Konica Minolta презентує bizhub 225i — компактний пристрій для офісних потреб

Європа | 18 травня 2020

Konica Minolta представляє bizhub 225i для малих та середніх команд, а також робочих груп в компаніях. Це новий монохромний багатофункціональний пристрій А3 формату, що друкує зі швидкістю 22 сторінки А4 формату за хвилину. Навіть в маленьких офісах знайдеться місце для компактного bizhub 225i.


"Сьогодні надійний БФП — це основа для продуктивного робочого середовища. Надзвичайна зручність у використанні та широка функціональність bizhub 225i дозволяє дуже швидко впоратися з доволі тривалими "паперовими" задачами, залишаючи працівникам більше часу на виконання важливішого", — розповідає Євген Постольник, менеджер напрямку офісного друку Konica Minolta Ukraine.


bizhub 225i гнучкий: за потреби він може вміщувати до 1350 аркушів паперу, що дозволяє не витрачати час на поповнення запасів. До пристрою можна додати 5 лотків, де розмістити різні формати паперу для друку. bizhub 225i забезпечує легкий односторонній друк та, опціонально, друк документів у дуплексі.


Компактний принтер в стандартній комплектації забезпечує кольорове сканування. Він надсилає відскановані документи на email, на FTP та іншим компаніям, а також пропонує TWAIN сканування для повної мережевої інтеграції. Зі стандартною функцією сканування на USB (scan-to-USB), будь-який документ чи презентацію можна легко передати на USB накопичувач. Для зручного копіювання та сканування, bizhub 225i може бути оснащений додатковим пристроєм для двухсторонньої подачі документів, що дозволить сканувати паперові оригінали зі швидкістю до 55 сторінок за хвилину та автоматично подавати двухсторонні документи.


Завдяки своєму дизайну та тонеру Simitri HD, bizhub 225i відповідає найвищим екологічним стандартам. Він сертифікований в Німеччині знаком "Blue Angel", а значення TEC відповідає новим критеріям Energy Star 3.0.


Детальніше про пристрій тут.


Вам також буде цікаво

Вам також буде цікаво