AccurioPress C14000 сертифікували для безпечного використання з дитячими іграшками

Київ | Україна | 2 лютого 2022

Konica Minolta отримала міжнародну сертифікацію з безпечного використання для дитячих іграшок після двотижневого ретельного тестування паперу на обладнанні AccurioPress C14000.



Машина AccurioPress C14000 пройшла низку випробувань із міжнародних стандартів у Кельні та Нюрнберзі в Німеччині. Сертифікація TÜV Rheinland підтверджує, що AccurioPress C14000 відповідає міжнародним критеріям та заходам безпеки.
 
TÜV Rheinland надає акредитацію з безпечного та якісного використання практично у всіх сферах бізнесу. Згідно з тестуванням, Konica Minolta C14000 відповідає критеріям TÜV Rheinland для використання з іграшками. Спеціальними категоріями є EN 71–3 і EN 71–9. У них зазначені вимоги до вмісту шкідливих домішок та матеріалів — щоби іграшки були безпечними під час ковтання, контакту зі шкірою, очима та під час дихання.
 
 
Konica Minolta AccurioPress C14000 була запущена два роки тому, друкує зі швидкістю 140 сторінок на хвилину і є найшвидшою системою Konica Minolta.

Карл-Фрідріх Еденхейзен, Konica Minolta Business Solutions Europe, сказав: «Ми раді та пишаємося тим, що наша флагманська AccurioPress C14000 отримала цю міжнародну акредитацію безпечних для дітей іграшок. Ця сертифікація є прекрасним прикладом універсальності наших машин та різноманітності застосування їх у багатьох секторах.

quotation marks

C14000 — ще одна історія успіху Konica Minolta. Обладнання допомагає клієнтам розширити та впорядкувати свій бізнес за допомогою автоматизації, меншої кількості точок контакту з людьми та вищої продуктивності.

Karl-Friedrich Edenhuizen

Product Manager Production Printing Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH


 

Запустили "ВДРУК" — влог не про залізо, а про бізнес: про людей, гроші та процеси

Перший випуск влогу зі співвласниками Одеської друкарні New Media вже в ефірі. В ньому багато про тонкощі ведення сімейного бізнесу, про конкуренцію, маркетинг, дефіцит кадрів і зарплатню в галузі. Загалом, досить відверта публічна розмова про важливі речі для кожного підприємця.

На канал

Вам також буде цікаво

Вам також буде цікаво

Київ, Україна |

Етикетка — драйвер зростання поліграфічного ринку у 2021. Аналітика

На наше замовлення журналісти записали цю статтю зі слів власників цифрових рулонних друкарських машин для виготовлення етикетки, постачальників обладнання, програмного забезпечення та матеріалів для виробництва такої етикетки. Повна версія...