Konica Minolta запускає Box Defect Detection та продовжує розробляти інтелектуальні відеорішення

Європа | 20 серпня 2020

Konica Minolta продовжує розширювати свій портфель послуг у сфері інтелектуальних відеорішень та запускає рішення "Box Defect Detection" для перевірки якості контейнерів для транспортування на виробництві та у логістиці. Під час кризи коронавірусу Konica Minolta продемонструвала переваги відеорішень Mobotix IoT для забезпечення безпеки тимчасово порожніх офісних будівель та виявлення підвищеної температури тіла людей. Тепловізійні відеорішення – це ключ до виявлення непередбачуваних ситуацій з метою збереження безпеки приміщень та охорони здоров’я. Важливість та попит на такі рішення можна оцінити проаналізувавши ріст Konica Minolta на ринку Європи: їх активно використовують понад 400 клієнтів з 23 країн.


Рішення для виявлення дефектів контейнерів від Konica Minolta є унікальним та забезпечує можливість візуальної перевірки якості товарів на виробництві та при транспортуванні. В основі рішення: технологія штучного інтелекту для перевірки якості поверхонь та камери Mobotix IoT, що виявляють дефекти та аномалії контейнерів. Наприклад, якщо система помітила на виробничій лінії забруднену коробку для транспортування, вона оцінює ступінь її пошкодження та сповіщає про це відповідальну особу, що, в свою чергу, прибирає контейнер з лінії та відправляє для очищення. Рішення Box Defect Detection буде доступне клієнтам у жовтні 2020.

Konica Minolta запускає рішення Box Defect Detection для перевірки якості контейнерів для транспортування на виробництві та у логістиці

Konica Minolta довела, що інтелектуальні відеорішення, як-от системи захисту приміщень, запобігають несанкціонованому проникненню грабіжників та вандалів у порожні офіси та виробничі приміщення в часи віддаленої роботи та негайно запускають систему тривоги.

 

Крім того, тепловізійні камери можуть визначати підвищену температуру тіла. Коли людина потрапляє в об’єктив відеокамери в офісах чи інших приміщеннях, теплові зображення аналізуються - система виявляє відхилення виміряної температури від заданої. Це допомагає попередити людину та її оточення про можливість поширення інфекції та необхідність вжити відповідних заходів безпеки. Такі рішення оптимізують процеси контролю доступу до приміщення у часи пандемії, а також мінімізують контакти здорових людей з потенційно інфікованими в організації чи будь-якому громадському місці. Також це значно заощаджує ресурси, що витрачаються на моніторинг та спостереження.

 

З метою подальшого збільшення точності вимірювання температури тіла, Konica Minolta розробила додаток "Temperature Screening App" для тепловізійної камери MOBOTIX, що буде розпізнавати певні ділянки шкіри та обличчя. Додаток також буде доступний у жовтні 2020.

 

Слідуючи концепції "Розумне робоче місце", Konica Minolta впроваджує комплексне робоче місце, що поєднує людей, пристрої та робочий простір. Компанія гарантує, що робоче місце безпечне, відповідає нормативам, відмовостійке та надійне, а також дбає про те, щоби працівники мали усю необхідну інформацію та процеси під рукою.

quotation marks

Konica Minolta прагне використовувати свої знання та продукти для вирішення проблем бізнесу та співробітників, для забезпечення їх надійного функціонування. Більш того, відеорішення є частиною розумного робочого місця. За допомогою наших теплових камер IoT ми сприяємо захисту співробітників та робочого місця, мінімізуючи ризики та виникнення критичних ситуацій.

Сінтаро Інуе

Senior Manager Video Solution Service, Konica Minolta Business Solutions Europe


Вам також буде цікаво

Вам також буде цікаво