Konica Minolta Ukraine посилює портфоліо рішень для керування корпоративним контентом

Київ, Україна | 2 серпня 2021

Konica Minolta Ukraine поглиблює партнерство з компанією ABBYY задля посилення портфоліо рішень для керування корпоративним контентом

Партнерська угода дає змогу Konica Minolta пропонувати своїм клієнтам рішення для інтелектуальної обробки даних, а також впроваджувати їх в рамках комплексних проєктів з оптимізації бізнес-процесів в компаніях на українському ринку.


За умовами угоди Konica Minolta Ukraine здобула можливість постачати всю лінійку рішень ABBYY для корпоративного ринку, включно з ABBYY FlexiCapture, ABBYY FineReader Server, ABBYY Content Intelligence та інш. Одним із ключових рішень ABBYY є FlexiCapture — універсальна платформа для інтелектуальної обробки інформації з будь-яких типів документів: відсканованих паперів, фотографій, електронних документів, текстів листів і вкладень. Рішення розпізнає, класифікує документи, отримує дані, перевіряє їх коректність і передає в корпоративні інформаційні системи. Застосування ABBYY FlexiCapture дає змогу істотно оптимізує всі бізнес-процеси, пов’язані з документообігом.

Konica Minolta будує з компанією відносини не лише в Україні, а й має глобальний статус партнерства у всій Європі.

Завдяки співпраці з компанією ABBYY Konica Minolta підсилює портфель рішень у галузі автоматизації керування корпоративним контентом і пропонує продукти з інтелектуальної обробки потоку документів для фінансових, юридичних і кадрових департаментів. Партнерська угода дає можливість компаніям розширити бізнес завдяки розробці та впровадженню нових рішень для замовників.

ABBYY – це компанія, що надає можливість організаціям отримати повний аналіз та покращити ефективність бізнес-процесів за допомогою вивчення їх змісту використовуючи інноваційну Digital Intelligence платформу.

ABBYY є лідером з інтелектуальної обробки документів (IDP), оптимізації бізнес-процесів (Process Discovery & Mining), має більш як 400 патентів та патентних заяв та понад 5000 користувачів по всьому світу, 500 з яких відносять до Fortune 500.


Вам також буде цікаво

Konica Minolta втретє поспіль увійшла до списку 100 найкращих світових інноваторів, Clarivate 2024

Clarivate Analytics, світовий лідер у наданні цінних даних і надійної аналітики для прискорення інновацій, третій рік поспіль включила Konica Minolta до списку 100 найкращих світових інноваторів. Цього разу у Top 100 Innovators 2024.