Konica Minolta розробила систему Runalytic для оцінки бігової техніки спортсменів та любителів бігу

Японія | 15 лютого 2021

В основі системи лежать технології інтернету речей, які застосовуються для обробки зображень і візуалізації

Система Runalytic допомагає оцінювати стан людини під час бігу за допомогою технологій розпізнавання та обробки зображень, а також відстежувати й аналізувати його фізичні показники.


Runalytic проводить аналіз постави легкоатлета під час бігу за допомогою штучного інтелекту. Камера знімає бігуна, а нейромережевий алгоритм оцінює зображення в режимі реального часу.

Окрім того, рішення дозволяє проводити професійну оцінку техніки бігу, засновану на отриманих результатах вимірювання постави. У співпраці з легкоатлетичним клубом, Konica Minolta виділила ключові показники, що потребуються для розвитку бігових навичок. Спортсмени та любителі бігу можуть використовувати їх для поліпшення своїх результатів.

original.jpg

Всі показники зберігаються в хмарному сховищі кіберфізіческої платформи. Спортсмен може завантажити їх пізніше та порівнювати з попередніми показниками, спостерігаючи за своїм прогресом.

Runalytic значно спрощує процес підтримки та розвитку техніки бігу: тепер для цього не потрібно постійно спілкуватися з інструктором особисто або купувати спеціальне обладнання. Витрати на тренування знижуються, тому займатися можна частіше. Це принесе кращі результати тренувань.

Наразі розробка доступна тільки японською мовою.

Київ, Україна |

Два індустріальні рішення та нова AccurioPress C4070: Konica Minolta Ukraine оновлює свій шоурум у Києві

Попри загрози кризи коронавірусу, Konica Minolta Ukraine оновила свій шоурум у Києві, представивши в ньому відразу два популярних індустріальних рішення з портфоліо й популярну продуктивну систему з рядом опційних рішень. Так компанія кардинально...