Офісні хаби Konica Minolta пройшли перевірку на дотримання вимог кібербезпеки

Європа | 27 липня 2021

Принтери змогли захистити дані від хакерів в ході тестування, проведеного NTT DATA і NTT Ltd

Konica Minolta оголосила про результати тестування багатофункціональних пристроїв bizhub i-series, проведеного NTT DATA, всесвітньо відомим постачальником ІТ-послуг, і підрозділом Security NTT Ltd. Продукти компанії успішно пройшли перевірку на відповідність найвищим стандартам конфіденційності даних і безпеки: фахівці не знайшли в них серйозних вразливостей.


Лінійка офісних хабів Konica Minolta bizhub i-series відрізняється на ринку через використання сучасних технологій, наприклад, SSD накопичувачів і інтегрованих хмарних сервісів. Продукти цієї лінійки, як і будь-які інші, компанія піддає внутрішнім випробувань, щоби забезпечити високий рівень їх захисту та відповідність вимогам PCI, HIPAA, FERPA і GDPR. Для більш ретельного тестування продуктів, Konica Minolta вирішила також перевіряти свої пристрої за допомогою сторонніх організацій, що спеціалізуються на створенні безпечного цифрового бізнесу: вона інвестувала в тести на проникнення в дані, проведені NTT DATA і Security NTT Ltd.

Konica Minolta надала NTT DATA багатофункціональні пристрої і їх вихідний код. Фахівці організації проводили різні атаки на пристрої протягом 80 годин, проте не виявили серйозних вразливостей.

"Найчастіше організації не підозрюють, що багатофункціональні пристрої, як і будь-які інші продукти, можуть бути уразливі. Успішне тестування компанією NTT DATA дає нам і нашим клієнтам додаткову впевненість в тому, що рівень захисту пристроїв Konica Minolta досить високий", - зазначає Торбен Моука, Product Manager, Portfolio Strategy & Management, International Marketing Division at Konica Minolta Business Solutions Europe.

quotation marks

Найчастіше організації не підозрюють, що багатофункціональні пристрої, як і будь-які інші продукти, можуть бути уразливі. Успішне тестування компанією NTT DATA дає нам і нашим клієнтам додаткову впевненість в тому, що рівень захисту пристроїв Konica Minolta досить високий

Торбен Моука

Product Manager, Portfolio Strategy & Management, International Marketing Division at Konica Minolta Business Solutions Europe

Про NTT DATA
Компанія NTT DATA, перебуваючи в структурі NTT Group, спеціалізується на наданні ІТ та бізнес-послуг. Організація допомагає своїм клієнтам трансформуватися за допомогою консалтингу та різноманітних ІТ-рішень, проводить модернізацію їх ІТ-інфраструктури.

Про підрозділ Security
Підрозділ Security, що входить до складу NTT Ltd, займається прогнозами, виявленням і реагуванням на кіберзагрози. У штаті організації понад 2 тис. фахівців, вона має глобальну мережу SOC, сім науково-дослідних центрів і щорічно вивчає сотні тисяч інцидентів, що сталися по всьому світу. Компанія є одним з найбільших консультантів з питань безпеки, спираючись на дані платформи, що використовує в роботі штучний інтелект.

 

Результати тестування офісних хабів bizhub i-Series від компанії NTT DATA

Завантажити звіт

Вас може зацікавити

Київ, Україна |

Шлях фінансиста від консультанта до CEO: відеоінтерв’ю з Ігорем Панівко

Андрій Сисоєв та Ігор Панівко розкривають секрети фінансових директорів. Про шлях від фінансового консультанта до генерального директора.