Konica Minolta представить останні новинки на virtual.drupa

Європа | 23 лютого 2021

Konica Minolta візьме участь у вебсесіях та представить ряд новинок на virtual.drupa, що пройде в онлайн форматі з 20 по 23 квітня 2021 року. Захід організовує Messe Düsseldorf для збільшення зацікавленості в наступній drupa 2024. Протягом чотирьох днів, Konica Minolta, як лідер галузі, представить себе, свої продукти та рішення, робочі процеси та прогнози розвитку поліграфічної галузі: виготовлення друкованої продукції в листах, цифрової етикетки та паковання, а також кооперацію бізнесу зі світовою спільнотою поліграфістів.


Основним фактором участі Konica Minolta на цьогорічній virtual.drupa є можливість побудови міцних партнерських відносин, що є особливо важливим у сьогоденному мінливому світі. Захід складатиметься з трьох частин: конференції, виставки та спілкування з представниками інших компаній та клієнтами. Участь в заході є безкоштовною.

Приєднатися до virtual.drupa можна за допомогою чату та відеозустрічі. Також буде представлений щоденний графік конференцій з п’ятьма різними сесіями drupa. Відвідувачі матимуть доступ до онлайн-платформи, на якій буде зібрано основні доповіді, презентації, дискусії та сесії на різні теми та тенденції.

quotation marks

Як світовий лідер галузі технологій, ми прагнемо допомогти нашим клієнтам разом переосмислили можливості, що відкриваються перед ними

Олаф Лоренц

General Manager International Marketing Division, Konica Minolta


"Цьогорічна virtual.drupa стане для нас майданчиком, щоби в черговий раз підтвердити свою зацікавленість в розвитку поліграфічної галузі", — каже Олаф Лоренц, General Manager International Marketing Division в Konica Minolta. "Зараз особливо важливо бути поруч із нашими клієнтами, спираючись на наше міцне партнерство та керуючись подальшою співпрацею. Як світовий лідер галузі технологій, ми прагнемо допомогти нашим клієнтам разом переосмислили всі можливості, що відкриваються перед ними".
 
 

Новини по темі

Новини по темі

Київ, Україна |

Два індустріальні рішення та нова AccurioPress C4070: Konica Minolta Ukraine оновлює свій шоурум у Києві

Попри загрози кризи коронавірусу, Konica Minolta Ukraine оновила свій шоурум у Києві, представивши в ньому відразу два популярних індустріальних рішення з портфоліо й популярну продуктивну систему з рядом опційних рішень. Так компанія кардинально...