Konica Minolta презентує bizhub C257i, новий кольоровий офісний хаб А3 формату

Європа | 3 грудня 2020

Konica Minolta презентує новий кольоровий bizhub C257i, що стане послідовником популярного bizhub C227

Konica Minolta представляє найновішу модель в лінійці офісних хабів bizhub i-Series, bizhub C257i. Цей кольоровий багатофункціональний пристрій A3 формату стане послідовником популярного bizhub c227.


quotation marks

БФП зазнали цифрової трансформації. Наразі це не просто друкарські пристрої. Вони стали сполучною ланкою між паперовими та цифровими робочими процесами. Сучасні хаби створені, щоби переходи між двома етапами робочих процесів були максимально зручними

Бенджамін Ліхт

Product Manager, Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH

"БФП зазнали цифрової трансформації. Наразі це не просто друкарські пристрої. Вони стали сполучною ланкою між паперовими та цифровими робочими процесами. Сучасні хаби створені, щоби переходи між двома етапами робочих процесів були максимально зручними," — каже Бенджамін Ліхт, Product Manager, Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH.

Вся лінійка офісних хабів bizhub i-Series, включаючи новий bizhub C257i, розроблена з цією метою. Завдяки платформі IT6, новий кольоровий БФП A3 формату має попередньо встановлений магазин застосунків Konica Minolta MarketPlace. Це робить доступ до хмарних служб та сервісів швидким, легким та безпечним, навіть без спеціальних ІТ навичок. Konica Minolta гарантує, що ці служби постійно оновлюються та сумісні з ІТ інфраструктурою клієнта. З MarketPlace можна керувати ліцензіями, контролювати доступ та витрати. Для забезпечення економічної ефективності та гнучкості, що необхідні малому та середньому бізнесу, Konica Minolta бере плату лише за послуги та програми, які фактично використовуються.

Завдяки підтримці відкритого API, bizhub C257i можна легко інтегрувати в наявні процеси документообігу. Це також особливо важливо, якщо компанія планує змінювати процеси документообігу.

 

Раціональна продуктивність

За даними InfoSource, сегмент багатофункційних пристроїв, що друкують зі швидкістю від 21 до 30 сторінок на хвилину, був найбільш продаваним у 2019 році: 54% у Західній Європі та 73% у Східній Європі. Оскільки bizhub C257i друкує зі швидкістю 25 сторінок на хвилину зі значно покращеною якістю друку, у порівнянні зі своїми попередниками, Konica Minolta здатна задовольнити потреби великого сегмента ринку. Це особливо актуально зважаючи на те, що bizhub C257i оснащений тією ж функціональністю, що й інші хаби bizhub i-Series. Простими словами: з bizhub C257i клієнти отримують достатню продуктивність при невеликому бюджеті.

Bizhub C257i має 6 ГБ пам'яті, що втричі більше, ніж у попередників. Системна пам’ять була змінена з жорсткого диска до 256 ГБ SDD, що забезпечить швидше читання та запис, підвищену продуктивність, нижче споживання енергії та відсутність втрати даних через вібрацію. Крім того, швидкість одностороннього сканування зросла до 55 сторінок на хвилину. bizhub C257i укомплектований оновленим пристроєм автоматичної подачі документів та новим фінішером на 50 аркушів з ручним скріпленням.


Запобігання кібератакам через БФП

Часто компанії не думають про те, що принтер може бути шлюзом для кібератак. Тому Konica Minolta оснастила свої bizhub C257i відповідно до єдиних стандартів безпеки bizhub i-Series. Новітній антивірус BitDefender вже вбудований в мікропрограмне забезпечення — контролює всі файли та документи в режимі реального часу. Він миттєво виявляє віруси та зловмисне програмне забезпечення й надсилає попередження про потенційну загрозу. Жорсткі диски можна сканувати вручну та на вимогу, запобігаючи поширенню вірусів на інші ПК та сервери системи — багатофункціональний пристрій не має бути точкою витоку корпоративної інформації. 

Крім того, bizhub i-Series може бути оснащений bizhub SECURE, спеціальним сервісом для безпеки офісних хабів, що захищає пам'ять пристрою та мережу. Спеціальний застосунок повідомляє відповідального власника проєкту про зміну налаштувань та інциденти.

 

Самодіагностика зводить до мінімуму простої та забезпечує безперебійне використання

Bizhub C257i оснащений великою кількістю датчиків для самодіагностики, а платформа для віддаленого сервісу Konica Minolta дає змогу мінімізувати час простою та забезпечує безперебійну роботу. Користувачам немає потреби турбуватися про запаси витратних матеріалів або виклик інженера з технічного обслуговування — система автоматично надсилатиме запит про це. З такими функціональними можливостями ІТ відділ більше не відповідатиме за обслуговування пристроїв та зможе направити свої ресурси на важливіші задачі.


Простота використання, що відзначена публічно

Нещодавно Konica Minolta отримала нагороду Buyers Lab (BLI) PaceSetter award 2020–2021 за "Зручність використання офісних пристроїв". Щоби визначити лідерів на ринку, компанія Keypoint Intelligence провела дослідження функціональності БФП під час використання у щоденній роботі підприємства. Окрім MarketPlace були відзначені панель сенсорного екрана Konica Minolta та додаток для персоналізації інтерфейсу "Personalize". Завдяки інтуїтивно зрозумілому користувацькому інтерфейсу в стилі смартфона, екран bizhub C257i забезпечує легкий доступ до всіх основних налаштувань та сервісів, адже користувачі мають зосереджувати на своїх основних напрямках діяльності, а не з’ясовувати, як працювати з багатофункційним пристроєм. Із застосунком "Personalize", який також доступний в MarketPlace, користувачі можуть налаштувати інтерес офісного хабу відповідно до своїх індивідуальних робочих потреб.


Новини по темі

Новини по темі

Європа |

Konica Minolta розширює лінійку bizhub i-Series кольоровими БФП формату А3

Компанія Konica Minolta, лідер в області технологій друку світового класу, розширила нову лінійку bizhub i-Series, випустивши три нових багатофункціональних кольорових пристрої (БФП) формату А3. Нові bizhub C450i, bizhub C550i та bizhub C650i є...