Знакова для Konica Minolta 1000 встановлень AccurioLabel

Лангенгаген | 2 травня 2022

Konica Minolta, лідер ринку в галузі цифрового виробництва етикетки, відзначає 1000-не постачання своєї дуже успішної тонерної цифрової друкарської машини AccurioLabel менш ніж через сім років після виходу на ринок етикетки. Високоякісна платформа піонера технологій продовжує встановлювати стандарти цифрового виробництва етикетки та паковання, а продажі продовжують зростати.


Всього через два роки після оголошення про 500-те встановлення, цифрові тонерні друкарські машини продовжують підкорювати нові вершини й допомогли Konica Minolta зайняти у 2021 році провідну позицію на ринку цифрових друкарських машин для виробництва етикетки з 28% частки ринку, що припадає на бренд у Європі. Це ще раз свідчить про успішний досвід роботи компанії у тісній співпраці зі своїми клієнтами, спрямовану на цифрове перетворення та втілення в життя нових можливостей друку.

Сьогодні Konica Minolta з гордістю повідомляє, що компанія Etiq'Lyon, виробник рулонної етикетки на клейкій основі з міста Калюїр-е-Кюїр, недалеко від Ліона у Франції, стала 1000-м клієнтом, який інвестував у машину AccurioLabel 230. «Продовжуючи інвестувати в цифрові технології, за якими, на нашу думку, майбутнє, ми надзвичайно пишаємося тим, що стали 1000-им покупцем тонерної машини AccurioLabel», — сказав Бертран Генен, власник компанії Etiq'Lyon. «Ця інвестиція дозволить нам запропонувати безліч нових бізнесових рішень для наших клієнтів, що працюють у всіх галузях промисловості, завдяки підтримці, яку ми отримуємо, дуже хорошій стабільності передавання кольору машиною, й високій швидкості виробництва».

Він додав: «Технологія, надзвичайно конкурентоспроможна сукупна вартість володіння, а також професійна підтримка та чуйність кваліфікованого персоналу стали основними факторами, що вплинули на наше рішення. Konica Minolta дуже уважно прислухається до нас і працює з нами у тісній співпраці, щоб задовольнити наші потреби».

На знімку (зліва направо):
Ніколя Гіршвальд (Konica Minolta, Sales representative Label) – Маріон Парментье (графічний дизайнер Etiq Lyon) – Бертран Генен (власник Etiq Lyon)



 
 
Друкарські машини AccurioLabel — це доступний варіант високоякісного цифрового друку. Спочатку вони були орієнтовані на малі та середні підприємства з виробництва етикетки, але тепер їх широко використовують і великі компанії. Ці дуже гнучкі системи були розроблені для управління та виконання все більшої кількості малих та середніх друкованих завдань за все коротший час. Монітор із сенсорною панеллю забезпечує інтуїтивно зрозуміле керування. Він простий у використанні для операторів, що усуває необхідність тривалого навчання користувачів. Завдання, які на аналогових машинах забирали багато часу, можуть виконуватися швидко та точно, забезпечуючи стабільну якість друку.

«Визнання провідним європейським брендом на ринку цифрового друку етикетки та оголошення про 1000 відвантажень машин AccurioLabel — важливі віхи на шляху подальшого зростання нашого бізнесу з виробництва обладнання для виготовлення етикетки», — сказав Карстен Бамберг, Business Development Manager, Professional Printing Group, Konica Minolta Business Solutions Europe. «Ми постійно переосмислюємо можливості та маємо серйозні плани щодо подальшого розвитку нашого бізнесу з виробництва машин для виготовлення етикетки із ще одним знаковим анонсом на горизонті».
 
quotation marks

Можливості є скрізь. Тісно співпрацюючи один з одним, ми допомагаємо клієнтам розкрити потенціал стабільного друку, привносячи творчий підхід до їхньої безперервної цифрової трансформації.

Карстен Бамберг

Business Development Manager, Professional Printing Group, Konica Minolta Business Solutions Europe

«Я впевнений, що вихід на ринок рулонного друку — одне з найбільш значущих і водночас ефективних рішень Konica Minolta», — запевняє Євгеній Шиляєв, директор з продажу рішень для професійного друку, Konica Minolta Ukraine. «Друге покоління машини, випущене разом з GM (Grafisk Maskinfabrik), виявилося дуже вдалим та популярним. Машина знайшла своїх клієнтів не лише серед цифрових друкарень, а й чудово працює у класичних флексографічних друкарнях».
 
quotation marks

В Україні наша рулонна техніка працює у клієнтів різних категорій. І навіть зараз, під час активних бойових дій, клієнти друкують етикету. Ба більше, є клієнти, які продовжують збільшувати обсяги друку!

Євгеній Шиляєв

Директор з продажу рішень для професійного друку, Konica Minolta Ukraine

Konica Minolta під час війни

Konica Minolta під час війни

Все буде Україна |

Друкувати = підтримувати. Як працює поліграфічний бізнес під час війни

Коштом чого у Ріббон ЮА збільшили об’єми друку в рулонах, для яких проєктів друкують у New Media, і навіщо у ФОРМАТ СТ тимчасово розмежували замовників. Поговорили з представниками українських друкарень, наших клієнтів, що працюють під час...