Безпечніші, доступніші та зручніші хмарні сервіси на єдиній платформі

Європа | 24 травня 2022

Безпечніші, доступніші та зручніші хмарні сервіси на єдиній платформі: чому Workplace Pure стане ефективним інструментом для будь-якої компанії

Хмарні сервіси є важливою частиною нашого життя: банківські застосунки, соціальні мережі, архіви фото, електронна пошта, онлайнові покупки. Аналогічно до персональних потреб, хмарні технології відіграють важливу роль для бізнесу, оскільки надають надійні, зручні та гнучкі інструменти для забезпечення безперебійності робочих процесів, особливо в еру віддаленої роботи. До того ж більшість компаній передають хмарні послуги на аутсорсинг IT-партнеру, який закриває «прогалини» компанії, пов’язані з хмарою.


Переваги хмари

Загалом, переваги використання хмарних сервісів для бізнесу можна поділити на дві основні групи:
  • По-перше, компаніям непотрібно вкладати капітальні інвестиції в створення та підтримання серверної інфраструктури компанії, а також наймати працівників, які відповідатимуть за неї. Під час використання хмарних сервісів та IT-аутсорсингу, витрати компанії стають компанії прогнозованими, оскільки вони платять лише за те, чим користуються за факту використання.
  • По-друге, користувачі хмарних сервісів отримують велику кількість переваг з огляду гнучкості та доступності послуг та процесів, якими вони користуються для виконання робочих завдань. Ба більше, хмарні сервіси є масштабованими, тому додаткові сервіси можна інтегрувати за запитом, збільшуючи можливості системи.
 

Усі послуги в одному місці

Оскільки багато організацій прагнуть роботи бізнес більш гнучким із точки зору цифрових послуг (зокрема, щоби зробити віддалену чи гібридну роботу доступнішою для співробітників), хмарні послуги є вочевидь найкращим рішенням. Для багатьох це означає перехід від надмірної залежності від паперових документів та фізичної присутності в офісі до впорядкованих електронних робочих процесів, які допомагають автоматизувати керування та обробку документів.

Тенденція до цифровізації процесів і стала фундаментом до створення платформи Workplace Pure (раніше — bizhub Evolution), яка була розроблена європейським офісом Konica Minolta у 2016 році та постійно розширювалася з того часу. Вона забезпечує цілодобовий доступ до низки послуг та сервісів, які постійно оновлюються. Сканування документів, перенесення даних із паперових носіїв у електронний формат, переклад документів, перетворення файлів з одного формату в інший та керування ІТ-інфраструктурою — усе автоматизовано й оптимізовано, від єдиного, надійного постачальника послуг.
 
Workplace Pure підвищує повсякденну продуктивність внаслідок централізації робочих процесів та заохочує до формування корисних повсякденних робочих звичок, що разом породжує кращі методи співпраці. Іншими словами, сервіс майстерно й автоматизовано організовує ваші робочі процеси та керує взаємодією вашої команди з ними.
 
Ба більше, Workplace Pure інтегрується зі сторонніми хмарними сервісами (включно з Dropbox, Google Drive, MS OneDrive і SharePoint Online) забезпечує бізнесовим командам повний та водночас безпечний доступ до них, дозволяючи їм працювати як єдиний механізм: уникати втрати даних, проблем синхронізації при спільній роботі чи безпекових проблем.


Розглянемо, які саме сервіси та послуги надає хмарна платформа Workplace Pure.

Cloud Print забезпечує максимальну гнучкість завдяки безпечному друку з різних застосунків чи пристроїв, незалежно від місця розташування, зі швидким і легким розгортанням. Ви можете друкувати безпосередньо з програми, у якій створюєте файл (наприклад, Microsoft Word), за допомогою браузера на смартфоні чи планшеті, із середовища Google чи з Microsoft Universal Print — і все це з Workplace Pure, із безпечною аутентифікацією.

