Konica Minolta випускає гібридний варіант Dispatcher Paragon Cloud

Європа | 22 вересня 2022

Dispatcher Paragon Cloud тепер доступний у вигляді гібридної системи — повідомляє Konica Minolta Business Solutions Europe. Раніше, у лютому 2022 року компанія запустила Dispatcher Paragon Cloud як суто хмарну систему для організацій, які бажають перенести управління друком у хмару.


Перемістивши інфраструктуру друку та управління нею в хмару з Dispatcher Paragon, замовники зможуть істотно скоротити витрати на ІТ та зменшити сукупну вартість експлуатації сервісів друку, поліпшити безпеку інформації й даних, а також знизити навантаження на свої ІТ-відділи.
 
Для того, щоби задовольнити індивідуальні потреби клієнтів, Konica Minolta запропонувала Dispatcher Paragon у двох варіантах: суто хмарну, а також гібридну систему, доступну відтепер для замовлення. Гібридна версія є ідеальним рішенням для організацій, чия політика роботи з даними передбачає, що жодні дані не можуть залишати локальну корпоративну мережу, але які прагнуть водночас користуватися перевагами хмарного управління друком.
 
У гібридній системі між пристроями друку та сервером встановлюється граничний пристрій, який з’єднує пристрої друку з хмарою. Цей пристрій контролює завдання друку і відправляє в хмару тільки метадані, але не самі дані друку, які залишаються на місці.
 
Оскільки передаються лише метадані, це призводить до зниження навантаження на мережу, завдяки чому завдання друку надсилаються в хмару й оброблюються швидше. Це робить гібридну модель особливо привабливою для підприємств із нестабільним доступом до інтернету.
 
Як і в разі повністю хмарної системи, її гібридна версія також гарантує цілковите шифрування даних, і, як і із суто хмарним варіантом, клієнти можуть перенести управління друком у хмару за лічені хвилини, а встановлення займе максимум 15 хвилин, що є величезною перевагою над локальними рішеннями, розгортання яких іноді може тривати днями.

Більше новин

Більше новин

Konica Minolta втретє поспіль увійшла до списку 100 найкращих світових інноваторів, Clarivate 2024

Clarivate Analytics, світовий лідер у наданні цінних даних і надійної аналітики для прискорення інновацій, третій рік поспіль включила Konica Minolta до списку 100 найкращих світових інноваторів. Цього разу у Top 100 Innovators 2024.