Konica Minolta змінює свою стратегію постачання витратних матеріалів клієнтам

Україна | 28 серпня 2021

У зв’язку зі зміною пріоритетів в компанії частково призупиняють роздрібний бізнес, який вимагає багато внутрішніх ресурсів та не є оптимальним з точки зору подальшого розвитку компанії.


Таким чином роздрібні продажі витратних матеріалів будуть максимально обмежені, а внутрішні процеси, що їх забезпечують, будуть переорієнтовані на обслуговування довгострокових контрактів.


Коментує генеральний директор Konica Minolta Ukraine Ігор Панівко:
 

"Експерти прогнозують, що перебої в глобальних ланцюжках постачань триватимуть до середини наступного року. Одночасно з тим, ми нещодавно оприлюднили нашу довгострокову візію до 2030 року, відповідно до якої ми відходимо від продажів окремих продуктів, фокусуючись на наданні комплексних послуг задля покращення бізнесу своїх клієнтів та задоволення соціальних та екологічних потреб суспільства.




Ми достатньо забезпечені усіма необхідними витратними матеріалами на наших логістичних локаціях в Україні. Наші ланцюжки постачання залишаються стабільними та керованими.

Разом з тим, ми максимально оптимізуємо ефективність нашої роботи й вдосконалюємо клієнтський сервіс шляхом використання наявних ресурсів для довгострокових клієнтських сервісних контрактів, безперебійність за якими ми гарантуємо. В результаті, ми обмежимо роздрібні продажі, щоби забезпечити високий рівень надання послуг за сервісними контрактами з усіма нашими клієнтами".


Konica Minolta Ukraine вже більш ніж 30 років надає комплексні послуги аутсорсингу друку для офісів та складів, а також забезпечує безперервність виробничих процесів для своїх клієнтів з поліграфічної галузі.


 

Більше новин

Харків, Україна |

Konica Minolta відкрила шоурум у Харкові

Після успішного оновлення київського шоуруму в грудні минулого року, Konica Minolta Ukraine відкрила ще один у Харкові. Компанія представила в ньому нову серію машин для цифрового друку AccurioPress C4070 з рядом корисних опцій та MGI JETVARNISH...