Завдяки Workplace Pure компаніям більше не доведеться турбуватися про інфраструктуру друку — принтери, сервери, драйвери, застосунки та мережу. Керування середовищем друку з рішенням Konica Minolta гарантує, що воно завжди оновлюється та відповідає останнім стандартам безпеки. Ба більше, компанії здатні оптимізувати витрати на друк: не потрібні капітальні інвестиції в інфраструктуру друку. Вони платять лише за ті послуги, якими фактично користуються. Ще одна перевага полягає в тому, що Konica Minolta може гнучко підлаштувати та адаптувати середовище друку під конкретні потреби компанії, збільшувати чи зменшувати його, що є надважливим моментом на тлі все більш динамічних ринків, де гнучкість важлива як ніколи.
 
Сервіс гостьового друку Secure Guest Print дозволяє відвідувачам друкувати зі своїх мобільних пристроїв простим, інтуїтивно зрозумілим, повністю безпечним способом у місцях загального користування. Це робить рішенням ідеальним для готелів, коворкінгів, бібліотек чи закладів освіти тощо, допомагаючи будь-якій організації залишатися в безпеці.
 
Сервіс Convert перетворює документи у Word, Excel або PDF, створюючи документ із можливістю повнотекстового пошуку. А якщо вам необхідно швидко перекласти документи іншою мовою, Workplace Pure пропонує сервіс перекладу, який використовує машинний переклад на базі штучного інтелекту. Доступ до сервісу можливий через смартфон чи планшет, ноутбук чи комп’ютер та безпосередньо з офісних хабів bizhub Konica Minolta.
 
Служба EasyFlow дозволяє завантажувати документи (наприклад, рахунки-фактури, контракти, запити на відпустку, витрати та відшкодування) і направляти їх в електронному вигляді до відповідної особи для погодження, щоби погодити чи підписати документ за один клац. Завдяки гнучкості налаштування робочого процесу для різних типів документів, користувачів і осіб, які затверджують папери, це дозволяє уникнути ризику втрати документів і робить весь процес швидшим і надійнішим, зменшуючи зайве робоче навантаження.
 

Безпечний сервіс

Workplace Pure допоможе компанії з повноцінним рішенням для керування документообігу, без необхідності глибокого технічного розуміння цих рішень всередині компанії. Workplace Pure не має аналогів на ринку, які б не потребували додаткового встановлення програмного забезпечення та легко інтегрувалися в наявну інфраструктуру.
 
Workplace Pure працює з  Німеччини (Open Telecom Cloud) для відповідності нормам GDPR — загальному регламенту захисту даних та конфіденційності. Щоби гарантувати максимально можливу безпеку та доступність даних, усі послуги розподіляються між групами масштабування через три зони доступності. Це означає, що безпека даних, яка завжди є першочерговою проблемою для будь-якої організації, повністю забезпечена Workplace Pure.
 
На відміну від схожих сервісів на ринку, Workplace Pure працює не лише на багатофункціональному принтері — повний доступ до всіх служб можна отримати через браузер планшета, ноутбука або смартфона, що робить його надзвичайно простим у використанні та гнучким відповідно до потреб вашої організації чи компанії.
 
Workplace Pure також була протестована та схвалена надійними незалежними сторонніми організаціями. Наприклад, нещодавно оновлено технічний сертифікат Chrome Enterprise Recommended від Google, який демонструє повну придатність для роботи на Chrome OS. Платформа також має високий рейтинг Buyers Lab Gold від Keypoint Intelligence, а також була відзначена нагородою BLI Pick Awards як «Краща хмарна платформа для роботи з документами».
 

Гнучкість для бізнесу

У якій би галузі ви не працювали, ваша компанія повинна мати можливість зосередитись на своїй основній діяльності, а не витрачати час та ресурси на керування документами. Це особливо актуально в умовах кризи, коли ваші конкуренти прагнуть задовольнити високі вимоги клієнтів, підлаштовуючись під їхні запити.
 
