з клієнтами, щоби переосмислити їхню операційну гнучкість, використовуючи сучасне програмне забезпечення».

Про Konica Minolta

 

Шлях Konica Minolta розпочався 150 років тому з прагнення інакше дивитися на світ і діяти відповідно такому баченню. Тому й сьогодні ми впроваджуємо інновації на благо суспільства та світу. Що наснажувало тоді — наснажує нас і зараз.


Konica Minolta — глобальний провайдер комплексних рішень для бізнесу, послуг паперового та електронного документообігу, керування корпоративним контентом і професійним друком. Konica Minolta Ukraine (ДП «КОНІКА МІНОЛТА УКРАЇНА») з Києва (Україна) — дочірнє підприємство Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH (КОМПАНІЯ «КОНІКА МІНОЛТА БІЗНЕС СОЛЮШЕНЗ ЮРОП ГМБХ») з Лангенгагена (Німеччина), що є частиною холдингу Konica Minolta Inc. з Токіо (Японія).


Konica Minolta сприяє цифровій трансформації, створює актуальні бізнесові рішення для своїх клієнтів — малого та середнього бізнесу, великих підприємств приватного та державного сектору, — та розв’язує проблеми, що постають перед суспільством. Усе завдяки унікальному досвіду в галузі обробки зображень, даних та прийняття рішень на основі даних.


Konica Minolta допомагає своїм клієнтам визначити та розкрити потенціал, який несе в собі цифровізація, та вийти на новий рівень цифрової зрілості організації, переосмисливши робоче місце. Для втілення концепції «Розумно організованого робочого місця» як постачальник комплексних ІТ-рішень Konica Minolta пропонує послуги керування «хмарою», ІТ та друком та рішення для відеоспостереження та відеоаналітики — для віддаленої роботи, спільної роботи, керування робочими процесами, автоматизації та безпеки. Konica Minolta має статус Microsoft Global Managed Partner з 2021 року.


Що стосується рішень для офісного друку, у «IDC MarketScape: World Print Transformation 2020 Vendor Assessment» Konica Minolta визнано «світовим лідером трансформації друку». За даними InfoSource, уже понад 10 років Konica Minolta є лідером ринку виробничого друку у Європі. Компанія пропонує бізнесовий консалтинг, сучасні технології та програмне забезпечення клієнтам на поліграфічному ринку.


Для дедалі більшої кількості організацій успіх сьогодні — це не лише вузьке визначення фінансового процвітання, а й захист довкілля, позитивний вплив на працівників і суспільство. Дотримуючись цілей сталого розвитку (ЦСР або «Глобальних цілей» — ключових напрямків розвитку країн, що були ухвалені на Саміті ООН зі сталого розвитку у 2015 році), Konica Minolta зобов’язалася послідовно реалізовувати стратегію досягнення поставлених цілей сталого розвитку у сфері захисту довкілля та соціальної відповідальності.


Компанія неодноразово здобувала визнання як за свою багату історію соціальних внесків, так і за роботу з досягнення ЦСР у рамках усього бізнесу та ланцюжка постачання. Konica Minolta входить до списку «2022 Global 100 Most Sustainable Corporations in the World» та отримала найвищий рівень у «рейтингах стійкості» EcoVadis (EcoVadis Sustainability Ratings).


Центр бізнесових інновацій у Лондоні та чотири науково-дослідні лабораторії в Європі дають змогу Konica Minolta впроваджувати інновації, співпрацюючи зі своїми клієнтами, а також академічними, промисловими та бізнес-партнерами. За інноваційний підхід до обслуговування клієнтів Konica Minolta була відзначена престижною нагородою «Buyers Lab PaceSetter Award for Serviceability and Support 2020/2021» від Keypoint Intelligence.


Konica Minolta Business Solutions Europe представлена дочірніми компаніями та дистриб’юторами в понад 80 країнах Європи, Центральної Азії, Близького Сходу та Африки. Станом на квітень 2022 року штат компанії налічує приблизно 8700 працівників. У 2021/2022 фінансовому році чистий виторг Konica Minolta Europe склав 1,9 мільярда євро.


Загалом по світі Konica Minolta налічує більше як 39000 співробітників у понад 150 країнах.


Більше інформації на сайті konicaminolta.ua та в соцмережах: Facebook, Linkdein, Instagram та YouTube

Терміни або назви продуктів можуть бути торговельними марками чи зареєстрованими знаками для товарів і послуг відповідних власників, що визнається цим текстом.

Більше новин

Європа |

Konica Minolta виводить на ринок пристрої серії AccurioPrint 850i та 950i, які допоможуть користувачам по-новому поглянути на ефективність роботи

Компанія Konica Minolta представляє нову лінійку тонерних монохромних пристроїв, які допоможуть клієнтам переосмислити ефективність роботи в офісах, корпоративних та комерційних друкарнях. Принтери Accurio Print 850i та 950i відзначаються...