Konica Minolta анонсувала наступне покоління багатофункціональних пристроїв серії bizhub i-Series

| 20 березня 2024

21 нова система для друку забезпечить підвищену безпеку та зручність використання для сучасного робочого місця

Konica Minolta Business Solutions Europe представила наступників своїх багатофункціональних пристроїв серії bizhub i-Series MFPs (багатофункціональні принтери) та SFPs (однофункціональні принтери). Розширений новий асортимент з 21 пристрою (сім кольорових A3, п'ять кольорових A4, шість чорно-білих A3 та три чорно-білих A4) включає функції та можливості, що ставлять підвищену потребу у безпеці та зручності використання на передній план.


Посилення безпеки
Згідно з останнім звітом Quocirca "The Print Security Landscape, 2023", лише 11% організацій з кількістю працівників від 250 до 499 осіб і 27% з кількістю від 500 до 999 осіб повністю впевнені в безпеці своєї інфраструктури друку. Новий bizhub i-Series від Konica Minolta ще більше захищений від зловмисних дій та має вдосконалені оновлені мікропрограми, які інформуватимуть організації про поточний стан безпеки, щоби оперативно реагувати на захист інформації.
 
Завдяки новій функції "Виявлення атак на автентифікацію" з'явилася можливість блокувати несанкціоновані спроби зламу паролів та інших даних, а також проникнення у пристрої ззовні. Атаки із застосуванням грубої сили є улюбленим вектором для кіберзлочинців, і, як повідомляється, їхня кількість зростає на 160% щороку. Якщо спроба кібератаки на пристрій буде здійснена вже за наявності на ньому допомогою нової функції, ІТ-адміністратор буде проінформований і зможе вжити відповідних заходів.

Якщо організація обирає захист BitDefender, додаються додаткові рівні безпеки для різних цільових груп. Він запобігає поширенню шкідливого програмного забезпечення на інші мережеві пристрої та гарантує, що БФП не стане плацдармом для втрати корпоративної інформації. У разі виявлення загрози антивірус гарантує, що ІТ-адміністратор буде негайно проінформований про тип і походження загрози, в той час як кінцеві користувачі можуть бачити поточний стан антивірусу на головному екрані.
 
Підвищена простота використання
Кожна нова модель bizhub i-серії має покращений та ще більш інтуїтивно зрозумілий користувацький інтерфейс. Тепер програмні застосунки можна групувати в папки за темами або за частотою використання, використовуючи Drag & Drop, як на смартфонах. Це полегшує швидкий доступ, особливо коли програм багато. Крім того, корисні функції, які використовуються дуже часто і які раніше потрібно було встановлювати через MarketPlace, тепер встановлюються за замовчуванням, що підвищує зручність для користувачів.
 
Нові моделі також спрощують процес входу для клієнтів, які використовують Microsoft Azure (Microsoft Entra ID) або Google Workspace, і дають змогу підключатися до своїх файлів або папок за допомогою єдиного входу (SSO).

Можливість додавання чотирьох лотків або максимум трьох додаткових лотків для пристроїв формату А4 збільшує ємність паперу, забезпечуючи обробку більшої кількості різних носіїв в одному завданні друку, а також зменшуючи частоту, з якою потрібно заправляти папір. 
Водночас вдосконалили функцію автоматичного визначення матеріалу, яка доступна опціонально для пристроїв формату А3 (крім bizhub C451i, bizhub C551i, bizhub C651i та bizhub C751i, для яких вона є стандартною). Виявляють за допомогою датчиків, як ультразвукових (для конвертів), так і оптичних (за кількістю пропущеного та відбитого світла). Це забезпечує автоматичне визначення типу паперу для друку (звичайний, тонкий, щільний, конвертовий, вторинно перероблений, з покриттям, індексований і кольоровий), що, своєю чергою, — безперебійну подачу паперу.

quotation marks

Ми продовжуємо переосмислювати те, як працюють багатофункціональні пристрої для бізнесу, тому нові bizhub i-Series виводять продуктивність на новий рівень. Він ще більш інтуїтивно зрозумілий і простий у використанні, легко адаптується до конкретних потреб будь-якого робочого місця. Покращені функції захисту означають, що користувачі завжди будуть у безпеці, а їхня інформація захищена.

Олаф Лоренз

General Manager, International Marketing Division at Konica Minolta Business Solutions Europe

Нові пристрої bizhub i-Series:
Кольорові A3: bizhub C251i, bizhub C301i, bizhub C361i, bizhub C451i, bizhub C551i, bizhub C651i, bizhub C751i
Чорно-білі A3: bizhub ​301i​, bizhub 361i, bizhub 451i, bizhub 551i, bizhub 651i, bizhub 751i
Кольорові A4: bizhub C3301i, bizhub C3321i, bizhub C3351i, bizhub C4001i, bizhub C4051i​,
Чорно-білі A4: bizhub 4051i, bizhub 4701i, bizhub 4751i​
 
 

Про Konica Minolta

 

Шлях Konica Minolta розпочався 150 років тому з прагнення інакше дивитися на світ і діяти відповідно такому баченню. Тому й сьогодні ми впроваджуємо інновації на благо суспільства та світу. Що наснажувало тоді — наснажує нас і зараз.


