Konica Minolta презентує нову лінійку монохромних офісних хабів А3 формату

Європа | 20 жовтня 2020

Konica Minolta презентує нову лінійку монохромних офісних хабів А3 формату bizhub i-Series: bizhub 750i/650i/550i/450i/360i/300i

Як ключові елементи "інтелектуального підключеного робочого місця" (Intelligent Connected Workplace), що поєднують людей, пристрої та місця, нові bizhub i-Series допомагають командам співпрацювати та легко перемикатися між різними сценаріями роботи та провайдерами. Передвстановлений магазин застосунків MarketPlace надає користувачам доступ до безлічі IT служб та застосунків. Ба більше, криза коронавірусу продемонструвала наскільки компанії вразливі до кібератак. Додатковий антивірус Bitdefender, що доступний для bizhub i-Series, гарантує, що офісні хаби Konica Minolta не стануть шлюзом для зовнішніх атак.


Інтегровані сервіси забезпечують легкий доступ до безлічі функціональних можливостей

Нові bizhub i-Series 750i/650i/550i/450i/360i/300i оснащені простими у використанні, передовими IT службами, до яких можна отримати доступ з панелі керування звичного для користувачів багатофункціонального пристрою. Для цього не потрібні специфічні навички. Передвстановлений на пристроях магазин Konica Minolta MarketPlace забезпечує доступ до безлічі застосунків, якими також можна керувати централізовано, спрощуючи роботу IT департаменту.

 

Новий рівень безпеки: захист від зовнішніх загроз

Ризик кібератак, що загрожує корпоративному управлінню, зростає. Як і інші мережеві пристрої, БФП також мають бути захищеними. Новітнє антивірусне рішення Bitdefender, що вже перевстановлене на нових bizhub i-Series, можна активувати для забезпечення максимально високого рівня захисту. В реальному часі антивірус сканує всі файли та документи, що обробляються пристроєм. Він відразу виявляє віруси та небезпечне програмне забезпечення, інформуючи про потенційну загрозу. Bitdefender можна запускати для сканування жорстких дисків як вручну, так і на вимогу. Ці дії запобігають поширенню вірусів на інші ПК та сервери, а також гарантують, що багатофункціональний пристрій не стане точкою витоку корпоративної інформації.  Ба більше, bizhub i-Series можуть бути оснащені bizhub SECURE, спеціальним рішенням для БФП з різними рівнями безпеки, що захищає пам'ять пристрою та мережеві налаштування. Застосунок для сповіщень повідомляє відповідального власника проєкту про зміну налаштувань. Всі bizhub i-Series відповідають GDPR: дотримуються всі стандарти конфіденційності даних та вимоги щодо безпеки. Безпечні та сучасні технології завжди доступні, оскільки мікропрограмне забезпечення може регулярно оновлюватися в реальному часі або за розкладом.

 

Інтелектуальні пристрої з високою продуктивністю для створення документів

Нові bizhub i-Series потужні: мають чотирьохядерний процесор зі стандартними 8 Гб пам'яті та 256 Гб на SSD-диску з можливістю його розширення до 1TB. Це дозволяє пристрою швидко реагувати та виконувати високопродуктивні операції. Ключовою є зменшена швидкість прогріву: від 11 (bizhub 300i) до 18 (bizhub 750i) секунд. Хаби друкують зі швидкістю від 30 (bizhub 300i) до 75 аркушів за хвилину (bizhub 750i). Середньо- та високошвидкісні принтери дозволяють друкувати великі об'єми за короткі проміжки часу. Всі пристрої можуть бути обладнані інтелектуальним датчиком, який визначає вагу та тип паперу перед реєстрацією. Він швидко підлаштовує пристрій, запобігаючи застряванню паперу та покращуючи якість друку. Така функціональність підтримується високошвидкісним однопрохідним пристроєм подачі паперу з функцією виявлення подвійної подачі, цифровою корекцією перекосу та лотками великої місткості. Нові монохромні хаби A3 формату можуть бути обладнані великими фінішними пристроями оновленої конструкції: на 50 та 100 листів. Їхньої функціональності достатньо для створення буклетів. Також вбудовано ручний степлер. Пристрої  bizhub i-Series зі швидкістю друку понад 45 аркушів за хвилину обладнані пристроєм для подачі документів для двостороннього сканування, що може вмістити до 300 аркушів для швидшого сканування до 280 обертів за хвилину.

 

Простий дизайн та зручність користування

Konica Minоlta врахувала, що користувачі мають фокусуватися на своїх основних обов'язках та навичках, а не розбиратися в роботі з БФП. Стильний, сучасний дизайн нових bizhub i-Series має інтуїтивно зрозумілий інтерфейс, як-от у смартфонів. Вони оснащені рухомою 10-дюймовою сенсорною панеллю, мають заокругленими краї та світлодіодні індикатори стану. Оскільки панель керування відхиляється на 90 градусів, пристрої зручні й для користувачів інвалідних візків. Найпопулярніші функції доступні у верхньому рівні меню. Із застосунком "Personalize", що доступний в магазині застосунків Konica Minolta MarketPlace, кожен користувач має змогу персоналізувати головний екран пристрою відповідно до своїх потреб.

 

Самостійна діагностика мінімізує час простою та забезпечує безперебійну роботу

Нові bizhub i-Series оснащені безліччю датчиків для самостійної діагностики. Для них також доступна платформа для віддаленого обслуговування від Konica Minolta. У комплексі це все мінімізує час простою пристроїв та забезпечує їхню безперебійну роботу. Витратні матеріали, як-от тонер, поставляються проактивно, а сервісний інженер може бути викликаний автоматично. Такі можливості позбавляють IT департаменти задач, пов'язаних з обслуговуванням запасів та керуванням повсякденними проблемами. Це особливо вигідно для невеликих компаній, де часто не вистачає IT персоналу.

 

Прихильність до екологічної стійкості

Konica Minolta прихильна до принципів екологічної стійкості та доводить це із новими bizhub i-Series. Кожна модель отримала EPEAT Gold рейтинг та відповідає суворим стандартам Blue Angel. Новий тонер, що плавиться та закріпляється при значно нижчих температурах, сприяє низькому енергоспоживанню під час роботи та в режимі сну. Вплив на навколишнє середовище ще більше зменшене внаслідок нового дизайну паковання: традиційний матеріал для захисту обладнання під час транспортування був замінений на повітряні подушки. Робочий рівень шуму пристрою також знижено.


Вам також буде цікаво

Вам також буде цікаво