Лінійка камер Konica Minolta Mx6 і платформа MOBOTIX 7 пройшли повторну сертифікацію SySS

Європа | 28 липня 2021

Сертифікація підтвердила найвищу кібербезпеку

Незалежна дослідницька компанія SySS GmbH протестувала і сертифікувала безпеку інтелектуальної відеоплатформи MOBOTIX 7 та камер спостереження MOBOTIX Mx6. Як результат, німецька компанія підтвердила найвищий рівень кібербезпеки продуктів MOBOTIX компанії Konica Minolta.


В ході випробувань апаратні та програмні компоненти піддаються імітації хакерських атак за кількома сценаріями. Вони відповідають сучасним кібератакам, які останнім часом привели до перехоплення даних та втрати інформації по всьому світу. Тестувальники компанії SySS GmbH використовують у випробування найновіші атаки на ІТ-системи та вивчають способи запобігання вторгнення в цифрову інфраструктуру. Використовуючи цю особливість SySS GmbH тестує IT-інфраструктуру компанії та шукає слабкі й уразливі місця в системах безпеки.

quotation marks

Продовження сертифікації SySS для платформи MOBOTIX 7 і лінійки камер Mx6, які входять в портфоліо відеорішень Konica Minolta, підтверджує наші високі стандарти в області безпеки. Ми пропонуємо клієнтам тільки ті послуги, які забезпечують найкращий захист — не тільки людей, об'єктів, товарів, території або будівель, а й збираних даних.

Шінтаро Інуе

Head of Video Solutions Services, Konica Minolta Business Solutions Europe

Завдяки послугам відеорішень Konica Minolta клієнти можуть бути певні, що вони й далі будуть захищені від кібератак. Платформа MOBOTIX 7 і серія камер Mx6 є одними з провідних систем на ринку IoT-камер. Їх цінують у всьому світі за міцність, довговічність і ефективні рішення. Попри децентралізований підхід, система відповідає стандартам ONVIF і H.264.
 

Новини за темою

Новини за темою

Європа |

MOBOTIX стратегічно розширюється, приєднавши компанію Vaxtor Group

Компанія MOBOTIX, мажоритарним акціонером якої є Konica Minolta, продовжує стратегічне розширення та зміцнює свій операційний бізнес, уклавши офіційну угоду про придбання іспанської компанії Vaxtor Group (Vaxtor), провідного постачальника...