Власний цикл цифрового виробництва на ПрАТ Фармацевтичній фабриці «Віола»

Україна | 3 січня 2024

Розповідаємо, як завдяки інсталяції виробничої системи друку AccurioPress 6120 створили замкнений цикл виробництва, збільшивши власну автономність.



Фармацевтична фабрика «Віола» – сучасне підприємство, яке працює над створенням лікарських засобів з 1945 року та входить в 10-ку провідних виробників України.
Випускають більш як 200 лікарських засобів: настойки, рідкі екстракти, спиртові та водні розчини, мазі, пасти, лініменти, сиропи, порошки, дозована лікарська рослинна сировина тощо.

Щоденно на виробництві відвантажують тисячі препаратів, вкладаючи в упакування інструкцію з використання. До співпраці з Konica Minolta Ukraine в компанії попередньо замовляли друковану продукцію офсетними накладами у підрядників. Втім, вирішили перейти від великих накладів до власного цифрового виробництва.

Для себе обрали AccurioPress 6120, виробничу систему з продуктивністю найвищого класу. Друкує до 7490 сторінок формату A4 на годину, має високошвидкісний кольоровий сканер та автоматичне регулювання насиченості та реєстрації.
 
Наразі на фабриці повністю відмовилися від замовлень у друкарнях та закривають всі свої потреби в друці власними силами CRD-центру — однієї цифрової системи AccurioPress 6120.

Друкують інструкції для власних препаратів на А4 та А3 папері на двох матеріалах: газетному та офсетному. Запланована кількість друку — 2,7 мільйона інструкцій на місяць. Для маленької власної друкарні на фабриці «Віола» виокремили приміщення в офісі, де планують працювати позмінно для ще більшої продуктивності.
quotation marks

Серед цінностей компанії є безперервний розвиток технологій, тож інсталяція саме цифрового обладнання теж входить в технологічний план розвитку

Денис Огурцов

Начальник відділу постачання ПрАТ Фармацевтичної фабрики «Віола»

«Серед цінностей компанії є безперервний розвиток технологій, тож інсталяція саме цифрового обладнання теж входить в технологічний план розвитку», — коментує Денис Огурцов. 
 

«Друк прямо на підприємстві має декілька переваг:

  1. Ціна. Самостійний друк матеріалів, а не їх замовлення у підрядників дає змогу знизити фінальну собівартість продукту, яку виробляє ФФ «Віола».
  2. Незалежність від ринку. До інсталяції власного обладнання, жоден власний продукт фабрика не могла випустити без допомоги партнерів-друкарень. Тепер, завдяки AccurioPress 6120, на виробництві мають змогу друкувати інструкції самостійно, за власним планом, без черги чи затримки через друк інших клієнтів. CRD-центр працює лише під фабрику «Віола», де перед придбанням прорахували обладнання, яке буде завантажене повністю та не буде простоювати.
  3. Керування пріоритетами. Завдяки власному обладнанню ми можемо регулювати чергу та час друку певної продукції. В компанії є власні політики черги друку, і тепер ми нарешті можемо на це впливати».

Представники фабрики «Віола» зайшли у поліграфічний проєкт з фармацевтичної галузі без будь-якого досвіду роботи з друком та системами, тож стикнувшися з цим вперше, вчитися довелося багато.

Виробничі процеси — це в першу чергу виробництво та навчання. А, Konica Minolta Ukraine, своєю чергою, готова стати надійним партнером у старті поліграфічної діяльності.

 

Вам може бути цікаво

Дюссельдорф, Німеччина |

Konica Minolta представить нові рішення та продукти на drupa 2024

Компанія Konica Minolta представить свою продукцію на drupa 2024, провідній міжнародній виставці рішень для друку та крос-медіа, на своєму стенді площею 2400 м² (зал 8B), Дюссельдорф, Німеччина, З 28 травня по 7 червня 2024 року Konica...