Вперше 4 модулі в одній камері: MOBOTIX запускає високопродуктивну відеосистему S74

Європа | 9 листопада 2020

З новою відеосистемою S74 MOBOTIX розширює можливості своєї платформи MOBOTIX 7. Модель S74 — це високопродуктивна камера IoT, що містить до чотирьох модулів задля ще більшої гнучкості у порівнянні з іншими відеосистемами MOBOTIX. Корпус в камері відсутній, тому в роботі вона майже непомітна. Після монтажу видимими залишаються лише об’єктиви модулів. Всі модулі — оптичні, теплові та функціональні — оснащені дротами довжиною до 3 метрів. Їх можна розмістити в будь-якому місці, як-от в різних приміщеннях, всередині кімнати та зовні тощо. S74 має доступ до застосунків платформи, асортимент яких постійно розширюється. З такими функціональними можливостями та завдяки своїй гнучкості відеосистема S74 здатна задовольнити потреби користувачів в різних галузях промисловості.


MOBOTIX встановлює нові стандарти якості зображення 

MOBOTIX представляє S74 — перша у світі модель, що містить сенсорний модуль денного і нічного світла Ultra LowLight 4MP з автоматичним перемиканням "день / ніч". Технологія Ultra LowLight дозволяє отримувати яскраві зображення навіть при мінімальному освітленні та точно відтворювати кольори. Це особливо важливо при ідентифікації транспортних засобів або людей навіть в найтемніших місцях. Ці модулі мають коротшу експозицію, що значно підвищує різкість об'єктів, які рухаються в сутінках. Відмінне співвідношення сигнал / шум (SRV) становить 0,19 та демонструє разючу яскравість датчиків Ultra LowLight. Це відповідає чотирикратному збільшенню світлочутливості в порівнянні з модулем 4K UHD. 

MOBOTIX запускає високопродуктивну відеосистему S74

MOBOTIX також володіє потужною технологією підсвічування. Завдяки оптимізованій функції широкого динамічного діапазону (WDR) всі камери MOBOTIX 7-го покоління легко справляються зі складними умовами освітлення. Функція WDR одночасно об'єднує частини кадру з різною експозицією в єдине зображення, автоматично підсвічуючи занадто темні ділянки та запобігаючи появі занадто яскравих ділянок. В результаті виходить більш точне, деталізоване зображення в усіх областях. 


Чудова якість зображення бездоганно зберігається в термальних модулях. Завдяки тепловізійної технології VGA і збільшеному куту зображення до 90° x 69° можна розпізнати найдрібніші деталі. Великі площі, як-от при захисті периметру, і різниця температур також можуть бути показані з великих відстаней. 


Програмне забезпечення відкритої платформи MOBOTIX 7 робить S74 універсальною камерою 

S74 ідеально інтегрується в відкриту платформу MOBOTIX 7. Застосунки для камер MOBOTIX розроблені з використанням штучного інтелекту та глибинного навчання. Вони дбають про безпеку та покращують робочі процеси. Безліч таких програмних інструментів вже сертифіковані, але партнери та користувачі можуть розробляти застосунки для своїх конкретних потреб та інтегрувати їх у відкриту платформу MOBOTIX 7. Таким чином S74 може стати індивідуальним рішенням для будь-яких вимог.  


Попередньо встановлені застосунки можна безкоштовно протестувати протягом 30 днів, а потім активувати придбавши ліцензію. MOBOTIX інтегрує, тестує та сертифікує лише високоякісні рішення партнерів та представників ринку, які відповідають високим вимогам якості та кібербезпеки.  

quotation marks

MOBOTIX S74 — це ROBO-LEGO сучасних систем відеонагляду

Мирослав Горошко

MOBOTIX Business Development Manager, Konica Minolta Ukraine

Якість та кібербезпека за "німецькими стандартами" 

Міцність, надійність та безпека даних мають особливе значення в S74. Корпус камери виготовлений з алюмінію з порошковим покриттям та має захищені від атмосферних впливів USB-C роз'єми. Дані зберігаються та надійно захищені децентралізованою обчислювальною системою S74. Відеосистема S74 розроблена з використанням виключно міцних високоякісних компонентів за "німецькими стандартами".


За словами менеджера з розвитку бізнесу MOBOTIX в Konica Minolta Ukraine, Мирослава Горошко, MOBOTIX S74 — це ROBO-LEGO сучасних систем відеонагляду: "Завдяки інтелекту цієї камери можна легко розв'язувати задачі розпізнавання облич та номерів авто, виявляти задимленість на ранніх стадіях, контролювати дотримання правил безпеки (наявність касок на головах персоналу заводів, наявність захисних жилетів), проводити в автоматичному режимі розрахунок конверсії та аналізувати ефективність маркетингових активностей. З використанням додаткових функціональних модулів, можна реалізувати задачі по автоматизації елеваторів, заводів, банківських відділень". 


"Ключова особливість S74 — це її безкорпусність. Більше нічого не псує зовнішній вигляд вашого ідеального ремонту — відеосенсор MOBOTIX S74 легко інтегрується в стіну будь-якої товщини, може бути "очима" вашого власного робота. Тому якщо ви фани трансформерів і термінатора, S74 легко допоможе створити власного робота," — додає Мирослав.


Створена в Німеччині та відповідає найвищим очікуванням

З чотирма модулями, S74 стала найгнучкішою відеосистемою MOBOTIX IoT в історії. Прихований корпус камери робить її непомітною — видно лише модулі. Відеосистема S74 — це вже другий продукт відкритої платформи MOBOTIX 7. Із застосунками для інтелектуальних камер, S74 може задовольнити потреби будь-кого. Надихайтеся її продуктивністю, міцністю та надійністю


Контакти Konica Minolta Ukraine для ЗМІ:

Ірина Годованюк

Iryna.Hodovaniuk@konicaminolta.ua

Про Konica Minolta та MOBOTIX

З 2016 року Konica Minolta являється мажоритарним акціонером німецької компанії, виробника інтелектуальних відеосистем, MOBOTIX. За цей час компаніям вдалося значно збільшити базу клієнтів та розвинути свій бізнес. Тільки у Європі це партнерство залучило понад 70 клієнтів. Обидві компанії націлені на подальший розвиток відеорішень із безпеки, а також розробку нових інтелектуальних продуктів для сприяння ефективності бізнесу, які поєднають досвід обох компаній заради успіху своїх клієнтів.


Вам також буде цікаво

Вам також буде цікаво