Cavelti прискорює розширення бізнесу завдяки партнерству з Konica Minolta

Лангенхаген, Німеччина | 6 жовтня 2022

Відзначені нагородами технології виробничого друку Konica Minolta, комплексна підтримка розвитку бізнесу та професійне програмне забезпечення стали ключовими факторами в перетворенні Cavelti на постачальника повного спектра послуг з інтегрованих комунікацій, де обсяги цифрового друку продовжують зростати. Мінливий ринок, який вимагає гнучкості, щоби впоратися зі зростальним тиском на швидкість виконання замовлень, є одними з вирішальних чинників розвитку бізнесу для сімейної компанії Cavelti.


Інноваційна медіакомпанія інвестувала в цифрову струменеву листову AccurioJet KM-1e від Konica Minolta та флагманський високошвидкісний AccurioPress C14000 в рамках стратегії переходу до цифрових виробничих можливостей на підприємстві в Госсау, Санкт-Галлен, Швейцарія. Обидва обладнання — нещодавні лауреати нагород після всебічного тестування Міжнародної лабораторії покупців (Buyers' Laboratory International, BLI).


Демонстрації в реальному часі на інших об’єктах клієнтів Konica Minolta, різноманітність використання матеріалів, простота фінішування та застосування нових технологій також стали важливими чинниками, які сприяли зміні бізнес-стратегії компанії Cavelti, спрямованої на ще швидший розвиток цифрового виробництва. Вирішальною перевагою стала можливість друку на розмірі аркуша B2+ з допомогою Konica Minolta AccurioJet KM-1e, який відповідав уже наявній структурі післядрукарської обробки.
 
Серед інших переваг AccurioJet KM-1e — відсутність зминання, мінімальний час сушіння та високоякісний струменевий друк, особливо для яскравих кольорів, як-от помаранчевий, навіть у звичайній чотириколірній палітрі. Крім того, не потрібні спеціальні носії для паперу щільністю від 60 г/м2 до 600 г/м2, оскільки завдання друкуються одне за одним на різних типах паперу.    
 
За останні 140 років компанія Cavelti перетворилася з видавця газет і традиційної книжкової друкарні на постачальника повного спектра послуг для інтегрованих комунікацій. Компанія провела всебічну оцінку ринку та обрала Konica Minolta основним партнером для цифрового друку, щоби вивести Cavelti за рамки друку та розширити сферу надання кросмедійних послуг. Продаж та інсталяція були здійснені через Graphax AG, ексклюзивного партнера Konica Minolta у Швейцарії.
 
Також завдяки широкому портфоліо Konica Minolta компанія Cavelti здійснила другу інвестицію в цифрову виробничу технологію — AccurioPress C14000. Запущене менш як три роки тому, обладнання друкує зі швидкістю 140 сторінок на хвилину, що перевищує швидкість будь-якої іншої тонерної машини Konica Minolta. Разом з AccurioPress C12000, другою моделлю серії зі швидкістю 120 сторінок на хвилину, ці флагманські виробничі машини стали першим кроком Konica Minolta в сегменті великого обсягу друку тонером. AccurioPress C14000 також відповідає критеріям TÜV Rheinland для тестування іграшок.
 
«Комунікація — це наш світ, — сказав Клаудіо Кавелті (Claudio Cavelti), керівник Cavelti AG. «Це невіддільна частина загальної корпоративної стратегії, якій ми надаємо велике значення. Усі канали комунікації, які ви використовуєте для вашого бренду та вашої компанії, є частиною комплексної комунікаційної стратегії. Наші проєктні команди складаються з професіоналів у галузях консалтингу, розробки концепції, контенту, цифрового маркетингу, креативу, видавничої справи та поліграфії».

 
quotation marks

«Динамічність та гнучкість — частина нашої ДНК. Світ комунікацій швидко змінюється — і Konica Minolta є важливим партнером, оскільки ми допомагаємо нашим клієнтам впоратися з цим викликом».

Claudio Cavelti

Керівник Cavelti AG

До пандемії близько 10 % обсягу виробництва компанії Cavelti припадало на цифровий друк, і наразі цей показник постійно зростає. Пан Кавелті зазначив, що хоча важко робити довгострокові прогнози щодо майбутнього цифрового друку для його бізнесу, він вважає, що упродовж п’яти років цифровий друк становитиме від 30 до 40 % від загального обсягу друку.

Хідетоші Омо (Hidetoshi Omo), Head of Center of Competence, KM-1e в Konica Minolta Business Solutions Europe, підкреслив: «Чим глибше ми занурювалися в обговорення через Graphax, тим більше Cavelti цікавилися нашою продукцією, особливо коли побачили величезний спектр застосування наших технологій, зокрема AccurioJet KM-1e, який визнаний «швейцарським армійським ножем друку», оскільки він має так багато можливостей використання. Ми раді, що стали єдиним цифровим постачальником для його цифрового виробництва.

«Ми пишаємося тим, що будуємо довгострокові, значущі партнерські відносини з такими клієнтами, як Cavelti, оскільки ми продовжуємо наш шлях зростання на комерційних та промислових ринках.

