Nintex купує компанію Kryon, лідера в галузі RPA

Світ | 17 лютого 2022

Це дасть змогу розширити можливості Nintex Process Platform з функціями дослідження процесів із допомогою штучного інтелекту, що зміцнить позиції Nintex.


Компанія Nintex, один із лідерів на ринку рішень для інтелектуального аналізу та автоматизації процесів, оголосила про придбання компанії Kryon, новатора в галузі розпізнавання процесів та лідера в галузі роботизації процесів (RPA), для подальшого розширення можливостей інтелектуальної автоматизації процесів (IPA) платформи Nintex Process Platform.

«Ми раді вітати команду Kryon і з нетерпінням чекаємо розширення можливостей автоматизації процесів наших клієнтів із технологіями автоматизованого виявлення та розпізнавання процесів на нашій платформі», — сказав генеральний директор Nintex Ерік Джонсон. «З інноваційними можливостями Kryon для RPA та виявлення процесів ми реалізуємо нашу стратегію, яка полягає в диверсифікації процесів на Nintex Process Platform. Це дасть змогу компаніям комерційним та державним підприємствам отримати конкурентні переваги цифрових процесів».

quotation marks

З інноваційними можливостями Kryon для RPA та виявлення процесів ми реалізуємо нашу стратегію, яка полягає в диверсифікації процесів на Nintex Process Platform.

Ерік Джонсон

Генеральний директор Nintex

Сьогодні понад 10000 організацій у всьому світі використовують Nintex Process Platform для автоматизації процесів та мінімізації дій співробітників при вирішенні повсякденних завдань. Це стає доступним завдяки інструментам проєктування на базі low-code BPM платформи Nintex.

«Наша міжнародна команда дуже рада об’єднати зусилля з такою передовою компанією, як Nintex», — сказав генеральний директор Kryon Харел Тайєб. «Ми з нетерпінням чекаємо впровадження нашої технології виявлення процесів та розширені можливості RPA у платформу Nintex, щоби забезпечити компанії у всьому світі цифровими інструментами для інтелектуальної автоматизації процесів».

Наразі клієнти Kryon — компанії Fortune 500, список найбільших американських корпорацій, у таких галузях, як фінанси, страхування та телекомунікації, які використовують роботизацію процесів (RPA), виявлення процесів та «RPA-як-послуга» для кращого розуміння та оптимізації своїх операцій, що призводить до значної економії часу та витрат.

Завдяки рішенням Kryon, компанії можуть автоматично виявляти повторювані робочі процеси, візуально зображати основний шлях та варіанти будь-якого процесу, оцінювати придатність процесу для автоматизації та миттєво генерувати робочі процеси.

RPA повного циклу компанії Kryon на основі штучного інтелекту досягла передових позицій у рейтингах галузевих аналітичних компаній, включно з Forrester1 та IDC2, які назвали Kryon лідером поряд з трьома найбільшими постачальниками RPA: UiPath, Automation Anywhere та Blue Prism (дослідження IDC MarketScape: Worldwide RPA Software 2021–2022 Vendor Assessment).

Морін Флемінг, віцепрезидент IDC з досліджень інтелектуальної автоматизації процесів та автор IDC MarketScape RPA 2021–2022, відзначає Kryon у звіті за «високу задоволеність клієнтів, позицію новатора в RPA та сильні можливості, що підтримують глибину та простоту використання як для професійних розробників, так і для бізнесових користувачів».

Kryon — це перше придбання Nintex під керівництвом нового мажоритарного інвестора TPG і третє придбання компанії за останні 16 місяців. Nintex придбала K2 Software, Inc. у жовтні 2020 року для розширення можливостей автоматизації цифрових процесів (DPA) та AssureSign у червні 2021 року для впровадження вбудованого електронного підпису у свою платформу, яка тепер продається як Nintex AssureSign®.
quotation marks

Konica Minolta автоматизує бізнесові процеси українських компаній, впроваджуючи цифрові рішення від Nintex.

Євген Постольник

Директор департаменту IT-рішень


Konica Minolta автоматизує бізнесові процеси українських компаній, впроваджуючи цифрові рішення від Nintex. Серед клієнтів: промислова компанія Інтерпайп та Тедіс-Україна, один з найбільших дистриб'юторів тютюнових виробів.
 

Без папірців: як в Інтерпайпі погоджують документи в один клац

В Інтерпайпі оцифрували більшість процесів, в які досі були залучені папірці. Для цього в компанії створили систему керування заявками та документообігом з використанням SharePoint від Microsoft та low-code платформи для автоматизації бізнес-процесів Nintex.

Вам також може бути цікаво

Вам також може бути цікаво