Платформа Nintex стала лідером серед інших low-code BPM-систем

Світ | 1 жовтня 2021

Nintex став лідером у звіті ITRG SoftwareReview Low-Code Business Process Management Data Quadrant. Серед інших визнаних постачальників — Appian, ServiceNow та Microsoft.


Результати звіту Low-Code Business Process Management Data Quadrant. повністю ґрунтуються на відгуках кінцевих користувачів та відгуках від ІТ та бізнес-фахівців, які щодня користуються продуктами. У звіті оцінювали кожного постачальника у кількох категоріях, що стосуються як продукту, так і досвіду постачальників.


Що таке Low-code Business Process Management

Low-code платформи для управління бізнес-процесами (BPM) поєднують в собі інструменти та потужні можливості для прискорення розробки надійних автоматизованих рішень для бізнес-процесів. Low-code інструменти BPM призначені для ширшого кола користувачів, ніж більш традиційні BPM-рішення, які часто залежать від призначеного для користувача коду і тривалих циклів розробки.

Компанії, які шукають low-code BPM платформи, зазвичай зацікавлені в програмному забезпеченні для керування та автоматизації наскрізних процесів, що поєднують в собі автоматизацію робочих процесів, роботизацію процесів (RPA), розробку користувальницького інтерфейсу, інтеграцію даних, а також вбудовані засоби управління і контролю безпеки, такі як відстеження аудиту, управління завданнями та багато іншого.
 

Чому Nintex отримав визнання

Nintex зайняв провідну позицію у квадранті лідерів з сумарною композитною оцінкою 8,3 / 10, отримавши найвищі оцінки в категоріях за функції продукту, простоту впровадження і підтримку постачальника.

Клієнти Nintex відзначили високу якість функцій, які є частиною Nintex Process Platform — зокрема, простоту впровадження і можливості автоматизації на основі готового коду.

Nintex посів перше місце в наступних категоріях:
  • Співвідношення вартості до цінності
  • Готовність рекомендувати платформу
  • Якість функцій
  • Простота впровадження
  • Простота налаштування
  • Проєктування робочих процесів
  • Low-code автоматизація
  • Дозволи та управління
  • Підтримка мобільних пристроїв

Ми пишаємося міцними відносинами, які будуємо з нашими клієнтами — особливо з професіоналами, які використовують наше програмне забезпечення кожен день. Особливо пишаємося позитивними відгуками, які вони залишають про роботу з нашою командою.

Завантажити повний звіт

Керуйте бізнес-процесами з Nintex

Це повнофункціональна платформа, яка здатна прискорити цифрову трансформацію вашої компанії.

👌🏻 Створюйте прості схеми процесів відповідно до потреб співробітників
👌🏻 Автоматизуйте ручну, повторювану роботу
👌🏻 Керуйте учасниками та постійно вдосконалюйте процеси

Ми в Konica Minolta консультуємо, впроваджуємо і підтримуємо рішення на платформі Nintex. Допоможемо вам розробити, стандартизувати й вдосконалити будь-які бізнес-процеси.

Запланувати демо
Читати блоги