Konica Minolta Ukraine адаптувала свій сервіс до викликів Covid-19

Україна | 12 травня 2020

Або 10 приводів обрати офіційний сервіс рішень від Konica Minolta


Konica Minolta Ukraine заявляє, що повністю готова до викликів, які постануть перед бізнесом впродовж та після виходу із карантину. З початку пандемії більшу частину сервісних послуг компанія надавала віддалено та максимально залучала співробітників своїх клієнтів до розв’язання некритичних проблем із обладнанням.


"Ми розуміємо, що вже з 12 травня більшість працівників наших клієнтів планують повернуться до офісів. Бізнес, як і всі ми, поступово відновлюватиме всі свої офісні та бізнес-процеси. Незважаючи на те, що ми не припиняли обслуговування впродовж жорсткого карантину, в черговий раз переосмислили свій підхід до сервісного обслуговування. Ми маємо залишатися обережними та звести кількість контактів один з одним до мінімуму, гарантуючи при цьому стабільно високий рівень сервісу для наших клієнтів", — говорить директор з сервісу Konica Minolta Ukraine Владислав Горбань.

quotation marks

Незважаючи на те, що ми не припиняли обслуговування впродовж жорсткого карантину, в черговий раз переосмислили свій підхід до сервісного обслуговування.

Владислав Горбань

Директор з сервісу Konica Minolta Ukraine

За словами Владислава, Konica Minolta має ряд переваг, які вирізняють її на ринку та допомагають задовольняти потреби своїх клієнтів, особливо, під час COVID-19. Перш за все, це команда сервісних інженерів. Майже 100 сертифікованих спеціалістів забезпечують однаково високий рівень сервісу, незалежно від локації та за єдиними стандартами.


"Сучасні рішення IoT (інтернету речей) дозволяють нам в реальному часі діагностувати системи друку, не допускати несправностей та повного використання витратних матеріалів. Відповідно до сповіщень обладнання ми відправляємо тонер або сервісного інженера для забезпечення безперебійності процесів наших клієнтів", — додає Владислав Горбань.


Всі вузли та матеріали, необхідні для безперервності сервісного циклу рішень Konica Minolta в Україні, оперативно постачаються з європейських складів компанії. Великий склад у Києві, міні-склади в автомобілях інженерів та оперативні склади на території клієнтів — це інвестиції компанії в надійність та доступність сервісів.

quotation marks

Великий склад у Києві, міні-склади в автомобілях інженерів та оперативні склади на території клієнтів – це інвестиції компанії в надійність та доступність сервісів.

Владислав Горбань

Директор з сервісу Konica Minolta Ukraine

Нагадаємо, що доступність послуг Konica Minolta у світі значною мірою залежить від власних локальних департаментів сервісу. Сьогодні у штаті корпорації понад 2500 інженерів, що працюють у 35 країнах Європи. Майже 100 з них працюють на території України.


Ці фахівці забезпечують впровадження та обслуговування рішень компанії. Оскільки вони щодня переміщуються від клієнта до клієнта, в умовах пандемії модель обслуговування Konica Minolta складала потенційний ризик як для клієнтів, так і для самих працівників. Компанія скористалася можливостями для віддаленого надання сервісних послуг та продовжує максимально залучати співробітників своїх клієнтів до розв’язання некритичних проблем з обладнанням та рішеннями Konica Minolta. Оскільки більшість продуктів компанії – це пристрої, платформи й додатки з можливістю керування через Інтернет, сервісні інженери мають можливість обслуговувати рішення віддалено та вирішувати дистанційно всі проблеми, що можуть бути вирішені у такий спосіб.


10 приводів обрати офіційний сервіс рішень від Konica Minolta

  1. Майже 100 досвідчених інженерів, що охоплюють всю Україну.
  2. Однаково високий рівень сервісу незалежно від населеного пункту та регіону, що гарантується єдиним для всієї країни договором.
  3. Віддалена діагностика рішень дозволяє підготуватися до візиту.
  4. Автоматичне постачання тонеру.
  5. Мінімальне залучення персоналу у сервісний цикл.
  6. Під час карантину кількість візитів на локацію клієнта зведена до мінімуму. Більшість питань вирішуються віддалено.
  7. Надійність ланцюга постачання.
  8. Власний склад змінних частин та вузлів на випадок тимчасових проблем із постачанням.
  9. Незалежність інженера від центрального складу. Кожен сервісний інженер має у своєму розпорядженні так званий міні-склад на колесах – сервісний автомобіль з необхідною кількістю витратних матеріалів, змінних частин та вузлів.
  10. Прийом сервісних заявок 24/7.

Вам також буде цікаво

Вам також буде цікаво