Konica Minolta представляє машину для виготовлення гофрованого паковання PKG-675i

Європа | 11 лютого 2021

Konica Minolta сьогодні оголосила про запуск нової машини для цифрового струменевого друку для виготовлення гофрованого паковання

Цифрова струменева машина на основі водяних чорнил робить доступним друк короткими накладами персоналізованого гофрованого та складного картонного паковання. Це є особливо актуальним для сфер, що швидко зростають, такі як електронна комерція.


Konica Minolta сьогодні оголосила про запуск нової машини для цифрового струменевого друку для виготовлення гофрованого паковання. PKG-675i дозволить друкарням та виробникам продуктів отримати нові можливості для виробництва паковання на замовлення, яке відповідає тенденції зростаючого попиту на виготовлення персоналізованих гофрованих паковань.

PKG-675i — це високоякісний струменевий пристрій, який дозволяє швидко та економно друкувати короткі наклади гофрованого паковання, а також наносити персоналізований дизайн на попередньо вирізані коробки. Це ідеальне рішення для виробників паковання, оскільки час на створення та виготовлення паковання, а, відповідно, і випуск на ринок готової продукції скорочується, а кількість відходів зменшується. Виготовлення гофрованого паковання короткими накладами є актуальним для виробників харчових продуктів, де коробка необхідна для рекламних цілей, захисту та доставлення продукту.

Пандемія COVID-19 змінила ринок паковання. Ці зміни, ймовірно, залишаться довгостроковими. Хоч загальний обсяг виробництва гофрованого паковання зменшився протягом 2020 року, але зважаючи на ситуацію на ринку міжнародної торгівлі, очікується, що незабаром він відновиться. Однак зміни відбулися саме у способі продажу та реалізації товарів, оскільки з'явилася тенденція дизайну паковань, що швидко змінюється. Паковання також змінюється відповідно до формату замовлення, способу розповсюдження та електронній комерції.

Дослідження компанії Smithers свідчать про те, що COVID-19 прискорив попит на паковання для електронної комерції на два-три роки у порівнянні з прогнозами до пандемії. Світовий ринок паковання для електронної комерції складав понад 49 мільярдів доларів у 2020 році, і Smithers акцентує на тому, що 80% цієї вартості припадає саме на гофроване паковання.

Едоардо Котічіні, Senior Manager Professional Print, Konica Minolta Business Solutions Europe, каже: "Ріст електронної комерції є однією з важливих тенденцій в розвитку галузі паковання, і він матиме серйозний вплив на виробників гофрованого паковання. Зокрема, вони повинні мати можливість швидко виготовляти специфічні для електронної комерції дизайни паковань, які є особливо необхідними для розповсюдження поштою, а не роздрібних продажів. Керування версіями та персоналізація також стають необхідними. Створення високоякісних прототипів, можливість виготовлення партій короткими накладами та персоналізованих паковань стає можливим з цифровою машиною для струменевого друку PKG-675i ".

Ця машина виготовлена Konica Minolta у партнерстві з MTEX ​​NS та містить в собі п’ять друкарських голів Memjet® CMYK, що дозволяють друкувати на максимальній ширині 1067 мм з роздільною здатністю 1600 на 1600 точок на дюйм. За мінімальних налаштувань перед початком роботи можна друкувати з високою роздільною здатністю зі швидкістю до 18 метрів за хвилину. Програмне забезпечення Caldera RIP вже вбудоване в машину, а для друку використовуються чорнила на водяній основі, які затверджені Управлінням з санітарного нагляду за якістю харчових продуктів та медикаментів (FDA).

Елой Феррейра, Executive President and Founder of MTEX NS, сказав: "Співпраця з Konica Minolta матиме значні переваги для клієнтів. Протягом останнього десятиліття MTEX ​​NS здобув сильну репутацію за виняткову якість та інновації, постійно розширюючи асортимент своїх послуг та присутність у понад 40 країнах на п'яти континентах. Наша технологія забезпечить ідеальне рішення для швидкого створення дизайнерського паковання, що допоможе скоротити час випуску готового продукту на ринок та зменшити відходи при виготовленні складних коробок та гофрованого паковання".
 

Київ, Україна |

Два індустріальні рішення та нова AccurioPress C4070: Konica Minolta Ukraine оновлює свій шоурум у Києві

Попри загрози кризи коронавірусу, Konica Minolta Ukraine оновила свій шоурум у Києві, представивши в ньому відразу два популярних індустріальних рішення з портфоліо й популярну продуктивну систему з рядом опційних рішень. Так компанія кардинально...