Konica Minolta презентує новий bizhub C750i

Європа | 20 січня 2021

Konica Minolta презентує новий флагманський кольоровий пристрій А3 формату — bizhub C750i

Представляємо нового члена сім’ї офісних хабів i-Series — bizhub C750i. Це кольоровий багатофункціональний пристрій А3 формату для потреб як офісу, так і маленької друкарні. Нова модель обробляє великі обсяги друку, тому ідеальна для внутрішніх корпоративних департаментів друку (CRD), роботи малих і середніх друкарень, а також для офісних потреб. Пристрій здатний виконувати задачі державних і громадських організацій, юридичних фірм, установ сфери освіти й охорони здоров'я. Особливістю bizhub C750i є наявність інтелектуального медіа-сенсора для розпізнавання носіїв.


Як послідовник лінійки bizhub C759/C659, bizhub C750i має кращі характеристики та розширені можливості. Він друкує зі швидкістю до 75 стор./хв у монохромному та 70 стор./хв у кольоровому режимі. Високопродуктивний дуплексний автоподавач із виявленням подвійної подачі працює зі швидкістю до 140/280 зображень за хвилину. Це дозволяє обробляти та архівувати великі обсяги відсканованих даних, наприклад у школах чи юридичних бюро. Пристрій додатково може бути оснащено високопродуктивними фінішерами, в тому числі з вбудованим ручним степлером, що забезпечує швидке копіювання — складні налаштування не потрібні. Крім того, користувач може персоналізувати налаштування головного екрану.
 

Інтелектуальний медіа-сенсор для уникнення проблем із папером та кращої якості друку

Навіть застряглий папірець в принтері негативно впливає на ефективність бізнесу та робочих процесів. Щоби запобігти цьому, bizhub C750i укомплектований інтелектуальним медіа-сенсором, який миттєво розпізнає тип і щільність паперу та змінює налаштування автоматично. Щільний папір чи тонкий, перероблений або конверти — неважливо на чому друкувати. Датчик встановить всі налаштування самостійно. 
 

Вбудована кібербезпека

Документообіг цифровізується, а обсяги даних збільшуються. Компанії потребують централізованого керування та зручного доступу до документів. Це вимагає інтеграції з хмарним сховищем та віддаленого доступу до даних, а отже і потребу в кращому захисті. bizhub C750i оснащений новітніми технологіями безпеки, щоби надійно захистити середовище користувача від несанкціонованого доступу. Він може бути доповнений антивірусним рішенням Bitdefender, яке дозволить контролювати усі данні, що надходять на пристрій в режимі реального часу. Bitdefender забезпечує автоматичне і ручне сканування жорстких дисків на наявність вірусів.

Крім того, bizhub C750i може бути оснащений bizhub SECURE, спеціальним сервісом для безпеки офісних хабів, що захищає пам'ять пристрою та мережу. Спеціальний застосунок повідомляє відповідального власника проєкту про зміну налаштувань та інциденти.
 

Віддалене керування та підтримка

bizhub C750i, як і інші пристрої нового покоління i-Series, можуть керуватися віддалено з комп'ютера, смартфона чи планшета. Konica Minolta надає швидку і професійну підтримку пристроїв з інструментами віддаленого обслуговування.
 

Створення інтелектуального цифрового робочого місця

Компанії прагнуть створити цифрове підключене робоче місце, щоби об’єднати людей, простори та пристрої з даними. bizhub i-Series — це розумні пристрої з підтримкою платформи інтернету речей. Вони є складовою робочого місця майбутнього в сучасному офісі. bizhub C750i поєднує друк з ефективністю, щоби надати споживачам змогу організувати, впорядкувати та налаштувати середовище друку. Завдяки інноваційному та інтуїтивно зрозумілому інтерфейсу користувача, а також потужним вбудованим можливостям обробки, bizhub C750i забезпечує безпечний доступ до хмарних служб та програм через Konica Minolta MarketPlace.

Київ, Україна |

Два індустріальні рішення та нова AccurioPress C4070: Konica Minolta Ukraine оновлює свій шоурум у Києві

Попри загрози кризи коронавірусу, Konica Minolta Ukraine оновила свій шоурум у Києві, представивши в ньому відразу два популярних індустріальних рішення з портфоліо й популярну продуктивну систему з рядом опційних рішень. Так компанія кардинально...