Konica Minolta, як надійний та досвідчений постачальник сервісів для цифрового робочого місця, прагнула створити Workplace Pure як ідеальне рішення для будь-якої компанії, яка бажає перенести бізнесові процеси в хмару.

"Коли шість років тому ми створили Workplace Pure, тоді ще під назвою bizhub Evolution, побажання та вимоги наших клієнтів були вирішальними. Ми побачили, що існує потреба в хмарних сервісах, щоби якомога менше турбуватися про керування ІТ-інфраструктурою. Як постачальник у сфері друку та керування документами, ми також зрозуміли, що існує нагальна потреба в простих у використанні інструментах для документообігу, але не у вигляді безлічі окремих рішень — а все разом. З того часу ми продовжуємо адаптувати платформу — завжди виходячи з вимог наших клієнтів.", — Філіп Шредер, Head of Portfolio Strategy & Management, Konica Minolta Business Solutions Europe

quotation marks

Як постачальник у сфері друку та керування документами, ми також зрозуміли, що існує нагальна потреба в простих у використанні інструментах для документообігу, але не у вигляді безлічі окремих рішень — а все разом. З того часу ми продовжуємо адаптувати платформу — завжди виходячи з вимог наших клієнтів.

Філіп Шредер

Head of Portfolio Strategy & Management, Konica Minolta Business Solutions Europe


Наприклад, німецька авіакомпанія Lufthansa використовує безпечний гостьовий друк Workplace Pure у всіх залах відпочинку в аеропортах, щоби задовольнити потреби своїх клієнтів у мобільній роботі за допомогою безплатних послуг друку та копіювання через багатофункціональні системи друку з підтримкою Wi-Fi.
 
Корпорація з управління водними ресурсами Global Omnium використовує послуги перетворення даних та перекладу для безпечної, швидкої та надійної підтримки своїх тендерних процесів, що також дозволило проводити це за межами офісного середовища, щоби охопити мобільну роботу через високобезпечну хмарну модель Konica Minolta. Це дає змогу команді Global Omnium залишатися дуже гнучкою, щоби постійно задовольняти чимраз більші вимоги до робочого місця.
 
А провідний постачальник кадрових послуг Randstad використовує Workplace Pure для підтримки концепції спільного використання робочих місць, використовуючи службу Cloud Print та FollowMe print, щоби співробітники могли підійти до будь-якого принтера (у будь-якому офісі) для автентифікації та отримання відбитків, при цьому повністю забезпечуючи безпека особистих даних. На компанію також справив враження плагін для браузера Chrome від Konica Minolta, який дозволяє інтегрувати не тільки ноутбуки співробітників, а й Google Chromebooks, поряд із високозахищеним інтерфейсом до Google Workspace.
 
Більше про Workplace Pure від Konica Minolta і про те, як він може допомогти вашому бізнесу розвиватися: https://www.konicaminolta.ua/uk-ua/services/smart-cloud-services/workplace-pure

 

Дослідження щодо стану цифрової трансформації

Дослідження щодо стану цифрової трансформації

Дослідження щодо стану цифрової трансформації від Konica Minolta та Keypoint Intelligence’s «Digital Transformation Survey»

«Компаніям будь-якого розміру все ще потрібно подолати безліч перешкод на шляху до цифрової трансформації. Наше дослідження демонструє: багато організацій переконалися, що аутсорсинг є ефективним інструментом для подолання викликів цифрової трансформації у їхній організації. Зовнішні постачальники ІТ-послуг можуть швидко й ефективно підтримати компанію та привнести необхідну експертизу у відповідні ІТ-рішення."
 
Олаф Лоренц, Head of International Marketing Division
Konica Minolta Business Solutions Europe

Завантажте результати дослідження в одному файлі

Інформаційний документ із детальними результатами та подальшими висновками від Konica Minolta та Keypoint Intelligence