Переосмисліть виробництво етикетки та опаковання з Konica Minolta на виставці Labelexpo Europe

Лангенхаген, Німеччина | 29 травня 2023

Konica Minolta, європейський лідер на ринку систем для друку цифрових етикеток, на виставці Labelexpo Europe в Брюсселі продемонструє, як виробники та бренди можуть переосмислити комплексне виробництво цифрової етикетки та опакування, використовуючи повний творчий потенціал.


Де, коли: 11 — 14 вересня, Brussels Expo, Брюссель, Бельгія; стенд C21/22, зал 8.

Можливість побачити потенціал, зробивши крок у світ цифрового виробництва етикеток, стане головною темою стенду Konica Minolta на Labelexpo, де компанія продемонструє свою непохитну відданість клієнтам і зростання своєї ролі на ринку промислового друку.
 
Знову ж таки, Konica Minolta розділить стенд з партнером MGI Digital Technology, щоб продемонструвати останні тенденції та повний цикл виробництва етикеток та опакування з лаком і фольгою. Об'єднавши знання та ноу-хау світового рівня обох технологічних лідерів, вони покажуть, як клієнти можуть підвищити прибутковість та отримати вигоду від комплексного програмного забезпечення та глобальних сервісних можливостей.


quotation marks

"Зараз цифрове виробництво етикеток є основною технологією, тому Labelexpo — чудова можливість для виробників і брендів побачити на власні очі, як їхні амбіції, творчість і бачення можна реалізовані завдяки можливостям друку. Наші клієнти все частіше прагнуть зробити свій бізнес ефективніше та збільшити прибуток. Разом ми будуємо довгострокові стратегічні партнерства, та індивідуально підходимо до кожного клієнта, щоби забезпечити масштабованість та автоматизацію. Вони охоплюють багатосегментний підхід від додрукарської до післядрукарської підготовки, включно з оздобленням і фінішною обробкою, а також програмним забезпеченням і послугами".

Sacha-Vittorio Paolucci

Head of Industrial Printing Business Development at Konica Minolta Europe

Пан Паолуччі додав: "Labelexpo Europe — це ідеальний час і місце для діючих та потенційних клієнтів, щоб розкрити свої можливості у сфері друку. Крім того, це довгоочікувана можливість зібратися разом офлайн, щоби надолужити згаяне, обмінятися ідеями та обговорити останні інновації. Відвідувачі також зможуть побачити зблизька наше наступне покоління технології друку етикеток. Перехід від аналогового до цифрового друку не зупинити і він продовжує прискорюватися".
 
Більше інформації можна знайти тут.

Про Konica Minolta

 

Шлях Konica Minolta розпочався 150 років тому з прагнення інакше дивитися на світ і діяти відповідно такому баченню. Тому й сьогодні ми впроваджуємо інновації на благо суспільства та світу. Що наснажувало тоді — наснажує нас і зараз.


Konica Minolta — глобальний провайдер комплексних рішень для бізнесу, послуг паперового та електронного документообігу, керування корпоративним контентом і професійним друком. Konica Minolta Ukraine (ДП «КОНІКА МІНОЛТА УКРАЇНА») з Києва (Україна) — дочірнє підприємство Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH (КОМПАНІЯ «КОНІКА МІНОЛТА БІЗНЕС СОЛЮШЕНЗ ЮРОП ГМБХ») з Лангенгагена (Німеччина), що є частиною холдингу Konica Minolta Inc. з Токіо (Японія).


Konica Minolta сприяє цифровій трансформації, створює актуальні бізнесові рішення для своїх клієнтів — малого та середнього бізнесу, великих підприємств приватного та державного сектору, — та розв’язує проблеми, що постають перед суспільством. Усе завдяки унікальному досвіду в галузі обробки зображень, даних та прийняття рішень на основі даних.


Konica Minolta допомагає своїм клієнтам визначити та розкрити потенціал, який несе в собі цифровізація, та вийти на новий рівень цифрової зрілості організації, переосмисливши робоче місце. Для втілення концепції «Розумно організованого робочого місця» як постачальник комплексних ІТ-рішень Konica Minolta пропонує послуги керування «хмарою», ІТ та друком та рішення для відеоспостереження та відеоаналітики — для віддаленої роботи, спільної роботи, керування робочими процесами, автоматизації та безпеки. Konica Minolta має статус Microsoft Global Managed Partner з 2021 року.


Що стосується рішень для офісного друку, у «IDC MarketScape: World Print Transformation 2020 Vendor Assessment» Konica Minolta визнано «світовим лідером трансформації друку». За даними InfoSource, уже понад 10 років Konica Minolta є лідером ринку виробничого друку у Європі. Компанія пропонує бізнесовий консалтинг, сучасні технології та програмне забезпечення клієнтам на поліграфічному ринку.


Для дедалі більшої кількості організацій успіх сьогодні — це не лише вузьке визначення фінансового процвітання, а й захист довкілля, позитивний вплив на працівників і суспільство. Дотримуючись цілей сталого розвитку (ЦСР або «Глобальних цілей» — ключових напрямків розвитку країн, що були ухвалені на Саміті ООН зі сталого розвитку у 2015 році), Konica Minolta зобов’язалася послідовно реалізовувати стратегію досягнення поставлених цілей сталого розвитку у сфері захисту довкілля та соціальної відповідальності.


Компанія неодноразово здобувала визнання як за свою багату історію соціальних внесків, так і за роботу з досягнення ЦСР у рамках усього бізнесу та ланцюжка постачання. Konica Minolta входить до списку «2022 Global 100 Most Sustainable Corporations in the World» та отримала найвищий рівень у «рейтингах стійкості» EcoVadis (EcoVadis Sustainability Ratings).


Центр бізнесових інновацій у Лондоні та чотири науково-дослідні лабораторії в Європі дають змогу Konica Minolta впроваджувати інновації, співпрацюючи зі своїми клієнтами, а також академічними, промисловими та бізнес-партнерами. За інноваційний підхід до обслуговування клієнтів Konica Minolta була відзначена престижною нагородою «Buyers Lab PaceSetter Award for Serviceability and Support 2020/2021» від Keypoint Intelligence.


Konica Minolta Business Solutions Europe представлена дочірніми компаніями та дистриб’юторами в понад 80 країнах Європи, Центральної Азії, Близького Сходу та Африки. Станом на квітень 2022 року штат компанії налічує приблизно 8700 працівників. У 2021/2022 фінансовому році чистий виторг Konica Minolta Europe склав 1,9 мільярда євро.


Загалом по світі Konica Minolta налічує більше як 39000 співробітників у понад 150 країнах.


Більше інформації на сайті konicaminolta.ua та в соцмережах: Facebook, Linkdein, Instagram та YouTube

Терміни або назви продуктів можуть бути торговельними марками чи зареєстрованими знаками для товарів і послуг відповідних власників, що визнається цим текстом.