Konica Minolta — глобальний провайдер комплексних рішень для бізнесу, послуг паперового та електронного документообігу, керування корпоративним контентом і професійним друком. Konica Minolta Ukraine (ДП «КОНІКА МІНОЛТА УКРАЇНА») з Києва (Україна) — дочірнє підприємство Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH (КОМПАНІЯ «КОНІКА МІНОЛТА БІЗНЕС СОЛЮШЕНЗ ЮРОП ГМБХ») з Лангенгагена (Німеччина), що є частиною холдингу Konica Minolta Inc. з Токіо (Японія).


Konica Minolta сприяє цифровій трансформації, створює актуальні бізнесові рішення для своїх клієнтів — малого та середнього бізнесу, великих підприємств приватного та державного сектору, — та розв’язує проблеми, що постають перед суспільством. Усе завдяки унікальному досвіду в галузі обробки зображень, даних та прийняття рішень на основі даних.


Konica Minolta допомагає своїм клієнтам визначити та розкрити потенціал, який несе в собі цифровізація, та вийти на новий рівень цифрової зрілості організації, переосмисливши робоче місце. Для втілення концепції «Розумно організованого робочого місця» як постачальник комплексних ІТ-рішень Konica Minolta пропонує послуги керування «хмарою», ІТ та друком та рішення для відеоспостереження та відеоаналітики — для віддаленої роботи, спільної роботи, керування робочими процесами, автоматизації та безпеки. Konica Minolta має статус Microsoft Global Managed Partner з 2021 року.


Що стосується рішень для офісного друку, у «IDC MarketScape: World Print Transformation 2020 Vendor Assessment» Konica Minolta визнано «світовим лідером трансформації друку». За даними InfoSource, уже понад 10 років Konica Minolta є лідером ринку виробничого друку у Європі. Компанія пропонує бізнесовий консалтинг, сучасні технології та програмне забезпечення клієнтам на поліграфічному ринку.


Для дедалі більшої кількості організацій успіх сьогодні — це не лише вузьке визначення фінансового процвітання, а й захист довкілля, позитивний вплив на працівників і суспільство. Дотримуючись цілей сталого розвитку (ЦСР або «Глобальних цілей» — ключових напрямків розвитку країн, що були ухвалені на Саміті ООН зі сталого розвитку у 2015 році), Konica Minolta зобов’язалася послідовно реалізовувати стратегію досягнення поставлених цілей сталого розвитку у сфері захисту довкілля та соціальної відповідальності.


Компанія неодноразово здобувала визнання як за свою багату історію соціальних внесків, так і за роботу з досягнення ЦСР у рамках усього бізнесу та ланцюжка постачання. Konica Minolta входить до списку «2022 Global 100 Most Sustainable Corporations in the World» та отримала найвищий рівень у «рейтингах стійкості» EcoVadis (EcoVadis Sustainability Ratings).


Центр бізнесових інновацій у Лондоні та чотири науково-дослідні лабораторії в Європі дають змогу Konica Minolta впроваджувати інновації, співпрацюючи зі своїми клієнтами, а також академічними, промисловими та бізнес-партнерами. За інноваційний підхід до обслуговування клієнтів Konica Minolta була відзначена престижною нагородою «Buyers Lab PaceSetter Award for Serviceability and Support 2020/2021» від Keypoint Intelligence.


Konica Minolta Business Solutions Europe представлена дочірніми компаніями та дистриб’юторами в понад 80 країнах Європи, Центральної Азії, Близького Сходу та Африки. Станом на квітень 2022 року штат компанії налічує приблизно 8700 працівників. У 2021/2022 фінансовому році чистий виторг Konica Minolta Europe склав 1,9 мільярда євро.


Загалом по світі Konica Minolta налічує більше як 39000 співробітників у понад 150 країнах.


Більше інформації на сайті konicaminolta.ua та в соцмережах: Facebook, Linkdein, Instagram та YouTube

Терміни або назви продуктів можуть бути торговельними марками чи зареєстрованими знаками для товарів і послуг відповідних власників, що визнається цим текстом.

Вас може зацікавити

Дюссельдорф, Німеччина |

Konica Minolta представить нові рішення та продукти на drupa 2024

Компанія Konica Minolta представить свою продукцію на drupa 2024, провідній міжнародній виставці рішень для друку та крос-медіа, на своєму стенді площею 2400 м² (зал 8B), Дюссельдорф, Німеччина, З 28 травня по 7 червня 2024 року Konica...