Газета Донбасенерго з доповненою реальністю від Konica Minolta стала кращим корпоративним медіа України

Київ, Україна | 13 листопада 2020

geneARate від Konica Minolta зробив традиційну газету Донбасенерго інтерактивною та допоміг стати кращим корпоративним медіа України

Газета компанії "Донбасенерго" "Наша генерація" отримала Гран-прі конкурсу "Краще корпоративне медіа України – 2020" за інноваційний контент, сучасний дизайн і віртуозне поєднання цілей бізнесу та інтересів читачів. Перемога "Донбасенерго" доводить, що рішення Konica Minolta допомагають компаніям цифровізуватися та бути попереду.


Конкурс "Краще корпоративне медіа України" проводиться за номінаціями в п'ятнадцяти категоріях медіапроєктів. У 2020 році на розгляд членів журі було подано 86 корпоративних проєктів, створених вітчизняними та міжнародними компаніями. До складу журі входять фахівці відомих видавничих будинків, а також авторитетні професіонали в галузі маркетингу, реклами, PR та управління персоналом. 


У січні 2020 року "Наша генерація" стала гібридним медіа: автори видання додали доповнену реальність до друкованої версії. Дирекції з управління персоналом "Донбасенерго" вдалося переосмислити традиційну корпоративну газету, поєднати друковану версію з цифрою та залучити у процес створення AR-контенту десятки співробітників. Завдяки новизні формату та зручності інструментів для креативу тепер над газетою працюють не лише професійні журналісти. Вже 10 випуск корпоративного видання з доповненою реальністю від genARate вийшов з друку. 


genARate — це платформа Konica Minolta для створення доповненої реальності (AR), яка додає до вже наявного "плаского" контенту інтерактивний цифровий досвід, що посилює взаємодію з брендом, продуктом чи послугою.


"Попри всі труднощі цього року, конкуренція була серйозною. Але ми знову довели: круті ідеї та їхня професійна реалізація поза конкуренцією", — розповідають на своїй сторінці в Facebook представники компанії "Донбасенерго".

quotation marks

Перемога "Донбасенерго" доводить, що наші рішення допомагають компаніям цифровізуватися та бути попереду. Навіть корпоративне видання має цілком відповідати стратегії цифрової трансформації компанії, адже вона починається з трансформації корпоративної культури, з трансформації мислення та звичок кожного співробітника

Ірина Годованюк

Head of Marketing Communications, Konica Minolta Ukraine

Гасло Konica Minolta — допомагати компаніям цифровізуватися, а кейс з "Донбасенерго" не є виключенням. "Ми щиро вітаємо переможців та пишаємося нашими клієнтами, — додає Ірина Годованюк, представник Konica Minolta. — Перемога "Донбасенерго" доводить, що наші рішення допомагають компаніям цифровізуватися та бути попереду. Навіть корпоративне видання має цілком відповідати стратегії цифрової трансформації компанії, адже вона починається з трансформації корпоративної культури, з трансформації мислення та звичок кожного співробітника".


Корпоративне видання "Наша генерація" існує вже 8 років і, природно, потребувало рішень для утримання уваги та зацікавленості читачів. Креативники Донбасенерго швидко зметикували, що саме genARate стане в пригоді для вирішення такого завдання. Сьогодні газету читають понад 2 тисячі спеціалістів на 8 підприємствах та їхні рідні, а також мешканці міста присутності, партнери компанії.


Кейс Konica Minolta та Донбасенерго

Доповнена реальність у корпоративному виданні розв’язує проблему обмеженої площі для розміщення контенту, а також дозволяє його урізноманітнити

Дізнатися як все влаштовано у Донбасенерго


Контакти Konica Minolta Ukraine для ЗМІ:

Ірина Годованюк

Iryna.Hodovaniuk@konicaminolta.ua

Про конкурс "Краще корпоративне медіа"

Організатор конкурсу — Асоціація Корпоративних Медіа України (АКМУ). З метою популяризації професійних успіхів творців корпоративних медіапроєктів країни, АКМУ проводить конкурс "Найкраще корпоративне медіа України" вже п'ятнадцятий рік поспіль. Конкурс покликаний виробити стандарти корпоративної журналістики, дизайну, методів інформаційного впливу на цільову аудиторію. До складу журі входять фахівці відомих видавничих будинків, а також авторитетні професіонали в галузі маркетингу, реклами, PR та управління персоналом. Конкурс проводиться за номінаціями в п'ятнадцяти категоріях медіапроектів. У 2019 році на розгляд членів журі було подано 86 корпоративних проєктів, створених вітчизняними та міжнародними компаніями. 


Про Донбасенерго

"Донбасенерго" — це енергогенерувальна компанія, що працює в сегменті теплової генерації. На сьогодні — це понад 2 тисяч спеціалістів, 8 підприємств, включаючи основну одиницю — Слов’янську ТЕС, 7,5 % ринку електроенергії, що виробляється тепловими станціями, потужні виробничі й соціальні проєкти для території присутності — Миколаївської ОТГ (Донецька область).

Вам також буде цікаво

Вам також буде цікаво