Konica Minolta відкриває свій перший офіс в Грузії

Тбілісі, Грузія | 28 жовтня 2019

Прийшов час переосмислити бізнес на Кавказі: Konica Minolta відкриває свій перший офіс в Грузії

Офіційне відкриття першого офісу Konica Minolta в Тбілісі відбудеться 12 листопада 2019 року. Konica Minolta Business Solutions Georgia розпочала свою роботу в травні 2019. Компанія зосереджується на побудові системного сервісного бізнесу. ЇЇ діяльність спрямована та надання сервісів друку та документообігу. Konica Minolta Business Solutions Georgia є дочірньою компанією Konica Minolta Business Solutions Czech, яка входить до складу холдингу Konica Minolta Inc., Токіо, Японія.


Konica Minolta давно та успішно працює та ринку Кавказу. До недавнього часу до Грузії, Азербайджану та Вірменії поставка техніки та рішень Konica Minolta відбувалася через партнерську мережу. Зрілість бізнесу в регіоні та успіхи партнерського каналу показали, що ринок Кавказу готовий до відкриття повноцінного офісу. Саме тому 31 травня в Тбілісі (Грузія) розпочала свою діяльність компанія Konica Minolta Business Solutions Georgia.


Офіційна церемонія відкриття офісу Konica Minolta в Грузії відбудеться 12 листопада. Прес-конференція розпочнеться о 09:30 в Biltmore Hotel Tbilisi. Спікери конференції: General Manager Business Operations Konica Minolta Business Solutions Europe, Казуюкі Цукамото та Indirect Sales Representative Konica Minolta Business Solutions Georgia, Владимер Султанішвілі. Відкриття заходу також відвідає топ-менеджмент кластеру East Konica Minolta. Серед гостей: надзвичайні та повноважні посли, представники міністерств Грузії, торгово-промислової палати, владних структур та бізнесу.


На сьогодні в компанії вже офіційно працюють 5 співробітників. В побудові локального бізнесу кавказькій команді допомагає український офіс. Konica Minolta Ukraine, спираючись на свій власний досвід трансформацій, буде сприяти розвитку та підтримувати грузинських колег в перші роки роботи.


На першому етапі своєї діяльності в регіоні Konica Minolta Business Solutions Georgia поставляє на ринок Кавказу рішення для індустріального, продуктивного та офісного друку, а також програмні продукти для управління електронним документообігом. З наступного фінансового року компанія буде надавати рішення для цифрового робочого місця (Digital Workplace або DWP) та безпекові відеорішення.


«В першу чергу ми плануємо зосередитися на розвитку напрямку прямих продажів та партнерської мережі. Впродовж декількох останніх років ринок Грузії продемонстрував динамічне зростання. Клієнти достатньо добре сприймають інноваційні рішення Konica Minolta. Наприклад, в Тбілісі, вже впродовж року працює типографія, що зробила ставку на модуль автоматичного контролю якості IQ-501.


Крім того, ринок зацікавлений і в рішеннях для індустріального друку. Ми вже провели декілька успішних зустрічей з потенційними клієнтами та готуємося провести з ними великий демо-тур до європейського шоу-руму індустріальних рішень Konica Minolta, — говорить директор з маркетингу Konica Minolta Ukraine, Євген Шиляєв, що є безпосереднім учасником проекту. — 


На Кавказі Konica Minolta планує розвивати відносини з клієнтами традиційним способом. Глибока інтеграція у бізнес клієнта, консалтинг та рішення системних проблем – ось підхід, який відрізняє Konica Minolta від конкурентів. Ми будуємо відносини з компаніями не з позиції «Клієнт – Замовник», а з позиції «Партнер – Партнер» та маємо на меті стати надійним партнером, що допомагає системно та успішно розвивати бізнес».


«За результатами наступного фінансового року ми плануємо зайняти ключову позицію на ринку багатофункціональних пристроїв для друку формату A3. Також маємо на меті сформувати ринок аутсорсингу друку. В даний момент цей напрямок на Кавказі знаходиться на етапі формування.


Наявність власного складу та логістики, сервісних інженерів, прямого каналу продажів, унікального підходу та, найголовніше, власних інвестицій, вирізняє нас на ринку. Ми скористуємося системним підходом до побудови сервісного бізнесу, впровадимо систему аутсорсингу, проводитимемо аудит інфраструктури друку клієнтів - керуватимемося тим досвідом, що здобули під час трансформації бізнесу в Україні», — додає директор з регіональних продажів Konica Minolta Ukraine, Сергій Нізік, що піклується про побудову напрямку прямих продажів в компанії. — 


Як компанія, що пропонує послуги аутсорсингу, ми його активно і використовуємо – тож, таким чином, інвестуємо в інфраструктуру країни. Більше того, ми розуміємо що цю інфраструктуру потрібно будувати. Наша мета – це допомогти бізнесу Кавказу перейти на більш ефективний рівень за рахунок сучасних підходів до автоматизації документообігу, як це працює в Європі».


Звичайно, співробітники компанії – це жителі Грузії, для яких компанія зобов’язується забезпечити високий рівень соціального захисту та гарантій згідно законодавства країни.


Контактна  особа:

Ірина Годованюк

Konica Minolta Ukraine

+380 67 236 16 65

iryna.hodovaniuk@konicaminolta.ua