Konica Minolta розширює своє портфоліо машин для професійного друку з новою AccurioPrint C750i

Європа | 6 листопада 2020

Konica Minolta розширює своє портфоліо машин для професійного друку, запустивши AccurioPrint C750i, яка є повністю інтегрованою з хмарними сервісами

Нова машина матиме дві версії — AccurioPrint C750i та AccurioPrint C750i Flux — та стане наступним поколінням AccurioPrint C759. Вона швидше виконує завдання, зводить кількість помилок до мінімуму, заощаджуючи витратні матеріали та папір, а також дає змогу покращити робочі процеси та ефективніше керувати ними. Продажі в Україні стартують у листопаді.


Цільовий сегмент AccurioPrint C750i — друкарні. Машина оснащена контролером Fiery для точності відтворення кольорів і пропонує безліч функцій керування кольором. AccurioPrint C750i Flux створена для друкарських департаментів всередині підприємств (CRD), як-от великі корпорації, органи влади та освітні заклади.


AccurioPrint C750i Flux постачається з перевстановленим програмним забезпеченням AccurioPro Flux Essential. Вона оснащена контролером Konica Minolta, який ідеальний для ефективного керування робочим процесом та завданнями.


Обидві версії AccurioPrint C750i поєднують у собі всі функціональні можливості, необхідні для роботи невеликої друкарні або поліграфічного підприємства. Це повністю цифровізоване робоче місце зі зручним робочим процесом та сервісами керування контентом.


Серед оновлених функцій AccurioPrint C750i: сканування двосторонніх документів за один прохід зі швидкістю до 280 відбитків на хвилину, опції фінішної обробки, як-от горизонтальне складання втроє, підвищений рівень безпеки та графічний користувацький інтерфейс, який доповнив класичні опції програмного забезпечення. Машина друкує зі швидкістю до 70 кольорових та 75 монохромних сторінок за хвилину. Для друку доступний папір щільністю від 52 до 300 г/м². AccurioPrint C750i може друкувати на різних носіях в рамках одного завдання та має інтеграцію з інтелектуальним каталогом паперу для друку. 


Нова AccurioPrint C750 має велику 10,1-дюймову сенсорну панель керування з якісним екраном. Вона проста у використанні, особливо, для людей, які звикли працювати зі смартфонами та планшетами. Панель легко адаптується до потреб користувача.


AccurioPrint C750i має міцну та надійну конструкцію. Вона оснащена інноваційним датчиком для автоматичного визначення типу та ваги паперу, який самостійно підлаштовує систему для оптимальної якості друку завдання з мінімальним втручанням оператора. Нові прості застосунки видаляють тіні при копіюванні, дають змогу виготовляти 20-сторінкові буклети, копіювати посвідчення особи та роблять друк безпечнішим.


Андре Статкус, Production Manager, Production Printing, Konica Minolta Business Solutions Europe каже: "‎Просте керування та висока якість сприяють досягненню максимальної ефективності компаній, що швидко розвиваються". Водночас повна інтеграція з хмарними сервісами забезпечує доступ до робочих процесів, сервісів та даних, коли це необхідно, для ще більшої зручності. AccurioPrint C750i також оснащена новітніми технологіями, що роблять робочі процеси безпечними.


quotation marks

Ми завжди тісно співпрацюємо з нашими клієнтами — переосмислюємо технології та цифровізуємо їх — щоби допомогти їм розвивати свій бізнес та збільшувати прибутки з нашими рішеннями в області друку.

Андре Статкус

Production Manager, Production Printing, Konica Minolta Business Solutions Europe


Вам також буде цікаво

Вам також буде цікаво