«І AccurioJet KM-1e, і AccurioPress C14000 є ключовими складовими нашої стратегії, спрямованої на те, щоби допомогти нашим клієнтам переосмислити творчість та мистецтво друку. Ми хочемо допомогти їм сформуватися та скористатися багатьма новими можливостями, які приносить із собою цифровізація, підтримуючи тенденцію переходу від офсетного до струменевого друку».

 

Про Konica Minolta

 

Шлях Konica Minolta розпочався 150 років тому з прагнення інакше дивитися на світ і діяти відповідно такому баченню. Тому й сьогодні ми впроваджуємо інновації на благо суспільства та світу. Що наснажувало тоді — наснажує нас і зараз.


Konica Minolta — глобальний провайдер комплексних рішень для бізнесу, послуг паперового та електронного документообігу, керування корпоративним контентом і професійним друком. Konica Minolta Ukraine (ДП «КОНІКА МІНОЛТА УКРАЇНА») з Києва (Україна) — дочірнє підприємство Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH (КОМПАНІЯ «КОНІКА МІНОЛТА БІЗНЕС СОЛЮШЕНЗ ЮРОП ГМБХ») з Лангенгагена (Німеччина), що є частиною холдингу Konica Minolta Inc. з Токіо (Японія).


Konica Minolta сприяє цифровій трансформації, створює актуальні бізнесові рішення для своїх клієнтів — малого та середнього бізнесу, великих підприємств приватного та державного сектору, — та розв’язує проблеми, що постають перед суспільством. Усе завдяки унікальному досвіду в галузі обробки зображень, даних та прийняття рішень на основі даних.


Konica Minolta допомагає своїм клієнтам визначити та розкрити потенціал, який несе в собі цифровізація, та вийти на новий рівень цифрової зрілості організації, переосмисливши робоче місце. Для втілення концепції «Розумно організованого робочого місця» як постачальник комплексних ІТ-рішень Konica Minolta пропонує послуги керування «хмарою», ІТ та друком та рішення для відеоспостереження та відеоаналітики — для віддаленої роботи, спільної роботи, керування робочими процесами, автоматизації та безпеки. Konica Minolta має статус Microsoft Global Managed Partner з 2021 року.


Що стосується рішень для офісного друку, у «IDC MarketScape: World Print Transformation 2020 Vendor Assessment» Konica Minolta визнано «світовим лідером трансформації друку». За даними InfoSource, уже понад 10 років Konica Minolta є лідером ринку виробничого друку у Європі. Компанія пропонує бізнесовий консалтинг, сучасні технології та програмне забезпечення клієнтам на поліграфічному ринку.


Для дедалі більшої кількості організацій успіх сьогодні — це не лише вузьке визначення фінансового процвітання, а й захист довкілля, позитивний вплив на працівників і суспільство. Дотримуючись цілей сталого розвитку (ЦСР або «Глобальних цілей» — ключових напрямків розвитку країн, що були ухвалені на Саміті ООН зі сталого розвитку у 2015 році), Konica Minolta зобов’язалася послідовно реалізовувати стратегію досягнення поставлених цілей сталого розвитку у сфері захисту довкілля та соціальної відповідальності.


Компанія неодноразово здобувала визнання як за свою багату історію соціальних внесків, так і за роботу з досягнення ЦСР у рамках усього бізнесу та ланцюжка постачання. Konica Minolta входить до списку «2022 Global 100 Most Sustainable Corporations in the World» та отримала найвищий рівень у «рейтингах стійкості» EcoVadis (EcoVadis Sustainability Ratings).


Центр бізнесових інновацій у Лондоні та чотири науково-дослідні лабораторії в Європі дають змогу Konica Minolta впроваджувати інновації, співпрацюючи зі своїми клієнтами, а також академічними, промисловими та бізнес-партнерами. За інноваційний підхід до обслуговування клієнтів Konica Minolta була відзначена престижною нагородою «Buyers Lab PaceSetter Award for Serviceability and Support 2020/2021» від Keypoint Intelligence.


Konica Minolta Business Solutions Europe представлена дочірніми компаніями та дистриб’юторами в понад 80 країнах Європи, Центральної Азії, Близького Сходу та Африки. Станом на квітень 2022 року штат компанії налічує приблизно 8700 працівників. У 2021/2022 фінансовому році чистий виторг Konica Minolta Europe склав 1,9 мільярда євро.


Загалом по світі Konica Minolta налічує більше як 39000 співробітників у понад 150 країнах.


Більше інформації на сайті konicaminolta.ua та в соцмережах: Facebook, Linkdein, Instagram та YouTube

Терміни або назви продуктів можуть бути торговельними марками чи зареєстрованими знаками для товарів і послуг відповідних власників, що визнається цим текстом.

Більше новин

Світ |

M-Files презентував свій новий користувацький інтерфейс

Компанія M-Files, провідний постачальник послуг з управління інформацією й партнер Konica Minolta, презентувала оновлений користувацький інтерфейс для настільних комп’ютерів із поліпшеним компонуванням, що покращує зручність роботи з документами...