M-Files презентував свій новий користувацький інтерфейс

Світ | 28 вересня 2022

Сучасний поліпшений користувацький інтерфейс платформи управління документами на основі метаданих стане доступний клієнтам Konica Minolta вже наприкінці осені

Компанія M-Files, провідний постачальник послуг з управління інформацією й партнер Konica Minolta, презентувала оновлений користувацький інтерфейс для настільних комп’ютерів із поліпшеним компонуванням, що покращує зручність роботи з документами. Оновлений десктопний інтерфейс користувача має кращу структуру подання інформації, менше розсіює увагу та покращує сприйняття інформації в межах усієї платформи управління документами M-Files. Він стане доступний клієнтам Konica Minolta 29 листопада 2002 року.


«Ми в M-Files прагнемо надати користувачам такі можливості, які б відповідали їхнім потребам, полегшуючи пошук та управління найбільш важливою інформацією», — сказав Антті Куяла, голова департаменту дизайну M-Files. «Ми вдосконалили наш інтерфейс для настільних комп’ютерів, аби запропонувати спрощену та більш персоналізовану платформу, яка дасть змогу фахівцям підвищити свою продуктивність та збільшити віддачу від роботи для бізнесу. Тисячі користувачів щодня покладаються на M-Files, і ми пишаємося нашим високофункціональним, безпечним та сучасним користувацьким інтерфейсом».

quotation marks

Ми в M-Files прагнемо надати користувачам такі можливості, які б відповідали їхнім потребам, полегшуючи пошук та управління найбільш важливою інформацією

Антті Куяла

Голова департаменту дизайну M-Files

Відтепер користувачі M-Files матимуть ще простішу, інтуїтивно зрозумілішу та легшу для навігації платформу. Завдяки вдосконаленому інтерфейсу користувачам буде легше орієнтуватися на головній навігаційній панелі, а також вони зможуть обирати бажані режими перегляду. Оновлення також покращує зручність використання, полегшуючи користувачам пошук основних елементів управління та зосередження на контенті. Крім того, закріплене подання було оновлене додатковою функціональністю групування для кмітливішого способу організації важливих документів. Інтерфейс пошуку також покращено завдяки зручнішому розміщенню рядка пошуку та кнопки «створити». Загалом оновлення принесло чистіший дизайн та пришвидшило освоєння користувачами платформи M-Files та зручність навігації нею.

«Новий користувальницький інтерфейс M-Files виглядає свіжим, сучасним і інтуїтивним завдяки вдосконаленню візуальної ієрархії, поліпшенню навігації та покращенню сприйняття інформації. Ми з нетерпінням чекаємо можливості поділитися цим оновленням із нашими клієнтами», — каже Євген Постольник, керівник департаменту IT рішень Konica Minolta Ukraine.
 
quotation marks

Новий користувальницький інтерфейс M-Files виглядає свіжим, сучасним і інтуїтивним завдяки вдосконаленню візуальної ієрархії, поліпшенню навігації та покращенню сприйняття інформації.

Євген Постольник

Керівник департаменту IT рішень Konica Minolta Ukraine

Платформа управління документами M-Files на основі метаданих підвищує продуктивність і покращує якість роботи, полегшуючи пошук і використання інформації. Її механізм пошуку на основі штучного інтелекту й автоматизованих правил сканує великі обсяги старих та нових даних, як в M-Files, так і на зовнішніх сховищах, для виявлення контенту, зокрема «прихованих даних». Інформація організовується, захищається й обробляється за допомогою інтуїтивно зрозумілих тегів метаданих, які дають змогу зрозуміти тип і важливість документа, що сприяє підвищенню ступеня задоволеності користувачів і продуктивності праці.

Сучасний, вдосконалений користувальницький інтерфейс для настільних комп’ютерів покращить взаємодію з користувачами завдяки його максимальній наближеності до web та мобільних додатків M-Files. Наявним клієнтам будуть надані інструменти, які допоможуть їм підготуватися до переходу на нову версію платформи в листопаді. M-Files також випускає нову версію свого мобільного застосунку для iOS з оновленим, спрощеним дизайном, який буде доступний у магазині додатків Apple наприкінці вересня.

Нагадаємо, Konica Minolta на початку 2020 року зміцнила технологічний альянс із компанією M-Files. Наразі завдяки партнерству компанії пропонують одні з найкращих на ринку рішень для інтелектуального управління інформацією.
 

Більше новин

Світ |

90 відсотків респондентів Gartner Peer Insights рекомендують M-Files, як платформу для управління корпоративним контентом

M-Files приєдналися до програми Customer First Program від Gartner Peer Insights. Ця програма об’єднує платформи, що надають послуги з керування контентом